Meni nisu stigle bezicne slusalice jos od 17.04. Poslednji status:Pa jedan par je uzet pre akcije, ovaj drugi je uzet na Brand Day, da je zaboo samo drugi bilo bi razumljivo. A i nismo svi uzimali iste slusalice i nikom za sad ovde nisu prosle tranzit.
Bice neki fazon tipa da su dimenzije paketa upale u neku ludu kategoriju gde cekaju da im se skupi jos takvih dimenzija da im bude isplativo, drugo mi nista ne pada na pamet.
Prodavac kaze:
Hi, we can resend a new device to you, but there has no other shipping method can ship this battery unit to your address.
Zvucnik ima bateriju pa nije pravio problem.Plus ne salju prvi put preko Singapura pa da ne znaju ako to pravi problem,hiljade ljudi su primili slusalice.Moguce, tehnicki kutijica u koju idu slusalice je powerbank, sto je verovatno no - no.
Ne.Oce li ovo brzo 🙃
Kolegi stiglo lagano a narucili istog dana, zato pitam, mada pitam bezveze nema pravila. Pozdrav@Dexter2104
Da si pogledao prethodnu stranu i primere , znao bi da nece
Pogledajte prilog 392150
Pogledajte prilog 392151
Ko garantuje da je pošiljka stigla do odredišne zemlje?Economy shipping doesn't include tracking after a package has been handed to a destination country/region's carrier.
Ajmo detinjasto, ako traže potvrdu iz pošte da nema te pošiljke neka prvo pošalju potvrdu o prijemu pošiljke, od kurirske službe i da je pošiljka stigla u Srbiju a svi statusi su informativnog karaktera pa i sa UPU te neka se jure članice unije ili asocijacije gde je nestala pošiljka. Ja nemam problema sa tim stvarima osim kad mi poštar ode na godišnji.Na UPU vidis statuse iz Madjarske poste za UA...HU posiljke, ako stigne do njih stici ce i do nas.
Dali su informaciju da jos nije stigao paket do SG poste a i traze sve podatke za ostatak korespondencije.Za sad nas ima 4-5, videcemo da li ce drug Kean da me otkaci ili ce zapravo da da neku korisnu informaciju pa da znamo na cemu smo.
Narucio sam jos jedan punjac od njih, opet RB...SG, 7 od 7 za Anker za sad - bila bi fora da punjac prodje bez problema![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari