Amin....🤣🤣🤣🤣UA....HU напуниле 40 дана у нашој пошти, време да им упалим свећу
Videćemo koliko putuje a dajem vam info šta se dogadja.05, 2023, 22:54 Pre-Shipment Info Sent to Serbia SunYou Logistics
Verovatno je isporučen nekom posredniku za slanje (Asendia ili tako nešto). Kada oni pošalju tebi dobiće drugi broj za praćenje.Pozdrav. Porucio sam neke slusalice sa Ebay-a. Paket je iz Amerike.
Broj posiljke 9400108205496816181944.
Da li je ovaj status normalan ili je isporuceno nekom tamo ? 😅
Aha, prvi put narucujem nesto sto ide preko usps, nisam imao slicna iskustva, pa ono.. Hvala na odgovoru.Verovatno je isporučen nekom posredniku za slanje (Asendia ili tako nešto). Kada oni pošalju tebi dobiće drugi broj za praćenje.
Ja nikada nisam imao slučaj da se ne vidi na našoj pošti a vidi negde drugde pod uslovom da je standardni broj za praćenje. Dešava se ponekad da bude i do dan-dva razlike - vidi se na stranom tracking sajtu a kod nas se pojavi kasnije. Inače moj "poljak" putuje mesec danaDakle, jel imao neko da mu je na carini stigla posiljka a da nema ni statusa da je stigla u nasu zemlju na aerodrom?
Ne, to je otislo iz Poljske 20.05To je prispelo u neku poštu u Poljskoj. Izgleda da zapinju negde njihove pošiljke u poslednje vreme.
Ne citas, njegova logisticka kompanija, napisao sam.Pitaj ga gde vidi da je na našoj carini. Ja mislim da je to napisao da te otkači.
Ma ne moraju nasi da prate, Poljaci svakako prate, ali nema nista ni kod njih osim onog sto i ja vidim naravno detaljno ima sve, ali nakon 20.05 nema nigde nista.UA se ne prati kod nas pa je moguća takva situacija. Ovde su u pitanju R i C pošiljke koje naša pošta prati. Jedino da iz nekog razloga ne prate više pošiljke iz Poljske kod nas ali to je malo verovatno.
Овај статус је са адресе за праћење пошта Србије. Али схватио сам, то је то, док не прође царину, нема даљих статуса. А да ли постоји начин да ме контактирају уколико је неопходна дозвола за увоз? Ради се о оптици за ваздушну пушку, некима траже, некима не, прошли пут мени нису.@Његош
Ponovo glupi Cainiao statusi
Posiljka je stigla u GPC 26.05 i ceka carinjenje.
Trenutno ne prikazuju statuse , pojavice se kada prodje carinu ,
a moze da potraje i mesec dana - pogledaj primere.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari