nenad99
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 14.10.2023
- Poena
- 55
Gotov sam.Brace yourselves, sasa022 "koristite generator!" is coming...😬
Zanimaju me statusi sa poste, ne cainiao a da kopam u generatoru koji paket je za NS, ne mogu
Gotov sam.Brace yourselves, sasa022 "koristite generator!" is coming...😬
Ukucaj broj pošiljke ovde :LA HU posiljka, na aliju pise Delivery attempt unsuccessful.Recipent uncontactable by delivery personnel. Da li da idem do poste? Niti me ko kontaktirao niti ikakav papiric
To ti je u Posti, tako piše kada ti nije uručeno. Kao što kažu ukucaj broj pošiljke na praćenje pošiljke na Posti sajt ili app i videćeš gde je, da li je izvestena.LA HU posiljka, na aliju pise Delivery attempt unsuccessful.Recipent uncontactable by delivery personnel. Da li da idem do poste? Niti me ko kontaktirao niti ikakav papiric
To je trebao da ti uruči 17.02... Idi sutra do pošte i preuzmi, ponesi ličnuKada da očekujem dostavu ?
Zemun je u pitanju
Nadam se da je drug na svoje ime narucio, kako bi mogao da podigne.Vazi , kod druga u Beograd sam naručio
Ja sam iz Bosne, Anker ne šalje u Bosnu![]()
Verovatno je zabranjen uvoz toga, refundiraće svakako (možda ne šiping)Da li mi se samo čini, ili su nesretnici stvarno poslali ovaj paket nazad u Kinu? Drugar naručio neki kineski projektor za 100-ak €, NS carina. Niko nije ni pokušao da ga kontaktira u vezi pošiljke, rekao sam mu da ode u poštu da pokuša da razjasni šta se desilo.Pogledajte prilog 430034
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari