I nama ne mrda vec neko vreme.Da li ima neko slučaj da mu se pošiljka zaglavila na statusu 11003 izmenična pošta ? Do sad uglavnom kad imam taj status u toku dana pošiljka dobije i drugi status, ali sad već par dana samo ovaj status stoji i ne mrda.
Није, зато и питам. Јасно да ћу морати да позовем кориснички сервис у понедељак, али рекох да питам овде јер знам да су људи имали разних искустава.Izvinjavam se ako iznosim očigledno, jel' na direct4.me aplikaciji nije izašlo nikakvo obaveštenje?
Pustena kao da nije ni pogledana, verovatno je zaglavio kontigent negde. Stize sutraI meni stoji jedan, znaci ne na drugom statusu koji regularno stoji kad posiljka zaglavi na carinjenju vec prvi, nije ni dosla do procesa.
Ovo nakon toga je regularno na cekanju za carinjenje.
Pa jel išlo na carinski pregled ili nije. Jer vidim da najveći deo vremena pošiljka provede čekajući na carinjenje. Meni su 2 paketa od Kine do Srbije preko NL stigla baš brzo za 15 dana i onda su zaglavili na carini. Sad čekam i treći preko NL za koji sam ubeđen da će i on ići na carinu.Danas dobio NL bez carine ,ali u odnosu na HU posiljke jako spora 40 dana
Stra' ih da ne budu neke smešne biljke unutra. 😉Ovo izgleda sve pošiljke sa AE koje idu preko Holandije idu na carinu jel im to neki novi fazon.
Послали данас поподне код па сам преузео пакет, очигледно курир заборавио да ми пошаље прошле седмице кад је оставио пакет.Није, зато и питам. Јасно да ћу морати да позовем кориснички сервис у понедељак, али рекох да питам овде јер знам да су људи имали разних искустава.
NišJel porucivao neko s AE oko 20og aprila?
Sve posiljke (oko 10ak) su mi tad porucene i poslate kao uc...hu
Medjutim delivery statusi se dupliraju
Tacnije na svakoj porudzbini pise:
28. April Package arrived at local carrier facility
12. Maj Package arrived at local carrier facility
tako je na track order info na svim porudzbinama
Sta se desava? 🤔
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari