Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stonse tive tice Winetoou Wikipedija kaze sledece:
Snimljeno je deset filmova o Winnetouu od 1962. do 1968. godine. Snimili su ih zapadnonjemački filmaši u koprodukciji s hrvatskom filmskom kućom Jadran filmom, u divljini nedirnute hrvatske prirode: Nacionalni parkovi Paklenica, Plitvička jezera i Krka, Velebit, kanjon Zrmanje i Vrlika i drugdje.

Blago srebrnog jezera, 1962.
Winnetou 1, 1963.
Old Shatterhand, 1964.
Winnetou 2, 1964.
Winnetou među jastrebovima, 1964.
Winnetou: Kralj petroleja, 1965.
Winnetou 3, 1965.
Old Surehand, 1965.
Winnetou i Apanači / Mješanke, 1966.
Winnetou i njegov prijatelj Old Firehand, 1966.
Winnetou u Dolini smrti, 1968.
Neki su, bar jedan, snimljeni u koprodukciji sa Avala filmom....tako da vaša Wikipedia nije baš pouzdana u tom delu koji se bavi lokacijama na kojima se to (taj shit, koji je jedan nemački falsifikator novca pisao) dešavalo...negde napišu da je snimano u Jugoslaviji, negde navedu Crnu goru, čak i BIH, ali Srbije tu nigde nema...

Reci ti meni, jel

Reci ti nama, jel Margo gola u tom filmu ?
A ovo sto radi u spojleru je prakticno standardna predigra.
Практично да јесте, а решила је и да подоји неку намучену господу у једној од сцена, није се много уздржавала од експлицитних сцена, ако 🙂

Gledao sam i na imdb i svuda su navedene te lokacije kod rvata. Jadran film je imao veliku kooprodukciju cak i za neke poznatije filmove i serije: Sofijin zbor,Vetrovi rata,Rat i secanje a mislim i Kelijevi heroji. I istocni nemci su imali svog indijanca koga je glumio nas Gojko Mitic,i to je nesto snimano u jugi,cija koprodukcija ne znam.

Na kakav film sam se smejao kao lud :ROFLMAO: Kuka,bog i batina :ROFLMAO: Ne znam koju ocenu da mu dam jer je film,kratak,snimljen u jednoj sobi,al ima dobrih odvala. Meni se dopao

Odgledah prvi malteski film,i sta reci,prosto me odusevio 9/10
Ocinstvo,borba radnicke klase bez Lgbt i ostalih shit tema koje holivud danas obradjuje.Posebna preporuka za ljude koji se bave ribarstvom!

IMDB ima Šošenk na prvom mestu. Prema tome, i te kako je relevantan, jer bolji film ne postoji. :D

Hardcore Henry је пионир у таквом начину снимања, и за мене је био једно одлично искуство, пуно адреналина и ложења, чуди ме да није било више остварења на тај начин, или је било а нису били вредни помена...

Vrh film, topla preporuka, ni minut nisam oka sklonio dok sam gledao, radnja prezanimljiva, dosta psihološki film, iako ne gledam toliko često korejsku produkciju ovaj put me je oduševila

Postao je popularniji od Supermena pa su posle nekoliko godina tužbi uspeli da unište tog kapetana Marvela, kupe pravo na taj lik i pretvore ga u bezveznog Shazama....nešto slično se i nama događa

Sharper (2023) - Nahvaliste ga ovde pa sam pogledao sa gospođom. Nije loš, drži solidno pažnju, dobra gluma mlađe ekipe. Možda malo previše
twistova
za moj ukus, ali dobro, takav je film pa ko voli. Svakako može da se pogleda. Ocena 3/5.

Neki su, bar jedan, snimljeni u koprodukciji sa Avala filmom....tako da vaša Wikipedia nije baš pouzdana u tom delu koji se bavi lokacijama na kojima se to (taj shit, koji je jedan nemački falsifikator novca pisao) dešavalo...negde napišu da je snimano u Jugoslaviji, negde navedu Crnu goru, čak i BIH, ali Srbije tu nigde nema...
Ja sam vam napisao pouzdano da je Winnetou sniman po Dalmaciji, konkretno veći deo po Bukovici (kanjon Zrmanje). Roditelji su mi iz tih krajeva i pričali su mi o snimanju tih filmova.

Naravno da ima radnje koja je snimana po Lici i drugim delovima Dalmacije, ali kadrovi uz reku su duž Zrmanje.

Koliko dobra kidalica od filma.
Preporuka!

Bacite pogled samo na prvih 5 minuta

Gade mi se svi ti filmovi sa "brus li" skaktanerima koji cupkaju glamocko mucko oko glavnog baje oblizujuci se i dajuci neke tajne znake ocima a zatim se jedan po jedan kao po komandi ukljucuju u borbu...
OKet reci ce neko ovi nisu igrali glamocko mucko ALI su zato svi do jednog na pucnjavu u hodniku iz sobe izleteli goloruki ili sa perorezom sto mu dodje jednako skakutanerima...

Rocky (1976)
Dugooooo ga nisam gledao. Jednostavno, ovaj film ima dušu. Jedan je Sly Stallone.
10/10

The Wrestler (2008)
Tek sad gledao ovaj film i zaista je dobar. Nije bezveze toliko hvaljen. Sjajan film. Tužan i realan. Velika preporuka.
8/10

Gledao za vikend
na nekom HBOu i sada me svrbe prsti da pogledam ostala dva dela, andam se da ce da ih pusti HBO.

sinoc naisao na Ridika ko zna po koji put gledam i potpuno mi je gledljiv

Takodje, odgledao odmor za mozak
kapiram doso Stalone, okupio ekipu i reko ljudi aj ce praimo film, ce zaradimo nesto i ce se zaebavamo.
Ne secam se u kom delu je bila zezancija neko je ponavljao cuvenu Jipikaje a nije bio Brus, pa Svarcenegerovo I'll be back. Kada sam gledao prvi put kidao sam se od smeha.
Pa onda referenca da je Dolf stvarno zavrsio Hemijski fakultet.
Pa sa Cak Norisom za zmiju bese kad sam sebe zeza, znaci kidanje

Mislim da bas kad se Noris pojavi, kao sav ozbiljan krene da prica viceve a oni ozbiljni cekaju da ih potamani i krene da se smeje.
Secam se da sam one emisije o pravljenju hotrodova gledao kada su Staloneu pravili onaj hotrod sto vozi u filmu.
Imam negde informaciju da su napravljena 3 komada za potrebe filmova.
Okupiti sve zive akcione junake (fali Dzeki Cen ) i napraviti film koji je gledljiv, nasmeje te i plus je i zaradio nesto, meni dovoljno da ga pogledam.
Sinoc gledao
uvek moze da se pogleda.

Odgledah i
nista posebno.

Kad ti se svidja devojka i hoces da je polivas krvlju po kisi ali ne znas kako da joj to objasnis pa smislis film i das joj ulogu.
Samo se tako moze objasniti postojanje ovoga. Ali uz premotavanje sasvim solidna zabava, vidi se da su se i oni sprdali snimajuci ovo :cool:

Nekako sam misljenja da u poslednjih 10 godina (a gledao sam svakakvih gluposti) nisam gledao gluplji i besmisleniji film.Cak i Dzenifer ni na sta ne lici 1/10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno