Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024 / 2025) - FAQ u prvoj poruci

Bilo bi lepo da takve informacije stoje u prvom postu kao objašnjavanje osnovnih stvari umesto onih linkova...
Hvala!

Znači stiže iz Holandije, onda mogu da očekujem ubrzo paket :D

Bilo bi lepo da takve informacije stoje u prvom postu kao objašnjavanje osnovnih stvari umesto onih linkova...
Hvala!

Znači stiže iz Holandije, onda mogu da očekujem ubrzo paket :D
Zavisi, Holandija je izgleda generalni hub za dosta pošiljki, treba nekad vremena da dođe do nas (pričao sam sa njima, kažu da je obično brzo kod njih na aerodromu ali da zna zaglaviti).

Dobio sam posiljku narucenu na ebay ali je ista roba i sve isto kao i da je sa aliekspresa. Prvo su stavili broj posiljke SYRM... pa se onda promenio na Departed Sunyou Facility, Carrier tracking number: LP...PP. Na track17 pise da je neki postplus. onda su oni prebacili u BEX i oni su me klepili 240 dinara. Znao sam da postoje ovakvi slucajevi ali se meni desava prvi put. Bitno mi je pre svega da izbegnem poslovanje sa ovim kuririma za koje znate kako se ponasaju a i da izbegnem doplatu na free shipping. Da li postoji sistem kako se posiljke prebacuju na kurire i kako da to znam unapred pa da probam da izbegnem?

Pretpostavljam da je ovo neki bag. Zanimljivo što ga Madjarska pošta ne vidi.

Prilozi

• Screenshot_20250604_124450_Chrome.jpg
    Screenshot_20250604_124450_Chrome.jpg
    130.2 KB · Pregleda: 29
zlocinacka 21137 stigao paket od 11 mart sto se je stigao kod nas UC... masa njih je sad preko 3-4 meseca i vec ih je ali potvrdio tako da za masu vise ni ne znam sta mi nije stiglo

Da li je neki zastoj u pošti?
Imam vise od 10 paketa koji stoje tamo ako je verovati besplatnom praćenju.
Recimo paket porucen 13 Aprila mi nije stigao a 15 Maja jeste. Dosta paketa porucenih u Aprilu mi je stiglo.

Da li je neki zastoj u pošti?
Imam vise od 10 paketa koji stoje tamo ako je verovati besplatnom praćenju.
Recimo paket porucen 13 Aprila mi nije stigao a 15 Maja jeste. Dosta paketa porucenih u Aprilu mi je stiglo.
verovatno roboti prave vece pauze haha

Nazad
Vrh Dno