Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024 / 2025) - FAQ u prvoj poruci

Danas mi posiljka sa prijemom hu-hu1005 od 14.02 prispela na izmenicnu.

Ja sam mislio da ova nece dugo na red uzimajuci u obzir da ljudi javljaju da se 07.02 i 08.02 tek sada radi,sta ovi rade tj kako rade ja nemam pojma.

Mozda testiraju novi sistem....

Obradili su

LA0583....

22.02.2024 11003 IZMENIČNA POŠTA Prispela
14.02.2024 HU-HU1005 Prijem

slede ostale sa statusom 14.02.2024 HU-HU1005

Postoji GENERATOR pa pratite stanje ;)

Mozda testiraju novi sistem....

Obradili su

LA0583....

22.02.2024 11003 IZMENIČNA POŠTA Prispela
14.02.2024 HU-HU1005 Prijem

slede ostale sa statusom 14.02.2024 HU-HU1005

Postoji GENERATOR pa pratite stanje ;)
Kako da znam koja ide za NS, ostali gradovi i zemlje me ne interesuju

Evo ide i LA0586

Prilozi

• Screenshot (18).png
    Screenshot (18).png
    93.2 KB · Pregleda: 75
@nenad99

Vreme koje ovde potrosis na postavljanje pitanja i cekanje odgovora ,
preusmeri na koriscenje generatora.
Na Cainiao pracenju se za svaku posiljku vidi gde je upucena.

@ladjon

Ima primera i za 0586...
Verovatno ce sutra obraditi veci deo 0584 , 585... koje imaju status
14.02.2024 HU-HU1005

Evo i meni nekih koje su se mrdnule danas
Dve 0583 - 14.2 HU-HU, danas izmenična prijem

0584 - 14.2 HU-HU, danas prijem i za carinu

0585 - 14.2 HU-HU, još ništa

3-4 LA... HU paketa mi imaju status "arrived at local delivery center" već 6 dana, nema statusa u našoj pošti da je prispela.
Zar su toliko usporili ili su to počeli napamet da lupaju status "arrived at local delivery center"?
Meni od 25 januara pise da je isporučen paket ali tek od pre 3 dana su poveli da stižu na paketomat za 3 dana 4 paketa su mi stigla

Ne mozete tako random da pišete za koliko prolazi, jer ti si @daxyco iz Beograda, i mozda prolazi za 3-7 dana, ali lik se registruje i pita, a vidim po lokaciji da je Nis, iako nije napomenuo, gde se ceka minimum 5x duze. Na prethodnoj stranici sam stavio primere.

Tako je, u pravu si. Nisam gledao odakle je, a u drugoj temi za carinu sam i stavio da se konkretno odnosi na BG carinu.

Kod mene sledeca situacija, kao kod vecine, NS u pitanju
Dve posiljke LA0585 sa HU-HU1005 ne mrdaju od 14.02., cetri komada LA0586 sa istim statusom od 16.02. takodje ni makac dalje.
Dok LA0576 za carinu stoji 13.02.....LA579 za carinu, jedna za carinu 14.02., druga 20.02. (sve tri su HU-HU 07-08.02)....dok je recimo LA0580 od HU-HU1005 isto 08.02., i za carinu 20.02. juce isporucen.

Tako da su ocigledno nesto zapeli, pobrljavili i nema pravila,ni reda.

Evo i meni posle 85 dana stigla UA131HU sa zadnjim statusom 20.01
Rekord svih rekorda!

Da li se oprostiti od ALI UA posiljke stigle u SRB 26.12.2023. Znaci 2 meseca je skoro tu.

Novi Sad je cudo,valjda ce postar uspeti da isporuci danas.

Prilozi

• Screenshot (19).png
    Screenshot (19).png
    100.4 KB · Pregleda: 53
Da li se oprostiti od ALI UA posiljke stigle u SRB 26.12.2023. Znaci 2 meseca je skoro tu.
Ne moras da se oprašta od nje, jos uvek pristižu pošiljke iz Novembra i Decembra a stižu i iz Januara. Nema pravila jer su još uvek zatrpani sa starim pošiljkama.

Ne mozete tako random da pišete za koliko prolazi, jer ti si @daxyco iz Beograda, i mozda prolazi za 3-7 dana, ali lik se registruje i pita, a vidim po lokaciji da je Nis, iako nije napomenuo, gde se ceka minimum 5x duze. Na prethodnoj stranici sam stavio primere.
Koliko dugo se ceka za Nis onda otprilike??

Поштовани,

Пошиљке којe имају јединствени бар-код идентификатор и чија је прва словна ознака U (друго слово у распону од А-Z) плус 9 цифара и на крају има кодну ознаку земље порекла, а која се наноси како би се обезбедило пружање прекограничних царинских електронских најава, како би се једноставније и брже обавиле царинске процедуре. Присуство таквог идентификатора не подразумева пружање услуге са потврдом уручења. С обзиром да се ради о нерегистрованој пошиљци, сагласно важећим прописима којима се уређује обављање поштанских услуга, за исте није предвиђена опција праћења статуса. Имајући у виду наведено, као и да све пошиљке пролазе више логистичких складишта и претоварних тачака, подаци о статусу нерегистрованих пошиљака не могу бити потврђени од стране поштанских оператора, док се за разлику од њих, регистроване пошиљке у међународном саобраћају могу пратити. Нерегистроване поштанске пошиљке уручују се, по правилу, убацивањем у кућни сандучић примаоца. Да ли је нерегистрована пошиљка уопште послата или уручена, не може се утврдити, будући да је једини, тзв. доказ да је пошиљка послата, потврда о пријему пошиљке, која се издаје само за регистроване пошиљке. Свакако, прималац пошиљке у доставној пошти, може се распитати да ли је приспела нека пошиљка за њега.

У вези са наведеним, нисмо у могућности да Вам пружимо више информација.

С поштовањем,

Пошта Србије

Generisana poruka, to svima šalju kada podnesemo reklamaciju za UA pošiljke. Budi strpljiv i čekaj kao i svi mi.

LA0583...HU danas stigla posle 20 dana tranzita, narucena 2-3 februara

Nazad
Vrh Dno