Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024 / 2025) - FAQ u prvoj poruci

Ako sami ne jave, ja pitam da li imaju broj za praćenje. U otprilike 50% sličajeva se ispostavi da ipak imaju. BTW, ja sam od Rarewaves GB kupovao preko eBaya i koliko se sećam da su im brojevi za praćenje bili U tako da nema koristi. Mada su uvek bile male stvari koje stanu u kovertu. Na kovertama je cesto bilo da je poslato iz Svedske ili Holandije.

Ako sami ne jave, ja pitam da li imaju broj za praćenje. U otprilike 50% sličajeva se ispostavi da ipak imaju. BTW, ja sam od Rarewaves GB kupovao preko eBaya i koliko se sećam da su im brojevi za praćenje bili U tako da nema koristi. Mada su uvek bile male stvari koje stanu u kovertu. Na kovertama je cesto bilo da je poslato iz Svedske ili Holandije.
Ja sam uzimao par blu-ray filmova i ranije, ali su isto bili mali paketi i meni je stizalo preko Royal Mail (sa U kodovima isto).

Samo sam direktno sa sajta uzimao doduše, jeftiniji su nego na eBay verovatno zbog taksi i imaju popuste / poene često

Meni za nekih 7 dana stiglo iz Kine sada stoji status "Prijem (Kod praćenje preko naše pošte" a kod mesta ne stoji ništa, odnosno prazno je.

E sad, videćemo koliko je brza moja kornjača. :)

U pitanju je paket LA... HU.

Vidim da jeste, no, već mislim da će biti do petka u Srbiji a onda ide duplo duže čekanje nego što je došlo iz Kine do Srbije.

Pozdrav svima, da li vam se desavalo da posiljka dobije status Prijem ali bez mesta?

1748591502116.png

Vidim da jeste, no, već mislim da će biti do petka u Srbiji a onda ide duplo duže čekanje nego što je došlo iz Kine do Srbije.
Kao što rekoh, stiglo kod nas. Sada ćemo videti koliko treba do moje adrese.

Prošli veći paketi mi stizali brzo a sitni kao što su trake, tu sam baš čekao, Verovatno zagube po magacinu i onda traže i kada pronadju, šalju.

Kao što rekoh, stiglo kod nas. Sada ćemo videti koliko treba do moje adrese.

Prošli veći paketi mi stizali brzo a sitni kao što su trake, tu sam baš čekao, Verovatno zagube po magacinu i onda traže i kada pronadju, šalju.

Kod mene kako stiglo tako ubrzo prebaceno na RSBEGC te mislim da je taj paket kod mene vec ove nedelje sto je pred nama.

YanWen posiljka VR*********YP dobila last mile kod LK*********SK. Distributer naznacen kao litvanska posta, a onda status da salju u PostPlus. Pa gde je onda, majku mu, je l' Slovacka, Litvanija, Holandija ili nesto trece?
Ja sam u istim govnima sa ovim specijalcima trenutno, i nigde nema nikakvog kontakta ili kretanja ove posiljke

Stigla danas UC...HU pošiljka koje je ušla u Srbiju 22. aprila. Kad se uzme u obzir koliko sam čekao prethodne pošiljke, frapiran sam koliko se pošta ubrzala.

Pozdrav ljudi, paket poslat 26.5 je danas vec stigao na carinu... Do sad sam sve pakete iz kine cekao u proseku po 4+ nedelja. Paket je PD-HK, trebalo bi da je obican registered airmail. Da li je moguce da su ga poslali nekom express dostavom? Da li cu onda morati da platim jos i spediciju i gluposti... Koliko paket moze da stoji u posti dok ga ne vrate? Ja sam zaprepascen, plata treba da mi legde tek posle 5tog. 😆

Pozdrav ljudi, paket poslat 26.5 je danas vec stigao na carinu... Do sad sam sve pakete iz kine cekao u proseku po 4+ nedelja. Paket je PD-HK, trebalo bi da je obican registered airmail. Da li je moguce da su ga poslali nekom express dostavom? Da li cu onda morati da platim jos i spediciju i gluposti... Koliko paket moze da stoji u posti dok ga ne vrate? Ja sam zaprepascen, plata treba da mi legde tek posle 5tog. 😆
Nije neobično da iz Hong Konga pošiljke stignu za par dana. 20 dana je rok za podizanje pošiljaka iz inostranstva od dana kada je pokušana isporuka. To će da ti piše kada ti pošalju SMS/Viber poruku da je stiglo. Mada ako ode na carinu možeš da očekuješ da će da čeka oko 3 nedelje.

Zasto se toliko ceka carina, je l to neki trenutni problem? Dugo nisam porucivala robu koja je bila za carinu, ali secam se da mi je pre par godina posiljka stigla za nedelju dana iz Amerike sa sve carinjenjem.

Ubacili su mi u paketomat (11820 tačnije) otvoren paket, međutim ono što sam kupio ne postoji u njemu. Neko ga je isekao i uzeo ono što mu odgovara. Fino, baš nekom treba Amaoe M40.

Vrednost paketa oko 3$, UC..HU bez praćenja. Je l' se desilo ovo nekom? Šta biste dalje uradili?

Čekao sam ga mesec dana, zbog toga mi je jedino bez veze.

Nisam u Beogradu trenutno, tako da sam ovlastio drugu osobu. Fascinantno mi je da ubacuju otvorene pakete.

Meni gomila uc_hu nikad nije stigla tako da ne znam sta je gore, da ne stigne ili stigne a prazna ambalaza :D

A šta je pa LR---NL??? Ja sam mislio da su prva dva slova zemlja porekla a zadnja dva slova zemlja cilja

Nazad
Vrh Dno