Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024) - FAQ u prvoj poruci

Потребна помоћ - где ли се овај пакет налази? :unsure:
UC049хххххHU пакет, према постал нинџи задњи статус је Oct 24, 2024, 21:03 Received by local delivery company, после тога нема ништа. Код мађарске поште статус је Unfortunately the system cannot find data relating to the item stated.. 17track такође нема ништа о овом пакету.
Није ништа скупо, микрофон за снимање, али ми је ово тотално ново. Све претходне куповине са алија су нормално могле да се прате, ово ми је помало чудно.

Потребна помоћ - где ли се овај пакет налази? :unsure:
UC049хххххHU пакет, према постал нинџи задњи статус је Oct 24, 2024, 21:03 Received by local delivery company, после тога нема ништа. Код мађарске поште статус је Unfortunately the system cannot find data relating to the item stated.. 17track такође нема ништа о овом пакету.
Није ништа скупо, микрофон за снимање, али ми је ово тотално ново. Све претходне куповине са алија су нормално могле да се прате, ово ми је помало чудно.
Nalazi se u Srbiji i to ti je najpribliznija informacija koju ces imati dok ti jednog dana ne stigne paket. Meni je jedan paket od 08.10. Na tom statusu i još nije stigao, tako da opušteno. Mislim da ima ljudi kojima je i po mesec dana duže na čekanju i još nije stigao.

Eh da je mesec dana čekanje.... Od 2 do 4 meseca, neko dobije i posle 6 meseci :D

Ove nedelje mi je stigla UA porcena u decembru 2023. godine. Ne gubite nadu.

Eh da je mesec dana čekanje.... Od 2 do 4 meseca, neko dobije i posle 6 meseci :D
Mislio sam mesec dana duže od ovog mog kome je od poslednjeg statusa blizu mesec dana. Još kad se uzme kad je poručeno, ušao je već u treći.

Inace svestan sam da može večno da se čeka.

@Salac UE

Isprati malo temu - za svaki status postoji objasnjenje

Proveri kada je prosledjena iz Madjarske u Srbiju
status - Departure from outward office of exchange

Kada Posta Srbije potvrdi prijem pojavice se status
Your package has arrived at the local delivery center

Milion puta je ponovljeno da to pre svega zavisi od LPC-a i lokalne poste i da je u
vecini lokalnih posta na teritoriji NS-a najgora situacija

I po BG-u je lose ,
a izmedju BG i NS - Srem LPC SM-Stara Pazova - UC...HU se retko kada cekaju duze
od 20 dana posle statusa Arrived at the local delivery center

Имењаче... Шта да пратим тему и да читам објашњење? Не поручујем први пут и знам како функционише. Само сам поставио питање зашто никаквог новог статуса после 24.10. нема и зашто не постоји никакав статус код мађарске поште.
А хвала за тај сајт за праћење.

Nemaš praćenje neregistrovanih pošiljki na praćenju madjarske pošte isto kao što je i kod nas. Ako je 24.10. predato prevozniku kod nas bi trebalo da je stiglo izmedju 29. i 31.10. što možeš da vidiš na AE ili većini trakera sa statusom ALDC, pošto ne kupuješ prvi put napisana je skraćenica statusa.

По сада доступним информацијама, од синоћ је у Пошти 21101 (Нови Сад) прекид рада.
Да ли ће се то наставити или ће опет покушати да блокирају и ГПЦ-е, остаје да се види.

Чисто да водите рачуна од понедељка уколико користите услуге Поште / Пост Експреса.
pCB32NV.jpeg

Temu. Bukvalno sam malopre video da su mi sve pošiljke (5 komada), sa Pošte prebačene na City (1 ocarinjena juče) i ostale na M-One a tek su poslate pre 2-3 dana. To mi se nikada nije desilo. Bilo je ovde prijavljenih slučajeva promene kurira kada pošiljka napusti carinu, ali ovako sistemski ne. Da li to ima neke veze sa ovom info... ☹️

Temu. Bukvalno sam malopre video da su mi sve pošiljke (5 komada), sa Pošte prebačene na City (1 ocarinjena juče) i ostale na M-One a tek su poslate pre 2-3 dana. To mi se nikada nije desilo. Bilo je ovde prijavljenih slučajeva promene kurira kada pošiljka napusti carinu, ali ovako sistemski ne. Da li to ima neke veze sa ovom info... ☹️
Meni isto tako doneo City 21\10\2024,

Da promeni se na city express i aks nekad cim prodje carinu i kod mene , a m one je uglavnom bex ili daly express.

Je l' ovo znači da sam eskivirao carinu i da očekujem paket za dan dva ili sam se prerano obradovao? 1000017464.jpg

Danas mi je stiglo par
UC049x...HU
arrived at the local delivery center Oct 30
( LPC SM )

od UB...HU ni traga ni glasa :(
Received by local delivery company ( od 17 - 21.10 )

Nisam proveravao stanje posiljki iz istih serija u RS i CG
( tamo imaju pracenje :) )

Zdravo svima! Ja sam prvi put preko Temu narucila par stvari još 13. avgusta, sve je išlo ok, i onda 21. avgusta na sajtu pošte pošiljka dobija status B2B, elektronski prispela, a na Temu zadnji status je bio 23. avgusta i piše kao Custom clearance. Od tada se ništa promenilo nije. A da stvar bude čudnija, moja majka je istog dana naručila za sebe, na istu adresu, istog dana kad i ja, pošiljke su nam dobile b2b status istoga dana, i već 24. je njen paket prošao kroz carinu i stigao u roku od dva dana.

Ne znam da li je moja pošiljka na carini ili se negde zaglavila ili je izgubljena. Vidim na temu, da su ostavili broj pošte, pa ne znam da li da njih pozovem i da li će uopšte znati gde je paket. 😅 Da li ima neko da je ovoliko čekao?
Znaci da je preuzela transfera i kad zavrsi carinu docice vam za 1-2 dana zavisi ako stavljate na paketomat

Posiljka sa Temua, prosla carinu, 31og oktobra navodno preuzeta od strane AKS i od tada nema nikakvog update-a. Zvao sam ih, kazu da oni nemaju posiljku u sistemu (PT.....RS) i da zovem neki 0800 broj gde ce mi se javiti ljudi koji te posiljke distribuiraju. Niko se ne javlja naravno, minut dosadne muzike me je kostao ~100 dinara (jer nemam fiksni telefon :( ). Drugi problem je sto putujem sutra van zemlje na nekoliko dana i necu biti dostupan. Ima li neko ideju sta dalje?

I danas nista od UB...HU , a video sam u posti UC050...
- to su posiljke koje su u petak ili subotu stigle u Srbiju.

@Dusan K

Pozivi ka 0800 bi trebali biti besplatni.
Koji broj su ti dali iz AKS-a ?

Odmah se zali i Temu.

Ti brojevi koji pocinju sa PT i zavrsavaju se na RS a navodno su na Aks ili city express su bezvredni , ukucas ih i nista se ne desava.

@sasa022 UB izgleda ima neke problemcice sa transportom, 5-6 dana je kampovo samo sa statusom "Export customs clearance complete" a vidim ima i neke statuse koje samo na Aliju pokazuje kad odes na Track order, koje nisam vidjao tipa: Flight departure i nakon tog statusa Awaiting flight Nov 5, 14:51 (GMT+1)

@Stoka89

Evo sad sam pogledao neke primere - vidim da se i prema CG i Albaniji
( oni imau pracenje ) vuklo deo posiljki UB125...HU serije koju i ja pratim.
Idu sporo i UB127...HU

Ocekivano je tako nesto sad jer Novembar je, masovno sad ljudi porucuju svasta/nesto nebili im stiglo do nove god (u teoriji). Ova moja je UB129 i pogledao sam i ja primere, slicna situacija kao kod UB127.. Ocekujem da ce i LA..HU kasniti posto je kraj godine i sad krece party sa zivcima kod pojedinaca i ono cuveno "a sto mi nema paketa, do skoro je stizao brzo" :ROFLMAO:

Moram da pohvalim da su kinezi i naši potukli sve rekorde. Dve LA pošiljke od Kine do mene za 13 dana ukupno. Nerealno 💪 Sad da sačekam par meseci neke UC pošiljke i milina 😂
Meni jutros isporučen paket, u isto vreme bila otprema iz gpc-a (Palilula, Beograd).
Meni sutradan kako sam ovo okačio, zaboravio sam da updatujem. Ukupno 13 dana od Kine do mene. Nikad nisam dobio sa Alija ovako brzo porudžbinu.

@Stoka89

LA i UC stizu brzo.
UB se bas vuku :(

@lagani_niz

Ako si iz NS ili BG , onda je pitanje kako radi lokalna posta
i koliko se ceka na UC od dolaska u Srbiju.

Redmi watch naručen 27.10, juče prošao carinu, danas zadužen za dostavu. Slušalice 23.10 isto danas zadužene za dostavu.

Juče podigao 7 UC....HU pošiljki iz perioda avgust - septembar, zanimljivo zajedno sa njima sortiran i royal mail UQ....GB od 16. avgusta. Izgleda da su sve bez praćenja čučale zajedno na nekoj gomili.

We received your parcel TP........RS from sender TRANSFERA D.O.O. BEOGRAD. To have it delivered into a nearby Direct4.me space, click here: https://s.direct4.me/######## Pošta Srbije Jel ovo znaci da ide u paketomat ? Ili sta vec prvi put mi stize ovakva poruka.

Poslednja izmena od urednika:
Da li neko moze da mi objasni sta da radim, situacija je sledeca: postar je bio na adresi da mi dostavi LA posiljku, telefonom sam mu rekao da niko nije kuci i da bih preuzeo u posti narednih dana na sta mi je on rekao da nije problem, ostavice mi cedulju i da sutradan mogu u posti da preuzmem. Ali, kada sam otisao u postu kazu da posiljka nije kod njih da dodjem za par dana. Ok, ali ono sto je cudno je da kada odem na pracenje statusa ne pise i dalje da je posiljka "Zaduzena za isporuku", zadnji status je "Izvestena".

Screenshot 2024-11-07 at 12.44.54 PM.png

zovi ga na telefon pitaj ga gde je mozda covek odneo kuci lol :p

Nazad
Vrh Dno