KovacTibor
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.11.2021
- Poena
- 285
Svašta, 7 oskara uključujući za najbolji film.
![]()
Znači taj film i Frejzer su dobili nagrade. Gledao sam 5 minuta pa ostatak nastavio žmureći.Остварила ти се жеља🙂
Prema komentarima, taj film bi legao navijačima poražene ekipe u derbiju ABA lige. Neće im biti ništa lošije a ovi drugi ne bi da pokvare slavlje.Ko nije gledao Everything Everywhere All at Once, biće večeras na Prvoj od 22h
Zaista ne shvatam kako je ovo moglo da dobije toliko Oskara. Verovatno zbog svih tih silnih poruka u filmu. To je očigledno jedini reper danas, a ovaj film ispunjava taj kriterijum i više nego dovoljno.
I tako već 37 godina. Inače moj omiljeni film.Živimo u idiokratiji.
Film je nevidjeno smeće. U tamo nekoj budućnosti za ovakav komentar bih dobio epitet akvafoba 😅Оскар полако почиње да личи на песму евровизије. За мене је престао бити меродаван од тужне романтичне приче Облик воде (The Shape of Water).
Gravity je odličan film, fotografija, muzika...Gravity ima isto 7!Znaci uljeze ipak... ali dobro, moracu i taj onda da odgledam da ocenim ali sam siguran da nije film za 7 Oskara...
Pola od ovih filmova su propagandni pamfleti, pa i taj Lorens od Arabije...Dobar je Gravity pogotovo 3D verzija .Ali daleko je to da bude u rangu sa Schindlers list,Lawrence of Arabia i sl.
Ali obavezno u 3D! Jedan od najboljih 3D filmovaGravity ima isto 7!Znaci uljeze ipak... ali dobro, moracu i taj onda da odgledam da ocenim ali sam siguran da nije film za 7 Oskara...
Biznis je biznis i moraju se dodeliti, ta situacija. Lista filmova koji su dobili 7 oskara, sve se lepo vidi.
Pogledajte prilog 380795
To su kod azijata neke srednje godine, oni guraju do 150, ko Vulkanci.Interesantno mi je bilo da onaj Hong AKA Lo Pan glumi, pa taj ima skoro 100 godina.
Ispostovao ovaj... dobar... slazem se i sa ocenom sa imdb sajtaMozda ti se svide i ovi, nisu bas kao taj al mogu da prodju:
Special Delivery
Ovaj sam davno planirao,al ga uvek nekako preskakao,i evo zbog tvoje preporuke pogledah ga veceras.Dobar,al mi Special Delivery ipak boljiMozda ti se svide i ovi, nisu bas kao taj al mogu da prodju:
Unstoppable
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari