Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi sta se desava sa ovom posiljkom? cn.JPG bukvalno se vrti u krug izmedju istih centara.

Kinezi su nesto zasr** sa ovim yanwenom. Jedna posiljka mi putuje vec 2 meseca, a dve posiljke malo vise od mesec dana. Svi drugi paketi koji su poruceni u isto vreme kad i ova 3 su odavno stigli (poslati su preko nekog drugog shipping-a).

Rekao bih da ipak nije problem do gpc i postara, citao sam i na reddit-u da ljudi imaju probleme sa yanwen.

Stigo Yanwen, 15.6 Pre Alert to Serbia. Ovaj mi je najduže putovao do sad. Par oaketa pre sve bilo ispod 21 dan.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Nesto se desava sa china postom meni neke posiljke stigle i preuzeo sam ih pa su tek onda menjali statuse

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Jel nekom stiglo skoro nešto? Zaglavio mi sat evo ima 2 nedelje već. Ostale stvari mi prošle odmah, ovo ni makac.

Yanwen-Malezija
In Transit Item Posted Over The Counter to Serbia 31.5.2019. 15:08:00

Stiglo danas ,59 dana puta.
Vec sam je bio otpisao

Danasnje isporuke
China Post - UR..CN 23.06.2019 Shipment at country of origin distribution center
Yanwen - Malaysia Post UC...MY 13.05.2019 Dispatch PreAlert to Serbia

Imam podatke i za par Yanwen UB..LV za koje vec par dana stoje statusi Arrive at destination
ali nisu isporucene i verovatno je to ista nebuloza kao i status Item Posted Over The Counter to Serbia

5 posiljki - jedan posiljalac , 3 imaju potpuno isti status ( datum i vreme ) Yanwen - Malaysia Post - Dispatch PreAlert to Serbia.
Jedna od te tri je stigla , a dve nisu , jos dve su stigle kada i jedna od ove tri a imale su status Dispatch PreAlert to Serbia sa razlicitim datumima.

I meni za jednu UB...SG jos od 22.06. stoji "arrive at destination country". Vrednost posiljke celih 5 dolara sa shippingom.

Sun you preko malezija post dosao od 15.06..Jedan Yanwen Malezija post nije dosao ni nakon dva meseca..

Najgluplji fake status od Yanwena nakon par dana izbace ovo cak i Kinez misli d aje to navodno doslo u Srbiju

Capture888.PNG

2019-07-10_15:01:09.png
Sta mu dodje ovo "Received in Shenzhen" im to tamo neka filijala za brod ili sta?

@ Optimus_prime

SY ima sediste u Hong Kongu , a trenutno je situacija izmedju Kine i HK prilicno "zategnuta" tako da sam prilicno ubedjen
da ako roba ide iz Kine ide preko YW.Ako je skladiste u HK onda verovatno ide preko SY.

@ poopBot

Zar je moguce da ti primeri i objasnjenja na prethodnih 480 strana nisu dovoljni ????????????????????

Posiljka prodje nekoliko postanskih centara i par sigurnosnih provera dok je u Kini.

primer.jpg

@ Optimus_prime

Zar je moguce da ti primeri i objasnjenja na prethodnih 480 strana nisu dovoljni ????????????????????

Posiljka prodje nekoliko postanskih centara i par sigurnosnih provera dok je u Kini.

Pogledajte prilog 272028

Brate meni nikad nije pisalo ovo "Received in Shenzhen" a narucivo sam bar 100 puta sa alija :) , al dobro prihvatam ovo objasnjenje, inace naravno nisam citao 480 stana unazad xD

Poslednja izmena od urednika:
Meni ništa ne stiže već dva meseca. Tri pošiljke bez praćenja. Pokrenuo sam dispute za sve tri. Na žalost, izgubljena dva meseca.

Послато са SM-N9005 помоћу Тапатока

Statusi su odavno zamrznuti, tj. bez praćenja. Hteo sam samo da kažem da su uludo otišla 2 meseca. Ne znam šta će i da li će uopšte Aliexpress nešto da preduzme po tom pitanju, ali čemu onda u ponudi takva roba i takav shipping. Jednostavno gubi smisao takva trgovina.

Poslednja izmena:
@zokce

Prate oni sve i veoma precizno proracunavaju....

Sta ti nije stiglo i preko koje poste ?

Pravo da ti kažem, nisam gledao koom poštom. U pitanju su mali paketi, do 2€. Sad vidim da jedan šalje sa Yanwen, jedan kineskom poštom a treći više ne šalje. Ko zna da li ću od ovog trećeg da povratim plaćeno.

Ne ocajavajte, upravo mi je stigao paket porucen 13. Maja. Prvi put da mi posiljka tako dugo putuje.

Na 17tracku mi ovo pise "Parcel Express Bulk Sales Department Backoffice Support Class has received, T-shirt: dg3" sta ovo znaci? :D Nikakvu majcu nisam porucio haha

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno