Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024) - FAQ u prvoj poruci

Da li ima neko slučaj da mu se pošiljka zaglavila na statusu 11003 izmenična pošta ? Do sad uglavnom kad imam taj status u toku dana pošiljka dobije i drugi status, ali sad već par dana samo ovaj status stoji i ne mrda.

Izvinjavam se ako iznosim očigledno, jel' na direct4.me aplikaciji nije izašlo nikakvo obaveštenje?
Није, зато и питам. Јасно да ћу морати да позовем кориснички сервис у понедељак, али рекох да питам овде јер знам да су људи имали разних искустава.

I meni stoji jedan, znaci ne na drugom statusu koji regularno stoji kad posiljka zaglavi na carinjenju vec prvi, nije ni dosla do procesa.

Ovo nakon toga je regularno na cekanju za carinjenje.

Valjda dodu I u Beograd isto 😄

YanWen posiljka VR*********YP dobila last mile kod LK*********SK. Distributer naznacen kao litvanska posta, a onda status da salju u PostPlus. Pa gde je onda, majku mu, je l' Slovacka, Litvanija, Holandija ili nesto trece?

Danas dobio 9/11 UC posiljki. Ebes ga ako postar nije skupljao kuce i naravno doneo papirce da se dodje u postu 😂
Moja posta(BG) niti dostavlja na kucnu adresu, niti ubacuje u paketomat i to nebitno da je posiljka (ne)registrovana.

Meni je LA posljika stigla za 3 nedelje
Dok posiljka UC koja je porucena isto kada i ova LA ima ovaj status:
Package arrived at local carrier facility
May 12, 13:29 (GMT+2)

Ovo izgleda sve pošiljke sa AE koje idu preko Holandije idu na carinu jel im to neki novi fazon. Mahom videh ovde u grupi da su skoro sve pošiljke koje su za carinu sa NL kodom.Prošle godine sam naručivao i išlo je isto preko NL i prolazilo je bez carine.

Danas dobio NL bez carine ,ali u odnosu na HU posiljke jako spora 40 dana
Pa jel išlo na carinski pregled ili nije. Jer vidim da najveći deo vremena pošiljka provede čekajući na carinjenje. Meni su 2 paketa od Kine do Srbije preko NL stigla baš brzo za 15 dana i onda su zaglavili na carini. Sad čekam i treći preko NL za koji sam ubeđen da će i on ići na carinu.

Nije videla carinu
Jel dobijate najavu isporuke na viber/SMS za Ali posiljke sa pracenjem ?
Meni zadnjih mesec dva ,neki put SMS ,neki put viber na dan isporuke.

Poslednja izmena:
Није, зато и питам. Јасно да ћу морати да позовем кориснички сервис у понедељак, али рекох да питам овде јер знам да су људи имали разних искустава.
Послали данас поподне код па сам преузео пакет, очигледно курир заборавио да ми пошаље прошле седмице кад је оставио пакет.

Jel porucivao neko s AE oko 20og aprila?
Sve posiljke (oko 10ak) su mi tad porucene i poslate kao uc...hu
Medjutim delivery statusi se dupliraju
Tacnije na svakoj porudzbini pise:
28. April Package arrived at local carrier facility
12. Maj Package arrived at local carrier facility

tako je na track order info na svim porudzbinama
Sta se desava? 🤔

Kad pitate za uc...hu svi bi trebalo da tacno navedete postu koja vam vrsi isporuku ja cekam posiljke od feb/mart porucene u 21137 i ne stize nista jos.... one 100% zavise od lokalne poste i isporuka moze da bude od par dana do 3 meseca pa cak i duze, jer posta je jedna smesno preduzece gde se radi zbrda zdole ko kako oce
Do sad su skupljali par posiljki pa slali na paketomat, nemam nista protiv i da se to desava i 1 mesecno ali nek onda sve posiljke spakuju pristigle i posalju na paketomat, meni i njima manje posla a ne ovako da se NISTA NE ZNA

Jel porucivao neko s AE oko 20og aprila?
Sve posiljke (oko 10ak) su mi tad porucene i poslate kao uc...hu
Medjutim delivery statusi se dupliraju
Tacnije na svakoj porudzbini pise:
28. April Package arrived at local carrier facility
12. Maj Package arrived at local carrier facility

tako je na track order info na svim porudzbinama
Sta se desava? 🤔
Niš

Nazad
Vrh Dno