Koje su vrednosti i dimenzije tih paketa koji vam stoje na carinama toliko ?
Meni je desetak paketa koje sam porucio, a stiglih u decembru i januaru sve proslo carinu za dva tri dana bez ikakvih zadrzavanja.
Paketi su svi bili tipa koverte, vrednosti ispod 15 dolara (maske, narukvice za sat i tako te gluposti) i ni jedan mi nisu zadrzavali pa nesto ramisljam da li dimenzije paketa ili vrednost imaju veze sa time da li paket prodje odmah ili bude zadrzan...
Bio si mi talican. Jutros slucajno otvorim aplikaciju, stoji crveni kvadrat ali updatovan status. Kaze nasa posta, 09.02 salje se u moju. Uopste, po statusima, na carinu nije islo nego direkt sad kod mene@ [Miki]
To ceka na utovar, e sad kad ce biti natovareno i kad ce da poleti.... Ne mogu da se setim ali mislim da sam za jedna paket imao jedno 7 security returna, a ima na formumu jos nekoliko clanova koji su imali poprilican broj sec.return. I to na kraju stigne, Najverovatnije negde na kraj skladista pa utovare ove koje su stigle kasnije i tako u krug dok u nekom trenutku ne rese ili se ociti skladiste pa utovare i te zabacene... ili nemaju mesta pa ih vracaju korak nazad.
Jedan paket sto stoji od 6.12. na carini je vrednost 5$. bukvalno pismo dimenzije 15x15cm, kapa bezveze a ostali su od januara sve kinezi i u pitanju oprema za mobitele...maska , zastitno staklo..
Hmmm... onda znaci da ni to nema veze koje su dimenzije ili vrednost paketa...
Izgleda da je u pitanju cist random, kako koga zalomi... nemam drugo objasnjenje
pa zato sto mozes da ih pratis i vidis gde je zastojNaravno da je random, i svakako posiljke sa pracenjem iz nekog razloga imaju ogromnu prednost.
Odes na sajt poste i napises prijavu za rad, lako se nadje link, napises da nije bio za tu posiljku jer si ga cekao ceo dan, pa nek pisu izjave i dobijaju po usima za to sto ne rade posao...@Sasa022
Ne, radi se o glavnoj posti u mom gradu. Ovako ide prica: Ukoliko ti postar izda ceduljicu taj dan ti mozes podignuti paket u posti kojoj ti pripadas(u mom slucaju glavna posta) u periodu od 17 do 19 casova. Ne mozes pre niti posle tog perioda taj dan, sutra dan mozes bilo kada pokupiti paket jer onda stoji kao tamo. A to sto je postar svoj posao zavrsio do 13h(ajde reci cemo 15h, iako znam da u mom reonu i sam je rekao bude gotov oko12-13h) oni ne zele da meni izdaju paket jer po pravilima to je u sortirnom magacinu i oni njega dobiju u 16:55 kako bi mogli meni isporuciti u 17:00 ni minute pre. Bio svadjao se, pravio scenu ali ne, oni su u pravu. Iako se i par puta desavalo da postar nije ni doneo paket sa sobom vec u posti ispisao ceduljicu za j**** punjac to njih ne zanima...tako da..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari