Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li film obrađuje tematiku jada su zdrave ljude poslali na olimpijadu za osobe sa posebnim potrebama? Troll
Ne ali se to spominje u filmu i jedan od glavnih likova je ucestvovao tamo kada su ga kao autisticnog ali fizicki zdravog poslali na olimpijadu a nakon afere on se razocaran i povredjen povukao iz sporta.

Filmo mozda malo podseca na "HOOSIERS (1986)" u kome Gin Hekman glumi kosarkaskog trenera srednjoskolske ekipe ALI ovaj film ima potpuno drugacije likove i poruku.

Pogledaj film neces se pokajati.

Poslednja izmena:
Ok. Hvala. Jesam li dobro skontao, lik se povukao iz sporta kad su provalili prevaru.:) Ovo kao kad se Kartmen dopinguje za olimpijadu osoba sa posebnim potrebama.

Uh... bas sam uzivao... naravno sa ove distance vise nego jeftino,mozda cak jeftino i pre 50 godina.... al ima dusu :love:

Ti filmovi su snimani kod nas, u kanjonu reke Tare i po sličnim lokacijama....gomila naših glumaca je igrala sporedne uloge
Koliko mene secanje sluzi snimano je u Hrvatskoj.... al nebitno. Bice malo teze iskopati sve filmove,al potrudicu se,bar polovinu da pogledam. Evo sad vidim da u Winnetou 2 igra Terence Hill :D sve gledam i ne verujem

Znam da se to vrtelo po bioskopima i da sam kao klinac prepoznao Milana Srdoča koji je valjda vozio neku diližansu koliko se sećam...

Znam da se to vrtelo po bioskopima i da sam kao klinac prepoznao Milana Srdoča koji je valjda vozio neku diližansu koliko se sećam...
Malo se gubim oko naslova... pogledao sam veceras ovaj iz 1963.,a izgleda ima neki snimljen i 1962. koji nema veze sa ovim iz 1963. (izgleda ga snimala druga ekipa),a Winnetou 2 iz 1964.je izgleda nastavak na taj iz 1963. A valjda cu se snaci,ako ne,bacam se na Dzenifer Lopez :ROFLMAO:

Koliko mene secanje sluzi snimano je u Hrvatskoj.... al nebitno. Bice malo teze iskopati sve filmove,al potrudicu se,bar polovinu da pogledam. Evo sad vidim da u Winnetou 2 igra Terence Hill :D sve gledam i ne verujem
Tako je, Winnetou je sniman u Hrvatskoj, po Velebitu, u blizini Obrovca i duž kanjona Zrmanje.

Linkovi vam izlaze na nemačkom kao i svima, to je jer jelte zbog nečega u vezi sa forumom a prolazi kroz Nemačku. Hosting ili tako nešto... I bolje je kad se kači link sa nemačkim nego kad neki kače na engleskom, ne znam kako to rade ali ima par njih. Zašo je bolje? Zato što kad je link na eng kad kliknem baca me na website i traži login a ne na aplikaciju pa me mrzi da se logujem da bi me prebacio na app i onda odustanem od dodavanje filma u wishlistu.

Infinity Pool

Očekivao sam nešto u maniru Possessora, i tu se nisam prevario i koji nije bio sjajan, ali ovo sam jako površno odgledao, tako da i ne žalim ako sam možda nešto i propustio...
Bitno da me je ženski izbor pokidao, počev od Cleopatre Coleman, preko Amande Brugel ( i jedva uhvatljiva pred kamerom), do ove male Mie (X), nedefinisane lepote i piromaničnog temperamenta.
E da, i TAM-ić u jednom kadru me baš obradovao, čisto da nešto uhvatim sa ex-yu prostora jer sam celo vreme imao utisak da se radnja (iako je sniman) odvija u Hrvatskoj.

Naleteh na The Many Saints of Newark dok sam šaltao kanale, na HBO. Rekoh da odgledam. Strašno. Ni prići seriji The Sopranos. Sem kao neki prologue u radnju serije, totalno bačeno vreme. Dodatno što je film urađen po WOKE uticajem pa imaš više crnih mafijaša nego italijana. Čak su crne likove uradili tako da su simpatije publike na njihovoj strani a ne na strani glavnih protagonista koji su urađeni maksimalno stereotipno - glupi žabari koji šibicuju, dok crni likovi ispadoše mačo meni i sl.

bas propusten potencijal da se napravi nesto kvalitetno,jos je i trailer obecaavao ali film je bas katastrofa.
mislim da ima prostora za neku mini seriju ali sa dostaozbiljnijim pristupom

Stonse tive tice Winetoou Wikipedija kaze sledece:
Snimljeno je deset filmova o Winnetouu od 1962. do 1968. godine. Snimili su ih zapadnonjemački filmaši u koprodukciji s hrvatskom filmskom kućom Jadran filmom, u divljini nedirnute hrvatske prirode: Nacionalni parkovi Paklenica, Plitvička jezera i Krka, Velebit, kanjon Zrmanje i Vrlika i drugdje.

Blago srebrnog jezera, 1962.
Winnetou 1, 1963.
Old Shatterhand, 1964.
Winnetou 2, 1964.
Winnetou među jastrebovima, 1964.
Winnetou: Kralj petroleja, 1965.
Winnetou 3, 1965.
Old Surehand, 1965.
Winnetou i Apanači / Mješanke, 1966.
Winnetou i njegov prijatelj Old Firehand, 1966.
Winnetou u Dolini smrti, 1968.

"Unlocked" (2023)
Korejski Netflix... Kraj (mi) je glup inače bi bila znatno veća ocena.
5/10

Losiji od prvog dela ali su borbe vrhunske.

Dugo sam izbegavao da pogledam,ponajvise jer traje 3 sata ali me na kraju nije razocarao. Iako traje predugo prilicno je sazet film,glumacka ekipa je odlicna,Soundtrack vrhunski.
Pretpostavljam da se nekima nije svidelo
kako Margo Robi povraca i urinira po ljudima ali taj odvratan i brutalan deo i izdvaja ovaj film od ostalih,ne bih se iznenadio da silne bahanalije poticu iz istinitih Holivudskih prica znajuci da su to najveci ekscentrici na svetu.
Od mene 7,5/10 i preporuka za one koji mogu da svare ono sto je u spojleru.

Ove god ce bidne, frejzer samara kolina, za oskara!
Ja sam za Kolina u bestijama.... ipak je za zrno bolje objasnio ulogu
P.S. ... pride ima reputaciju mc hammera "cant touch this"... Kolin za oskara!

Погледао сам опет Ноланову трилогију Бетмена... Одлична је, али када сам видео да је Мрачни витез ТРЕЋИ на ИМДБ листи... Јако сам се смејао, јако!!! Ето шта смрт једног глумца може да уради од маркетинга и јавног мишљења о нечему. По мени филм није ни најбољи у трилогији. Али добро... Шта је ту је. :D

imdb rejting je apsolutno irelevantan.
Ovde pisemo kako mi dozivljavamo filmove.
Svidelo se to ostalima, nekima.... ili ne!

Погледао сам опет Ноланову трилогију Бетмена... Одлична је, али када сам видео да је Мрачни витез ТРЕЋИ на ИМДБ листи... Јако сам се смејао, јако!!! Ето шта смрт једног глумца може да уради од маркетинга и јавног мишљења о нечему. По мени филм није ни најбољи у трилогији. Али добро... Шта је ту је. :D
Film je bio visoko na listi ako ne i 3 odmah posle izlaska filma, pre nego se Ledger overio. Razliciti zanrovi, te nije uporedivo sa Kumom i Šošenkom ali da je filmčina filmčina je.

Po meni mentalno ureziva scena je kada De Niro na pocetku ( nije spojler, jer je u prvih 10 min) "upuhava" opijum u Once upn a time...
Za nekog drugog je razgovor Joe Pescia u Casinu sa bankarom..., pa cak i sa onim kaubojem sto je dizao cizme na sto..
Za nekog treceg je kada Akvamen... ah shiiiit... ovo ne mogu da nastavim, i pored najbolje namere i volje. 😂

Film je bio visoko na listi ako ne i 3 odmah posle izlaska filma, pre nego se Ledger overio. Razliciti zanrovi, te nije uporedivo sa Kumom i Šošenkom ali da je filmčina filmčina je.
Молим? Убио се у јануару а филм пуштен у биоскопе 5 месеци касније.

Reci ti meni, jel
Dugo sam izbegavao da pogledam,ponajvise jer traje 3 sata ali me na kraju nije razocarao. Iako traje predugo prilicno je sazet film,glumacka ekipa je odlicna,Soundtrack vrhunski.
Pretpostavljam da se nekima nije svidelo
kako Margo Robi povraca i urinira po ljudima ali taj odvratan i brutalan deo i izdvaja ovaj film od ostalih,ne bih se iznenadio da silne bahanalije poticu iz istinitih Holivudskih prica znajuci da su to najveci ekscentrici na svetu.
Od mene 7,5/10 i preporuka za one koji mogu da svare ono sto je u spojleru.
Reci ti nama, jel Margo gola u tom filmu ?
A ovo sto radi u spojleru je prakticno standardna predigra.

Ove god ce bidne, frejzer samara kolina, za oskara!
Ja sam za Kolina u bestijama.... ipak je za zrno bolje objasnio ulogu
P.S. ... pride ima reputaciju mc hammera "cant touch this"... Kolin za oskara!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno