dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 815
Moze i par dana pre XX
Ista priča. Tako nam se zadesilo. Paketi iz iste serije su već uručeni. Izgleda da su neke pošiljke jednostavno stale.Moje 715 ne mrdaju i dalje, rok 24.9. Imam i 26, i 27.9.
Kako ću lepo da odradim povratak novca i nikad više da naručim neću
Pogledajte prilog 458957
Zovi call centar Transfere, ako je preko Poste.Zdravo svima! Ja sam prvi put preko Temu narucila par stvari još 13. avgusta, sve je išlo ok, i onda 21. avgusta na sajtu pošte pošiljka dobija status B2B, elektronski prispela, a na Temu zadnji status je bio 23. avgusta i piše kao Custom clearance. Od tada se ništa promenilo nije. A da stvar bude čudnija, moja majka je istog dana naručila za sebe, na istu adresu, istog dana kad i ja, pošiljke su nam dobile b2b status istoga dana, i već 24. je njen paket prošao kroz carinu i stigao u roku od dva dana.
Ne znam da li je moja pošiljka na carini ili se negde zaglavila ili je izgubljena. Vidim na temu, da su ostavili broj pošte, pa ne znam da li da njih pozovem i da li će uopšte znati gde je paket. 😅 Da li ima neko da je ovoliko čekao?
Ranije je apsolutno bilo bolje da se preusmeri na paketomat, stigne brže nego kad se ne preusmeri, bilo je odmah sutradan već u paketomatu, dok u suprotnom bude +3,4,5 danaProcitah zadnjih 4-5 strana ali nisam razumeo sta je najbolje uraditi kada od poste dobijes poruku da mozes da preusmeris na paketomat do 17h.
Ja sam danas preusmerio na paketomat (ispred poste) i zanimaju me dve stvari:
1) da li mogu otici u postu sutra ili u ponedeljak da podignem posiljku ukoliko mi do tada ne dobijem ovavestenje da je posiljka u paketomatu
2) Sta je zapravo najbolja opcija da se uradi kada vam posalju tu poruku da mozete preusmeriti na paketomat? Meni je posta u komsiluku i nije mi problem otici tamo. Podjednako mi odgovara opcija da sam podignem u posti kao i na paketomatu, samo sta je moguce pre izvesti? Jedino mi ne odgovara kucna dostava jer nikad nisam kod kuce tokom njihovog radnog vremena.
Video sam jedan njihov paketomat u IDEI u Nisu (u Nikole Kopernika) kad su ga montirali.City uveo paketomate??
Ja recimo ovde, u Somboru, kada dobijem tu poruku ako hocu da preusmerim, samo iskuliram tu poruku i paket je sutradan na adresi. Problem mi pravi dex, jako dugo paketi stoje u tranzitnom vozilu i nikada ne znam kada ce sticiProcitah zadnjih 4-5 strana ali nisam razumeo sta je najbolje uraditi kada od poste dobijes poruku da mozes da preusmeris na paketomat do 17h.
Ja sam danas preusmerio na paketomat (ispred poste) i zanimaju me dve stvari:
1) da li mogu otici u postu sutra ili u ponedeljak da podignem posiljku ukoliko mi do tada ne dobijem ovavestenje da je posiljka u paketomatu
2) Sta je zapravo najbolja opcija da se uradi kada vam posalju tu poruku da mozete preusmeriti na paketomat? Meni je posta u komsiluku i nije mi problem otici tamo. Podjednako mi odgovara opcija da sam podignem u posti kao i na paketomatu, samo sta je moguce pre izvesti? Jedino mi ne odgovara kucna dostava jer nikad nisam kod kuce tokom njihovog radnog vremena.
Malo da proputuje pa ce dodje.Moja pošiljka koja treba da dođe u BG otišla u Niš 😂
Svrati na burek kod Antona 😂Malo da proputuje pa ce dodje.
Nije nista pokusano . Standardna fora. Postar ponese fasciklu pisama za taj dan. Ostalo kabastije stoji u posti zbog protokola kao da je probao da nosi. Kad prodje smena samo dobije status pokusana , jer ne mogu to da priznaju da tako rade kroz sistem jer bi se videlo da ne poštoju pravila sluzbe. E sad jeste da su preoptereceni ali sve dok se to krije na ovaj nacin glavesine misle pa sve ide kako treba, i ne angazuju vise kurira.Stigla mi danas, nedelja, posiljka sa temu od 11.9. Preusmerena na paketomat... i jos jedna od 13.9. Sve zajedno spakovano u veliku kesu.
Na njoj pise 20.9. Pokusana dostava!?
Niko nije pokusao itd.
Eto i nedeljom su poceli da rade...
Jedan paket je u magacinu centra jedan je kod "kurira centra", samo sto taj sto je u magacinu stoji vec tako 10 dana u magacinu kod njih. Preusmerio sam oba na paketomat pa cemo da vidimo da li ima ikakve sanse da stignu na vremeU magacinu Beograd ili kod kurira centra Beograd? Ako se radi o Temu pakatima, praksa na nekoliko paketa mi je pokazala da je ovo "kod kurira centra Beograd" lažni status. Tek kada piše da je "u magacinu centra Beograd" to znači da je fizički paket kod Dexpressa i da za dan-dva ide isporuka. Ja sam sve na paketomat jer prosto nemam taj luksuz da 15 dana sam na standby zbog mogućeg dolaska kurira. Nakon ovog statusa da je u magacinu, onda je samo pitanje da li je konkretan paketomat zauzet, u smislu jel odmah sutradan dostava ili...
Da li ce ista ubrzati dex posiljku ako preko sajta preusmerimo posiljku na paketomat? 10tak dana vec 2 paketa stoje u magacinu Beograd...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari