Isto i sad su i ta i ova 8.2. na istom statusuDanas mi posiljka sa prijemom hu-hu1005 od 14.02 prispela na izmenicnu.
Nadao sam se da ce biti za 2-3 dana poslana dalje ali... izgleda da ce se cekatiJa sam mislio da ova nece dugo na red uzimajuci u obzir da ljudi javljaju da se 07.02 i 08.02 tek sada radi,sta ovi rade tj kako rade ja nemam pojma.
Kako da znam koja ide za NS, ostali gradovi i zemlje me ne interesujuMozda testiraju novi sistem....
Obradili su
LA0583....
22.02.2024 11003 IZMENIČNA POŠTA Prispela
14.02.2024 HU-HU1005 Prijem
slede ostale sa statusom 14.02.2024 HU-HU1005
Postoji GENERATOR pa pratite stanje![]()
Hvala ti care
Meni od 25 januara pise da je isporučen paket ali tek od pre 3 dana su poveli da stižu na paketomat za 3 dana 4 paketa su mi stigla3-4 LA... HU paketa mi imaju status "arrived at local delivery center" već 6 dana, nema statusa u našoj pošti da je prispela.
Zar su toliko usporili ili su to počeli napamet da lupaju status "arrived at local delivery center"?
Konačno i moja LA0584..HU mrdnulaEvo i meni nekih koje su se mrdnule danas
Dve 0583 - 14.2 HU-HU, danas izmenična prijem
0584 - 14.2 HU-HU, danas prijem i za carinu
0585 - 14.2 HU-HU, još ništa
Danas uručena.+1. Isti dan, isti status i od tada ništa.
Moja poslednja pošiljka koja je bila na carini prošla za 3 dana, pre toga u januaru oko 7.Pogledajte prilog 430179koliko dugo ovo traje?
Znači 5/6 dana, da znamNovi Sad je cudo,valjda ce postar uspeti da isporuci danas.
Ne moras da se oprašta od nje, jos uvek pristižu pošiljke iz Novembra i Decembra a stižu i iz Januara. Nema pravila jer su još uvek zatrpani sa starim pošiljkama.Da li se oprostiti od ALI UA posiljke stigle u SRB 26.12.2023. Znaci 2 meseca je skoro tu.
Koliko dugo se ceka za Nis onda otprilike??Ne mozete tako random da pišete za koliko prolazi, jer ti si @daxyco iz Beograda, i mozda prolazi za 3-7 dana, ali lik se registruje i pita, a vidim po lokaciji da je Nis, iako nije napomenuo, gde se ceka minimum 5x duze. Na prethodnoj stranici sam stavio primere.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari