@Djilkosh_Ns
Ovu situaciju smo objasnili vec par puta.
Moze da se uveze , nego je standardno zastoj na NS carini
Prati na sajtu nase poste
Nikad vise Yawen necu bem ti krivorukase!
Yanwen je samo posrednik
Je l' imao neko nešto ovako?![]()
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Nisam imao mnogo pošiljki preko Yanwen-a, 7-8 sve ukupno do sada i izgleda da sam imao sreće, sve su stigle. Jedino što su uvek spori da preuzmu pošiljku uglavnom im treba 7 dana dok preuzmu i krenu da šalju dalje.Veoma los posrednik , sa prilicnim procentom neisporucenih posiljki....
Pre su forsirali China Post , sada su potisnuli SanYou i umesto njih vecinu posiljki salju preko Malezije.
Direktno preko CP i posredno preko SY preko Malezije posiljke su uvek stizale.
YW je uvek bio problematican i pre kada su slali preko CP i sada preko Malezije.
Možda sam i ja imao sreće sa njima, do sada nisam imao nikakvih problema. Da ne ureknem..Nisam imao mnogo pošiljki preko Yanwen-a, 7-8 sve ukupno do sada i izgleda da sam imao sreće, sve su stigle. Jedino što su uvek spori da preuzmu pošiljku uglavnom im treba 7 dana dok preuzmu i krenu da šalju dalje.
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Imao si sreće...Možda sam i ja imao sreće sa njima, do sada nisam imao nikakvih problema. Da ne ureknem..
^
Takodje, nikad problem i brzo stizale, evo upravo jednu takvu cekam preko My poste.
Inace su preuzeli paket odmah sutradan od prodavca to je bio 28.06 a vec 29.06 su predali MY posti.
Ne znam kako vama ali meni je YW oduvek bio brz. Posle su malezijci spori jer oni su tek poslali paket 02.07 i za sada jos paket nije aterirao, ali je ok i razumljivo ovih nekih 10ak dana sto nije stiglo ipak je free opcija dok je drugi paket preko SG poste stigao za 7 dana dakle pre tri-cetri dana ali sam i platio shipping dodatno jer mi je vazniji paket bio ovaj nije vazan i bas me briga kad ce doci.
Pričamo o neregistrovanim pošiljkama preko Yanwen-a i sličnih servisa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari