Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema ovih što im paketi uvek stižu za 7 ili manje dana :) da nisu prehlađeni :eyebrows:
Evo stigao je uvek na vreme, kao sto vidis da ne bude rekla-kazala evo SS poleteo 05.02 sleteo danas u 11.02 u 12h na Teslu. Pismen si znas da racunas umes da izracunas razliku od 11 do 5, tako da moji paketi nisu prehladjeni a pisem ovako upravo jer vidim sarkazam i to zetoki u tvom postu.
A posto mi je na putu od pre 2 dana jos jedan paket obavesticu te i za njega cisto da se ne brines da se nije prehladio.
A bas volim takve kao sto si ti koji vole da misle da su pametniji nego sto jesu i da im sarkazam ide od ruke.
Do sledeceg "apdejta" po pitanju stizanja i drugog paketa, sportski pozdrav
b932b72224e7318d8932c52b05986d0f.jpg

Nema potrebe da objasnjavas ljudima ako ne veruju... neka naruce sami preko Singapura kad nije neka pometnja praznici, odmori, virusi itd. pa ce videti za koliko stize.

Vidim da su nekima poceli i da stizu paketi preko Kineske registrovane poste koji su poleteli iz kine oko 20og. Januara dok mojih paketa jos nema na Izmenicnoj tako da cu da cekam jos.

@amdpower
Nije valjda da se loziz na Hitlerovu naci pricu? Pogledaj malo po netu npr. kanal Srbija Global, isprati malo sta pricaju Radovan Damjanovic, Slobodan Jarcevic, Petar Askraba, Slavisa K. Miljkovic, Jovan Deretic, Goran Saric, Aleksandar Mitic, itd. Cisto da vidis da je ta svastika potekla iz Vincanske kulture (odavde), ukucaj na internetu srpska drevna svastika. Posto pretpostavljam da si Srbin glupo bi bilo da se lozis na tu pricu a da ne znas malo vise o svom narodu.

Za one koji mrze ove politicare koji vladaju vec 30+ godina neka poslusaju predavalja:

Branka Dragasa (tv pokreti svetlo) i ekipe koja je oko njega.

Mali off. nadam se da moderatori nece zameriti zbog toga. Cisto da se obrazujemo malo i otvorimo ljudima malo oci. Ovo mu dodje isto kao kad mi pricamo da paketi iz Singapura stizu brzo a oni nas ubedjuju da nije tako i pitaju ko nam radi u Singapuru :)

@nenad83

Prijava ima osnova samo ako toga dana posiljka nije zaduzivana za isporuku
u reonu gde je adresa primaoca a nisu hteli da je isporuce u posti u toku radnog vremena ,
ili ako jeste zaduzivana pa nije isporucena , a nisu hteli da je isporuce
u posti u vreme naznceno na "kartoncicu".

@miccosmo

Ne mogu bas toliko da ispratim.....

evo samo jedan primer:
RV2...CN
7.12 Nanchang City - Reception
Nanchang - Shanghai - Beijing - Nanchang
17.12 Import customs clearance - Nanchang center
stigla sa novim RV3..CN brojem i adresom Guangzhou

Pogledajte prilog 281300
Meni donose u firmu gde uvek ima nekog, a on kartoncic nije ostavio, samo je predao paket tamo na salter u postui i stavio da je pokusao isporuku. Mrzelo ga da se cima. Da nisam pratio gde je ne bi ni znao da je stiglo, a kamoli da je kao pokusana isporuka.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Pitao sam Kineza da li salje posiljke kaze da zbog epidemije salje tek oko 20 -og..Tako da je stvar od prodavca do prodavca dela Kine..

Moja se vise voza po Srbiji nego sto joj je trebalo da stigne iz Kine. Ne znam sta da radim...

Prijavio sam da su posiljku trebali da posalju za NS a oni su je prosledili za Nis, vratili za BG i zaglavili sad tamo vec 11 dana a bila je pre toga na carini...

Pitao sam ih ako se zeznu jos jednom da li ce i po treci put ici na carisnki pregled, naravno nisu odgovorili. Da sam drogu uvezao vec bi mi kucali na vratima... :whip:

2020-02-12_2-03-58.png

@team1

NS kao da je druga drzava :S: , cesto ne objavljuju status da je posiljka otisla u NS , a na NS carini provede i po mesec dana.
Najgore u celoj prici je sto niko vec godinama ne reaguje i ta bahatost se nastavlja.

RB......SG

Ovo singapurcani poceli da salju brodom :d Poslednji status 08.02..

Feb 8, 2020 00:00 Singapore Post
Despatched to overseas Serbia
Feb 8, 2020 14:25 4PX Express
Despatched to overseas
RSBEG
Feb 8, 2020 14:25 Aliexpress-Cainiao
Depart from transit country or district
-Despatched to OverSeas Postal Admin (From SG/SIN to RS/BEG)

Poslednja izmena:
RB......SG

Ovo singapurcani poceli da salju brodom :d Poslednji status 08.02..

Feb 8, 2020 00:00 Singapore Post
Despatched to overseas Serbia
Feb 8, 2020 14:25 4PX Express
Despatched to overseas
RSBEG
Depart from transit country or district
-Despatched to OverSeas Postal Admin (From SG/SIN to RS/BEG)

Gde ti tu vidiš brod?

Pa sprdam se, vidis smajli iza :)

"OverSeas" :d

Avionom ne može overseas? :d

Sent from my Redmi K20 using Tapatalk

To ti pricam.. :beat: :d :d

Ne bi da budem hejter jer mi dosta stvari stiglo stvarno jako brzo sa SG. Ali evo paket shipovan 02.02. i od onda ni traga ni glasa :D

Nema tu fixne dostave po pitanju dana vecinom jeste Sg najbrzi meni su dolazile posiljke po 3-4 dana vecinom 7-10 dana je neki standard..

Last Mile još početkom januara... Kontam da je neko u pošti maznuo, jer i da je na carinu otišlo, već bi prošlo NS...
b357c25b79045b3b5384e9dbbcb767ee.jpg

Sent from my moto g(7) using Tapatalk

Moze mi neko objasniti ovo? Da li je stvarno stojalo mesec dana na carini i poslali nazad j**** maskicu??

2020-02-12 14:48

Serbia, Leave Serbia
2020-01-12 17:53

Belgrade, Overseas Import Customs Remains Pending Inspection
2020-01-12 17:53

Belgrade, sent to offshore customs authorities
2020-01-12 17:52

Belgrade, Sent to Import Customs
2020-01-12 16:21

Belgrade, arrived at the place of arrival

@devix89
nije to stiglo 7.1., prodje i po 20-30 dna dok stvarno ne stigne u Srbiju. Pa onda dodaj onoliko koliko se ceka na NS carinu.

@ AnnarioN
Iskljuci prevod pa ce ti biti jasno, ili pogledaj na sajtu poste

Ja ne znam o kojim problemima sa carinom vi pricate :d

Singapur, poslat 04.02, za urucenje danas 13.02

Kao i do sad sa carinom i postom sve gotovo bez problema..

Screenshot_20200213_114548.jpg

Poslednja izmena:
Ja ne znam o kojim problemima sa carinom vi pricate :d

Singapur, poslat 04.02, za urucenje danas 13.02

Kao i do sad sa carinom i postom sve gotovo bez problema..

I meni je brzo prošlo, ali to su paketi koji prođu kroz caarinu ali ne prolaze kroz carinjenje. U carinjenju je izgleda zastoj.

Moj je stigao danas. Posle 72 dana. China Post.
28. decembar stigao na aerodrom Beijing i od tada do 5. februara stajao je tamo.

Jedan od mojih paketa stajao je u Pekingu od 06. novembra, da bi tek 07.02 je dobio status "Beijing Airlines". Naplatio sam refund, tako da ako stigne, stigao je. :)

I meni je brzo prošlo, ali to su paketi koji prođu kroz caarinu ali ne prolaze kroz carinjenje. U carinjenju je izgleda zastoj.

U carinjenju je veliki zastoj. Jedan od tri paketa koji su mi na carini, pusten juce, inace od 23.01 je bio tamo. Druga dva (25.01 i 05.02), ko zna kada ce.

U carinjenju je veliki zastoj. Jedan od tri paketa koji su mi na carini, pusten juce, inace od 23.01 je bio tamo. Druga dva (25.01 i 05.02), ko zna kada ce.
Sad sam definitivno siguran da kradu pakete u centrima. Nemam materijalni dokaz ali mi je i vise nego dovoljno to sto 3 paketa, koja sam porucio jos pre 4.5 i 6 meseci, nisam dobio a nisu ni vraceni posiljaocima.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno