Da se nadovezem na ovo, sat vremena posle, stizu 2 notifikacije da su posiljke spremne za preuzimanje i da se kontaktira M-one. Mlaćenje prazne slame verovatnoDa li ce ista ubrzati dex posiljku ako preko sajta preusmerimo posiljku na paketomat? 10tak dana vec 2 paketa stoje u magacinu Beograd...
Mislio sam da sam najgori od sve dece sa 14 dana ni makac...Moj predmet u (pretpostavljam) Mađarskoj stoji 20 dana, ne znam šta mi je činiti (a skup je predmet, preko 100$). Pretpostavljam da nema nikakvog smisla da otvaram dispute, reći će da je sve normalno? Estimated time prošao pre 15 dana, protection traje još preko mesec.
20.09. je HU pošta prosledila turu ka nama vidim po nekoj UC pošiljci a danas su prosledili iz logistike u HU poštu LA pošiljke (September 23, 2024 at 11: AM Leaving transit country/region). Zanimljiva stvar je što se te LA pošiljke i dalje vode kao LP na AE.Moj predmet u (pretpostavljam) Mađarskoj stoji 20 dana, ne znam šta mi je činiti (a skup je predmet, preko 100$). Pretpostavljam da nema nikakvog smisla da otvaram dispute, reći će da je sve normalno? Estimated time prošao pre 15 dana, protection traje još preko mesec.
Aha, oparićemo se mi planktoni, ali sa onim da izbijemo oči.Kad je već tako, bar će se oparimo od refundacije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari