| 29.10.2022 | 10200 GPC BEOGRAD | Dispatch |
Imam isto tako za 2 posiljke moracu da odem sutra ili prekosutra da pokupim ako mi ne donesu.LBxxxxLT
29.10.2022 10200 GPC BEOGRAD Dispatch
Nista od trakinga za moju dostavnu postu nema ,naso kartonce u sanducetu i podigao u posti.
Nisam gledao po onom RR broju .
29/08/2022 16:12 - Arrive at local delivery office
paketomat.posta.rs
Ovo "local delivery office" znači da je pošiljka zaglavljena ovde negde ili u Mađarskoj ili ko zna gde?Treća pošiljka naručena na adresu na NBgd stiže preko Direct4.Me u poštin paketomat.
Uzgred sve pošiljke prkeo HU.
Takođe redosled pristizanja je nemoguće pratiti.
Pošiljke naručene u avgustu su još negde zaglavljene
dok neke nurečene u oktobru su već isporučene.
Tražiće ti oni ako se ne snađu oko vrednosti paketa, ali 99% stvari carine po nekom svom katalogu vrednosti, što je nekad dobro, ali uglavnom loše...Na koji beše mail mogu da pošaljem podatke o porudžbini zbog carinjenja? Da mi ne procene previsoku cenu pošiljke, a nešto mislim da će da ide na carini, dosta je veliki paket.
"Svaki paketomat ima svoj broj poste
U aplikaciji pretpostavljam da se moze upisati to ko adresa
Šta je bilo navedeno prilikom checkouta kojom službom se šalje paket? 🙂38 evra fedex carinjenje (nigde nije navedeno unapred)
Mnogo hvala na informaciji 🙂@code357
Oct 15, 2022 at 23:49 / SunYou Logistics / Serbia, Arrived at destination country airport
******* ( SunYou ) , vec godinama nece da naprave izmenu i ovaj status oznace kako treba.
Posiljka je ili u nekoj tranzitnoj tacki ili je stvarno stigla u Litvaniju , ali
definitivno jos uvek nije prosla LT-2132NM - Vilnius Logistics Center
i nije upucena ka Srbiji ( LT-LTVNOA ).
Kada signe u LT-2132NM , na posta.rs/lat/alati/pracenje-posiljke.aspx za LB...LT
ce se pojaviti status , prvo LT-2132NM - Prijem
Da, imao sam tu situaciju nekoliko puta. 😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari