Napokon i ja da osetim to "iskustvo" kad te prevari kinez na aliju, prvo mi trazio da mu platim jos par dolara za shiping, pa trazio da kencelujem porudzbinu, zatim sam to prijavio aliju dobio kupon od 2$ klasika i nakon 3-4 dana povuci/potegni rasprave sa tim prodavcem posalje meni navodno taj tester za pc napajanje, porucio tester za pc napajanje a stigao mi potenciometar za blage veze nemam sta inace GiantPower Store se zove cisto da se ne upecate kao ja
(ako nije ovo za temu slobodno brisite/editujte)
Inace bio sam ubedjen da su UC..HU posiljke spore dok nisam dobio UB14143...HU koja je porucena 25 Marta i poslednji status joj "2025-04-05 Leaving from departure country/region" a videh na generatoru da su 50+ komada izgleda natovareni na bicikle i lagano dolaze ka Srb, Mkd, Slo, Alb i td.. 😅
(ako nije ovo za temu slobodno brisite/editujte)
Inace bio sam ubedjen da su UC..HU posiljke spore dok nisam dobio UB14143...HU koja je porucena 25 Marta i poslednji status joj "2025-04-05 Leaving from departure country/region" a videh na generatoru da su 50+ komada izgleda natovareni na bicikle i lagano dolaze ka Srb, Mkd, Slo, Alb i td.. 😅