Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko obično treba otpremljenoj pošiljci da od carine stigne do primaoca? Pratim jednu pošiljku i u petak, 21.06. prepodne je otpremljena iz NS carine za ZR, i sad bi trebalo iz ZR da krene do mog mesta, i stoji tako od petka, evo četvrti dan.

Koliko obično treba otpremljenoj pošiljci da od carine stigne do primaoca? Pratim jednu pošiljku i u petak, 21.06. prepodne je otpremljena iz NS carine za ZR, i sad bi trebalo iz ZR da krene do mog mesta, i stoji tako od petka, evo četvrti dan.
Zovi postu vidi gde je paket

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Okrenuo sam šest brojeva telefona danas. Prvo sam zvao Post Ekspres kol centar, pa NS poštu, pa carinsku poštu, pa carinu, pa ZR poštu, pa poštanski centar u ZR. Da skratim priču, pošiljka je prošla carinsku kontrolu, i na PE T&T stoji da je otpremljena za Zrenjanin, ali još uvek stoji tamo u NS-u i nije stvarno otišla odatle, nego čeka u nekoj vreći. I eto to je to, ne vredi nikog više da zovem, nego samo da čekam.

Poslednja izmena:
Okrenuo sam šest brojeva telefona danas. Prvo sam zvao Post Ekspres kol centar, pa NS poštu, pa carinsku poštu, pa carinu, pa ZR poštu, pa poštanski centar u ZR. Da skratim priču, pošiljka je prošla carinsku kontrolu, i na PE T&T stoji da je otpremljena za Zrenjanin, ali još uvek stoji tamo u NS-u i nije stvarno otišla odatle, nego čeka u nekoj vreći. I eto to je to, ne vredi nikog više da zovem, nego samo da čekam.
NS CARINA ništa iznenađujuće za njih..

Drustvo koliko trenutno cekate na dolazak posiljki nakon slanja avionom preko china post registered airmail?

Ima li iko problem da mu od skoro na Track Checker Mobile aplikaciji radi pracenje, radi samo kada stigne u Srbiju nista ne pokazuje dok je u Kini itd ?

Kako ono idu stvari sa YANWEN trackingom? Imam dve pošiljke, jedna je ubrzo promenila broj u malezijski broj pošte i stoji na "in transit, dispatch prealert to serbia". Druga je promenila broj u cn i sada piše "cn, arrive at destination country office" ali ne piše od naše pošte i carine ništa. To je do naše pošte zastoj ili praćenje prestaje tu?

Sa ebay sve stize mnogo brze nego sa alija, jedna posiljka stigla za 19 dana.

Kako ono idu stvari sa YANWEN trackingom? Imam dve pošiljke, jedna je ubrzo promenila broj u malezijski broj pošte i stoji na "in transit, dispatch prealert to serbia". Druga je promenila broj u cn i sada piše "cn, arrive at destination country office" ali ne piše od naše pošte i carine ništa. To je do naše pošte zastoj ili praćenje prestaje tu?

To su zadnji statusi i jedino ostaje da cekas

Da, ali nažalost to nije mobilna aplikacija.

@Animal
Isti slučaj, nešto nije u redu sa poslednjom verzijom app - potpuno ignoriše statuse od svih verzija ChinaPost a što je najgore beskonačno usporava dok ne istekne timeout.
Na TC forumu nema ništa o ovom. Razmišljao sam da mu pišem (autoru) ali sve sam se nadao da će da popravi u međuvremenu ...
Sad ne izbacuje statuse ni od Singapore Post, samo ide preko 4px ...

Meni sasvim OK radi preko browsera - registrujte se na postal.ninja i imate Recently tracked listu

Da li vam i kojim tempom pristizu Yanwen "malezijci" ?

Ako je nekom ove nedelje stigao paketic neka napise kog datuma je imao status Dispatch PreAlert to Serbia

Yanwen malezijci - dva su mi stigla ove nedelje sa poslednjim statusom (posted over the counter to Serbia) od 17.maja, a jedan sa statusom od 16.maja jos nije stigao....

Zato Singapurćani gaze,20-og uplatio,28-og uručeno.To se zove brzina.

Dva malezijca nedavno stigla za 20 -25 dana..Jedan je zakocio 50 +dana jos nista...Sun you to je isto mislim yanwen malezija navodno otisao iz kine za par dana ceka se..

@ ytrewq
@ Optimus_prime

Kog datuma su imali status Dispatch PreAlert to Serbia ???

Evo par primera

Ovo je stiglo ( razne sitnice 2-3$ )

da1.jpg

Nisu stigle posiljke sa punjacima ( 4-5$ )

ne1.jpg

Pitanje je da li su posiljke stigle u Srbiju ili ne i da li se kradu one sa zanimljivim sadrzajem ( jer postoji mogucnost da se legalno krade :S: )

ptt.jpg

Status : Item Posted Over The Counter to Serbia je cisto nagadjanje
Videcemo u ponedeljak da li ce ovo biti isporuceno ( 3$ )

s4.jpg

Još jedna neregistrovana koja nije stigla... Prodavac ima prilično dug spisak pošti kojima šalje i Singapore PX je bila free (plaćao se samo AliExpress standard i to duplo više od vrednosti pošiljke).

Super, selektujem SG Post i poručim. Sada mi izlazi reminder u kalendaru da protection ističe, odem da vidim - prodavac je promenio shipping na Yanwen. U pitanju je neka sitnica (privacy cover za webcam), ali čekam to 60 dana i sada mi nije stiglo... Sada će da mi nudi resend bla bla, umesto da je odmah poslao kako sam tražio.

Da li se nekom desavalo da na postinom sajtu ima tracking kaonda je prosao sve procedure a u 27 track da pise kao da je jos u Kini?

Status : Item Posted Over The Counter to Serbia je cisto nagadjanje

Pogledajte prilog 271632

Mislim da to, bar kod Yanwena, ne znači da je stiglo u Srbiju, nego da je predato za slanje
Kako god, ova dva što su mi stigla pre par dana imali su "In transit dispatch prealert" 10. i 13.maj, a ovaj što još nije stigao ima čak 06.maj i opet još ništa ...
Do sada su mi se gubile skoro isklučivo China Post neregistrovane pošiljke, videćemo kako će sada dalje ići ...
Da budem precizan, ovo su sve tracking brojevi na LP, imam i neke Yanwen sa S0000 ali pošto tu ima i SunYou mrzi me da prekopavam ..

Gledam na sajtu pošte praćenje, i za jednu pošiljku mi stoji da je prispela, ovako:

21.06.2019 09:20:00 CN-CNBJSA Приспелa
14.06.2019 21:36:00 CN- Пријем

Još 21-og. I samo taj status stoji. Šta je sa tim, zna li neko?

Gledam na sajtu pošte praćenje, i za jednu pošiljku mi stoji da je prispela, ovako:

21.06.2019 09:20:00 CN-CNBJSA Приспелa
14.06.2019 21:36:00 CN- Пријем

Još 21-og. I samo taj status stoji. Šta je sa tim, zna li neko?

Ona je u avionu, očekuj je od 21. u naredne 3 nedelje dolazak u Srbistan

@savudin

U tranzitu je

RV.. CN posiljka poslata 21.06 je isporucena danas

29.06.2019 11003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТА Приспелa
24.06.2019 CN-CNBJSA Приспелa
21.06.2019 CN- Пријем

UR .. CN isto poslata 21.06 jos nije isporucena

nekoliko UC..MY nije isporuceno

Jedna singapurcanka(9 dana) i jedna kineskinja (22 dana) sa regularnim pracenjem .Za singapurcanku prodavac digo postarinu na 5 $ , pre bila free ...

Jel ovo znaci da i dalje putuje, ali od Spanije ka ovamo?

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    86.5 KB · Pregleda: 76
  • 2.jpg
    2.jpg
    90 KB · Pregleda: 74
  • 3.jpg
    3.jpg
    69.5 KB · Pregleda: 79
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.