šile
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 03.09.2013
- Poena
- 170
Meni su naplatili 200-300din dostavu pre 10tak danaPlaca li se dodatno dostava kuriru u Srbiji za te posiljke?
U Bosni se placa.
Послато са Lenovo A7600-F уз помоћ Тапатока
Meni su naplatili 200-300din dostavu pre 10tak danaPlaca li se dodatno dostava kuriru u Srbiji za te posiljke?
U Bosni se placa.
Namazani ovi kinezi svim bojama. Lik stavio bez veze neki broj za pracenje odmah pre isteka roka od 5 dana, pa mi je tek sada preko pm-a poslao pravi broj. Ali da se ne lazemo, bilo mi je sumnjivo da ide EMS za 5 dolara.
Taj novi broj mi je za holandsku postu. Nadam se da je ovaj put pravi 🙂
Da nisi mozda uzimao kod majli (tako nesto se zove nalog prodavca)? Postarina 4.69 za android box.
Rekoh da nismo mozda kod istog uzeli.
Ako je UB...SG te posiljke nemaju pracenje u Srbiji.
Najverovatnije ti sutra stize.
Meni je par puta stizao paket sledeci dan posle tog statusa. Izgleda da imaju info kad je avion sleteo u Bg, pa to objave. Imam i ja taj status za petak, ocekujem sutra urucenje. Cak je i Ali javio u petak da je paket stigao u zemlju. Singapurcani, a i holandjani- registrovani objavjuju status da je avion sleteo kod nas, dok nasi cute. Objave prispece ako je avion rano sleteo (pre12) tog dana, a ako ne onda tek sutradan.Prvi put narucih nesto na Aliju preko 4PX Singapore Post OM Pro. Stiglo u Srbiju u petak ujutro (Singapurska posta i 17track), ali na sajtu nase poste nema nikakog obavestenja o prispecu. U medjuvremenu, tj. u subotu preko Kineza stigle dve posiljke i bice mi urucene sutra. U cemu je fazon sa 4PX Singapore Post OM Pro? Da li ce i to stici sutra ili mu tek predstoji procedura? U pitanju je manji paket (kablovi).
Meni preko te 4PX poste stoji jos od 26.10 da je stigao u Srbiju ali od paketa jos uvek nista a u pitanju zastitno staklo za telefon.Prvi put narucih nesto na Aliju preko 4PX Singapore Post OM Pro. Stiglo u Srbiju u petak ujutro (Singapurska posta i 17track), ali na sajtu nase poste nema nikakog obavestenja o prispecu. U medjuvremenu, tj. u subotu preko Kineza stigle dve posiljke i bice mi urucene sutra. U cemu je fazon sa 4PX Singapore Post OM Pro? Da li ce i to stici sutra ili mu tek predstoji procedura? U pitanju je manji paket (kablovi).
Stigao 4px koji je u petak stigao u zemlju po trackingu. Bravo za Singapurcane.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Ipak ga još uvek nema kod mene. Izgleda da sam ja ipak u tom drugom opsegu od 5-10 dana...@ubabic
Ako je neka sitnica , prolazi sutra.
Ako je nesto "krupnije" 5-10 dana.
Kakva je situacija sa holandskom postom? Kol'ko putuje paket od prilike iz Kine do Srbije?
UB........SG@ xejtep
UD..NL - poslednih 2-3 meseca stizu u proseku za 20-ak dana
@ ubabic
U kom je formatu broj za pracenje tj. da li ima pracenje kod nas ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari