Zavisi, Holandija je izgleda generalni hub za dosta pošiljki, treba nekad vremena da dođe do nas (pričao sam sa njima, kažu da je obično brzo kod njih na aerodromu ali da zna zaglaviti).Bilo bi lepo da takve informacije stoje u prvom postu kao objašnjavanje osnovnih stvari umesto onih linkova...
Hvala!
Znači stiže iz Holandije, onda mogu da očekujem ubrzo paket![]()
NederlandsA šta je pa LR---NL??? Ja sam mislio da su prva dva slova zemlja porekla a zadnja dva slova zemlja cilja
verovatno roboti prave vece pauze hahaDa li je neki zastoj u pošti?
Imam vise od 10 paketa koji stoje tamo ako je verovati besplatnom praćenju.
Recimo paket porucen 13 Aprila mi nije stigao a 15 Maja jeste. Dosta paketa porucenih u Aprilu mi je stiglo.
Trebalo bi kod nindze da ti kazu i neki drugi traking brojZna li neko, ove SF express pošiljke sa brojem za praćenje SF pa 13 cifara, da li se prate do uručenja ili samo do ulaza u Srbiju?
Deluje da je Dexpress u problemu/zastoju. Ja cekam dve preko njih, a treca kao kod tebe PT(Posta) ce brze stici iako je poslednja narucena.
Status (od pre par minuta):Porucio standard, javim koliko brzo stigne do Beograda![]()
Meni su doneli pocetkom nedelje 3 dana posto su preuzeli od spedicije. Doneo covek u obicnom automobilu ? Nikakav kombi ili furgon, obican putnicki auto. Totalno neorganizovan, verovatno tek poceo da radi pa mu uvalili Temu jer nema nista samo das paket. Nema para nema papirologije. Jedva nasao paket ? Iskusni kuriri spreme unapred paket koji trebaju da uruce on trazio na gomili 5 minuta na parkingu.Deluje da je Dexpress u problemu/zastoju. Ja cekam dve preko njih, a treca kao kod tebe PT(Posta) ce brze stici iako je poslednja narucena.
Linkovano u #3 post ove teme.Bilo bi lepo da takve informacije stoje u prvom postu kao objašnjavanje osnovnih stvari umesto onih linkova...
Hvala!
Znači stiže iz Holandije, onda mogu da očekujem ubrzo paket![]()
Ja cekam jedan toocki usb kablic od 1 metar.Stigao je u glavni postanski centar 11 marta i od tada ga nema.Verovatno je negde zagubljen paket ili se neko posluzio u posti.Poslato je sigurno,e sad gde se zagubio ko ce ga znati?Placen je nesto smesno kroz coine mislim oko pola eura.Ja jos cekam od marta sto su stigle u srbiji posta 21137 ako ima jos neko da ceka iz iste nek javi, jer nisam pametan sta rade tamo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari