29.10.2022 | 10200 GPC BEOGRAD | Dispatch |
Imam isto tako za 2 posiljke moracu da odem sutra ili prekosutra da pokupim ako mi ne donesu.LBxxxxLT
29.10.2022 10200 GPC BEOGRAD Dispatch
Nista od trakinga za moju dostavnu postu nema ,naso kartonce u sanducetu i podigao u posti.
Nisam gledao po onom RR broju .
29/08/2022 16:12 - Arrive at local delivery office
Ovo "local delivery office" znači da je pošiljka zaglavljena ovde negde ili u Mađarskoj ili ko zna gde?Treća pošiljka naručena na adresu na NBgd stiže preko Direct4.Me u poštin paketomat.
Uzgred sve pošiljke prkeo HU.
Takođe redosled pristizanja je nemoguće pratiti.
Pošiljke naručene u avgustu su još negde zaglavljene
dok neke nurečene u oktobru su već isporučene.
Tražiće ti oni ako se ne snađu oko vrednosti paketa, ali 99% stvari carine po nekom svom katalogu vrednosti, što je nekad dobro, ali uglavnom loše...Na koji beše mail mogu da pošaljem podatke o porudžbini zbog carinjenja? Da mi ne procene previsoku cenu pošiljke, a nešto mislim da će da ide na carini, dosta je veliki paket.
"Svaki paketomat ima svoj broj poste
U aplikaciji pretpostavljam da se moze upisati to ko adresa
Šta je bilo navedeno prilikom checkouta kojom službom se šalje paket?38 evra fedex carinjenje (nigde nije navedeno unapred)
Mnogo hvala na informaciji@code357
Oct 15, 2022 at 23:49 / SunYou Logistics / Serbia, Arrived at destination country airport
******* ( SunYou ) , vec godinama nece da naprave izmenu i ovaj status oznace kako treba.
Posiljka je ili u nekoj tranzitnoj tacki ili je stvarno stigla u Litvaniju , ali
definitivno jos uvek nije prosla LT-2132NM - Vilnius Logistics Center
i nije upucena ka Srbiji ( LT-LTVNOA ).
Kada signe u LT-2132NM , na posta.rs/lat/alati/pracenje-posiljke.aspx za LB...LT
ce se pojaviti status , prvo LT-2132NM - Prijem
Da, imao sam tu situaciju nekoliko puta. 😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari