Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024 / 2025) - FAQ u prvoj poruci

Ajde ove sto se ne vide... Ali šta je sa ovima sto se vide...

Prilozi

• IMG_5721.png
    IMG_5721.png
    132.5 KB · Pregleda: 115
Idemo Niš!

Po generatoru, ostali gradovi, paketi svuda isporuceni.

1708512978674.png

1708513016346.png
1708513041049.png

zna li neko šta predstavlja ovaj poslednji status? ja sam mislio da je paket završio sa carinom i da mi stiže poštar najkasnije danas kad ono

IMG_20240221_120619.jpg

Krenuo ka carini. Moj poslednji paket na carini se zadržao oko 7 dana, da znaš okvirno šta da očekuješ.

• Like
Reagovanja: kVu
Tako je, ovo i meni deluje da je završeno na carini, i da sada luta po GPC-u ponovo, dok ga ne usmere ka odgovarajućem LPC-u.

• Like
Reagovanja: kVu
i ja se zbunio da je završio tako brzo, a opet nema 61200 broja nigde. hvala na info

Upravo mi postar doneo UA1528..HU porucena 2.1 a zadnji status "Arrived at local delivery center" 29.1 Cukarica,
Ali zato UA1285..HU porucena 24.11 sa zadnjim statusom "Arrived at local delivery center" 29.1 ni na NASA satelitima je nema :ROFLMAO:
LA0581..HU danas se mrdnula sa statusa HU-HU1005 koji je od 8.1 danas dobila status 11003 IZMENIČNA POŠTA Prispela iako je na Ali pracenju status "Arrived at local delivery center" iskocio jos 14.2

Meni je isto LA... HU danas dobila prvo status 11003 IZMENIČNA POŠTA Prispela a ubrzo potom i RSBEGC Otprema a pod "Arrived at local delivery center" je bila od 08.02.

Svaka čast, mi kao da ne živimo u istoj državi, na niškoj "otprema" tek posle mesec dana.

LA HU posiljka, na aliju pise Delivery attempt unsuccessful.Recipent uncontactable by delivery personnel. Da li da idem do poste? Niti me ko kontaktirao niti ikakav papiric

LA HU posiljka, na aliju pise Delivery attempt unsuccessful.Recipent uncontactable by delivery personnel. Da li da idem do poste? Niti me ko kontaktirao niti ikakav papiric
Ukucaj broj pošiljke ovde :

I onda screenshot (sa zatamnjenim ličnim informacijama, ako želiš) zakači ovde. Verovatno se poštar zadužio pošiljkom danas, te ćeš moći da je pokupiš već danas posle 16.30, 17.00 u lokalnoj pošti ili sutra, s ličnom kartom naravno.

To ti je u Posti, tako piše kada ti nije uručeno. Kao što kažu ukucaj broj pošiljke na praćenje pošiljke na Posti sajt ili app i videćeš gde je, da li je izvestena.

Meni UA pošiljke bez greške stižu posle 46-47 dana od naručivanja. Ovog puta na paketomat, u delivery center 25.1. Ne znam samo šta će u paketomatu jedan paket veličine i debljine pisma.

Kada da očekujem dostavu ?
Zemun je u pitanju

Prilozi

• Screenshot_20240221_191500_Chrome.jpg
    Screenshot_20240221_191500_Chrome.jpg
    90.1 KB · Pregleda: 82
Vazi , kod druga u Beograd sam naručio
Ja sam iz Bosne, Anker ne šalje u Bosnu :)

Na njegovo ime je sve
Samo moja kartica :)

Da li mi se samo čini, ili su nesretnici stvarno poslali ovaj paket nazad u Kinu? Drugar naručio neki kineski projektor za 100-ak €, NS carina. Niko nije ni pokušao da ga kontaktira u vezi pošiljke, rekao sam mu da ode u poštu da pokuša da razjasni šta se desilo.Screenshot_2024-02-22-08-48-33-29_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Ne čini ti se, vraćaju ga nazad.

Da li mi se samo čini, ili su nesretnici stvarno poslali ovaj paket nazad u Kinu? Drugar naručio neki kineski projektor za 100-ak €, NS carina. Niko nije ni pokušao da ga kontaktira u vezi pošiljke, rekao sam mu da ode u poštu da pokuša da razjasni šta se desilo.Pogledajte prilog 430034
Verovatno je zabranjen uvoz toga, refundiraće svakako (možda ne šiping)

Чак и да је забрањено, ваљда је ред неки да позову човека и објасне каква је ситуација.
На црно улази свашта у државу, док је ово човек ишао све регуларно, и чекао 2 месеца да би га испалили... Катастрофа.

За ове у Нишу и не постоји реч која би описала тренутно стање, то је тек распад система. Да они раде у БГ где има 10x више пошиљки, вероватно би купци чекали по годину дана док се царини пакет. Што је најгоре, нико не предузима ништа поводом тога, то тако има да траје...

Ne verujem da je zabranjen uvoz projektora, pre mislim se ovde radi o nekompletnoj adresi, ili se izbrisala originalna adresnica koju je Kinez zalepio, pošto se u Madjarskoj lepi nova, do finalnog odredišta.

Zna li neko za LK....SK, da li je to broj sa praćenjem do uručenja?

Usporila isporuka i preko LPC SM - jos uvek ima
UA...HU posiljki koje nisu isporucene , a stigle su
u Srbiju oko 20.01

@milkobgd

lksk.jpg

Nazad
Vrh Dno