šile
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 03.09.2013
- Poena
- 170
Meni su naplatili 200-300din dostavu pre 10tak danaPlaca li se dodatno dostava kuriru u Srbiji za te posiljke?
U Bosni se placa.
Послато са Lenovo A7600-F уз помоћ Тапатока
Meni su naplatili 200-300din dostavu pre 10tak danaPlaca li se dodatno dostava kuriru u Srbiji za te posiljke?
U Bosni se placa.
Namazani ovi kinezi svim bojama. Lik stavio bez veze neki broj za pracenje odmah pre isteka roka od 5 dana, pa mi je tek sada preko pm-a poslao pravi broj. Ali da se ne lazemo, bilo mi je sumnjivo da ide EMS za 5 dolara.
Taj novi broj mi je za holandsku postu. Nadam se da je ovaj put pravi
Da nisi mozda uzimao kod majli (tako nesto se zove nalog prodavca)? Postarina 4.69 za android box.
Rekoh da nismo mozda kod istog uzeli.
Ako je UB...SG te posiljke nemaju pracenje u Srbiji.
Najverovatnije ti sutra stize.
Meni je par puta stizao paket sledeci dan posle tog statusa. Izgleda da imaju info kad je avion sleteo u Bg, pa to objave. Imam i ja taj status za petak, ocekujem sutra urucenje. Cak je i Ali javio u petak da je paket stigao u zemlju. Singapurcani, a i holandjani- registrovani objavjuju status da je avion sleteo kod nas, dok nasi cute. Objave prispece ako je avion rano sleteo (pre12) tog dana, a ako ne onda tek sutradan.Prvi put narucih nesto na Aliju preko 4PX Singapore Post OM Pro. Stiglo u Srbiju u petak ujutro (Singapurska posta i 17track), ali na sajtu nase poste nema nikakog obavestenja o prispecu. U medjuvremenu, tj. u subotu preko Kineza stigle dve posiljke i bice mi urucene sutra. U cemu je fazon sa 4PX Singapore Post OM Pro? Da li ce i to stici sutra ili mu tek predstoji procedura? U pitanju je manji paket (kablovi).
Meni preko te 4PX poste stoji jos od 26.10 da je stigao u Srbiju ali od paketa jos uvek nista a u pitanju zastitno staklo za telefon.Prvi put narucih nesto na Aliju preko 4PX Singapore Post OM Pro. Stiglo u Srbiju u petak ujutro (Singapurska posta i 17track), ali na sajtu nase poste nema nikakog obavestenja o prispecu. U medjuvremenu, tj. u subotu preko Kineza stigle dve posiljke i bice mi urucene sutra. U cemu je fazon sa 4PX Singapore Post OM Pro? Da li ce i to stici sutra ili mu tek predstoji procedura? U pitanju je manji paket (kablovi).
Stigao 4px koji je u petak stigao u zemlju po trackingu. Bravo za Singapurcane.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Ipak ga još uvek nema kod mene. Izgleda da sam ja ipak u tom drugom opsegu od 5-10 dana...@ubabic
Ako je neka sitnica , prolazi sutra.
Ako je nesto "krupnije" 5-10 dana.
Kakva je situacija sa holandskom postom? Kol'ko putuje paket od prilike iz Kine do Srbije?
UB........SG@ xejtep
UD..NL - poslednih 2-3 meseca stizu u proseku za 20-ak dana
@ ubabic
U kom je formatu broj za pracenje tj. da li ima pracenje kod nas ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari