Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Obe
Istina, druga (odnosno prva) ima svoj legendarni status pa joj se oprašta :D

Po meni solidan "western"....

Mada,spada u prilično spore (tj dosadne),ali prilično realne filmove,tj verujem da je baš tako izgledao život američkih pionira koji su se selili na zapad tadašnje severne amerike sredinom 19 veka...

Odlična komedija/drama koja takodje oslikava realan život današnjih amerikanaca na "srednjem zapadu".... jedan od filmova koji narealnije predstavlja mentalitet ljudi u tom delu USA...

Po meni,ubedljivo najbolji deo Alien franšize i jedan od najboljih horor/scfi filmova ikada......kultni film uvek zanimljiv za gledanje....

Poslednja izmena:
Погледах The Man Called Otto... 7/10
Солидан филм, по мени поприлично лошији од Шведског оригинала. Оно што је занимљиво јесте да ова улога, по мени, никако није легла Тому Хенксу. Хенкс који по мени спада сасвим сигурно у топ 10 глумаца (ако не и 5), једноставно није могао да изнесе ову улогу. Некако му једноставно није легло да глуми мрзовољног декицу... Ласгард је далеко боље одрадио улогу у оригиналу. Све у свему солидан филм и вреди га погледати.

The Man Called Otto
Meni se svideo i izazvao mi je emocije. Daaa, slažem se da nije ovo bila uloga za legendarnog Henksa. Ne znam, nekako mi on ima previše blagu facu da bi glumio namćora 24/7. Svideo mi se film. Preporuka.
8/10

Man called otto 7/10, zanimljiva pricica.
Adrift, slucajno naleteh na film, istinita prica, okej skroz 7/10
Escape the field, ne znam zasto sam pustio ovo na HBO, 0 kao kuca, jeziva gluma, kamera, prica, bukvalno ne pamtim da sam odgledao nesto ovako lose, neki pokusaj legendarnog filma Cube(1997) ali u kukuruzu. :poop: od filma

The Glass Castle (2017)

Ne računajući The Whale dugo, dugoooo nisam gledao ovako jaku dramu.
Fantastičan film, fantastična priča po istinitom događaju. Woody H. je zaslužio nominaciju za Oskara ovom ulogom.
Zaista velika, velika preporuka.
10/10

... Otto, meni desetka. 😢

Погледах The Man Called Otto... 7/10
Солидан филм, по мени поприлично лошији од Шведског оригинала. .
Jedini film uz koji sam pustio suzu je svedski original.Tom nikako .Original je nekako i nama koji zivimo u Evropi mnogo realnije sve docarao,za razliku od izvestacene Amerike.Holivud je dobar,ali za neke drugacije stvari.

Sve je bolje od americkih filmova.

Mada kada na TV vrtim kanale i naidjete na starije americke filmove vidi se da je tu bilo odlicnih filomova i ne mogu da ne dodjem do zakljucka da je njima jako puno opao kvalitet filmova.

Filmovi su im svi jako lepi vizuelno sve je upeglano ali sadrzaj je jako siromasan, glumci i scenario losi, CGI se preterano koristi.

Mozda ti se svide i ovi, nisu bas kao taj al mogu da prodju:
Unstoppable
Special Delivery
Ovog Ma Dong Seoka volim da gledam,al nikako da se posvetim njegovim filmovima,a uvek se obradujem svaki put kad se pojavi u nekom (nasumicno izabranom) filmu. Neverovatno je koliko se filmova i serija stanca u danasnje vreme i biti filmofil je patnja,da ne kazem bolest.Koliko god filmova da pogledas,uvek postoje oni jos bolji koje si omasio. Veoma nezgodna situacija. Ja lutam,od horora,i pogresnog skretanja,preko predatora,Winnetoua,do Dzenifer Lopez. Uskoro cu da navalim na profesora Miskovica :D Ni plana ni strategija... katastrofa

Ovog Ma Dong Seoka volim da gledam,al nikako da se posvetim njegovim filmovima,a uvek se obradujem svaki put kad se pojavi u nekom (nasumicno izabranom) filmu. Neverovatno je koliko se filmova i serija stanca u danasnje vreme i biti filmofil je patnja,da ne kazem bolest.Koliko god filmova da pogledas,uvek postoje oni jos bolji koje si omasio. Veoma nezgodna situacija. Ja lutam,od horora,i pogresnog skretanja,preko predatora,Winnetoua,do Dzenifer Lopez. Uskoro cu da navalim na profesora Miskovica :D Ni plana ni strategija... katastrofa
Ma sve je to super kada imas vremena da gledas... ;) Onda i to lutanje lakse padne.

Ma sve je to super kada imas vremena da gledas... ;) Onda i to lutanje lakse padne.
Ma to je obicno nocu,cesto i iza ponoci (jedino vreme kad nikom nisam potreban :ROFLMAO: ),jos ako sam umoran,onda ujutro cesto ne da se ne setim naslova,vec cak ni radnje filma :ROFLMAO: A u danasnje vreme,malo je filmova koji ono bas ostave utisak,upecatljivu pricu,scene...
Ne znam da l sam samo bio raspolozen ili su filmovi stvarno bili dobri,davno sam ih gledao ali veoma dobar utisak na mene su ostavili World War Z i Pacific Rim,pa eto cisto da ne budem off topic i mala preporuka od mene (ako postoji neko ko to nije gledao)

Odgledao Sleepers ponovo posle sto godina...

Šta znam, drugi deo filma (kad su odrasli) mi je priličano slabiji od prvog dela pa kvari ukupan utisak, ima neke aspekte revenge filma, ali sve je to traljavo odrađeno, ni za prineti npr. Runaway Jury

Rekao bih da je ocena od 7/10 adekvatna za Sleepers najviše zbog izopačeno strašnog perverta Kevina Bejkona.

Odgledao prve 4 epizode Alpha Males i meni je ono predobro. Bas sam se slatko nasmejao vise puta. Likovi su totalno opiceni i generalno mi se svidja kako obradjuju te neke modernije teme.

Zbog ovakvih filmova/serija mi pomalo bude krivo sto ne znam spanski jezik, cenim da bi ugodjaj bio jos bolji.

Evo ja sledece nedelje zavrsavam sestomesecno bolovanje.Sta li sve nisam pogledao majko moja. Ako sam gledao film ujutru nemam pojma sta sam gledao ;). Kuku lele. Investicija u Real Debrid je jedna od najboljih investicija u mom zivotu :) :)

Je li ovo neka mešavina Matriksa 3 i Terminatora Spasenje ili nešto slično tome?
Postoje oni filmovi u koje se toliko uneseš da ti vreme prosto proleti a kad dođe kraj bude ti krivo što nije potrajao nešto duže. I ovaj film je takav, samo sve suprotno.

Living 2022

Tesko, ali sa druge strane, milion filmova na istu temu.
Ono kad ne znas koju ocenu da das, iako je sve vrhunski odradjeno... ja ne znam bar, ali niko ga se nece secati sledece godine...
stoga 6/10

Evo ja sledece nedelje zavrsavam sestomesecno bolovanje.Sta li sve nisam pogledao majko moja. Ako sam gledao film ujutru nemam pojma sta sam gledao ;). Kuku lele. Investicija u Real Debrid je jedna od najboljih investicija u mom zivotu :) :)
Onda se razumemo :ROFLMAO: Kad kazes: "Sta li sve nisam pogledao majko moja" - da te pitam jesi li gledao ovo sto sam ja veceras upravo zavrsio :ROFLMAO:

Kakav god da je film (ne znam ni odakle mi ideja njega da pogledam) nekako mi je prijao,zaboravih na sve u zivotu ovih sat ipo :ROFLMAO:

Slabo sam ispratio nasu kinemaografiju,par filmova. Ne secam se kojih :)

Солидна забава за крај радне седмице да се опусти мозак. Прича већ препричана и виђена 235 пута на филмовима али уз коректну екипу и Стејтема који ту да пребије 30 људи и баци понеку форицу. Хју Гранту леже ове роле коректно, можда и боље од трчања за Џулијом Робертс по романтичним комедијама.
6/10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno