Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2025)

Ovo je film o nekoj ribolovackoj prici SEAL team i totalno im verujes da im se to desilo jer se nista bitno nije desilo.
Ima nekih interesantnih momenata i nema lozenja samo cista trauma. I ceo film je u realnom vremenu koliko je i trajala njihova misija.

I dosadan je. Osim prvih par minuta.

Film je doktorat izuzev tog dela pred kraj (sam kraj je odlican) i svi treba da ga gledaju.

Radujem se komentarima kolega koji će kao preporuku uzeti Supstance da gledaju za vikend 🤣

Supstance je nada za boljitak u oreporukama na ovoj temi.

Meni je Supstance bio odličan jer volim body horore, a i gluma je vrhunska

Moram i ja da se pridruzim Supstance timu, jer ako izuzmemo preterivanje na kraju,
sto je inace i tendeciozno uradjeno, film je odlican. Narocito prvih 40-ak minuta je vrhunski,
prica, kamera, atmosfera.
Posle se prica malo razvodnjava i taj famozni kraj, ali ja sam izabrao da mi se svidi bas takav kraj
jer mozda je tako i trebalo da se zaokruzi ta tema i poentira kao odgovor na tu fanaticnu zelju
za vecnom lepotom i mladalackim izgledom

Pa bas i nije. Kod koliko ljudi sam video da kad krenu sa preterivanjem prosto ne da ne znaju da stanu, vec prosto tek krecu i udaraju i jace i vise... Malo je i to sustina, a ne cisto preterivanje jer i umereni ljudi znaju da preteraju neki put. No naravno to nije isto, i bas ovakav metod je nacin da se ljudi zapitaju i da im se ogade stvari, jer sama poruka ne pomaze.

Meni je cak i kraj dobar, ali mi smeta taj kostim ili cgi koji dodelise Demi mur u vidu onog mesa i raspada. Izgleda glupo nekako, moralo je to bolje. No mozda je ponestajalo i budzeta, pa se film krpio na kraju kako se znalo i umelo.

Доста добар, мало предвидив крај, али све у свему вреди погледати. Доста убедљиво приказано створење. Јака седмица.
Мени је тај филм исто доста јачи од оцене коју има на ИМДБ. Био ми баш одличан, типа 7.5, могао бих га репризирати.-

Meni je jedan od omiljenih scifi filmova.
Narocito je kraj zanimljiv, nakon sto se one dve kapsule mimoidju..
Za ljubitelje tada jos ne toliko poznate Dzesikle Ferguson - obavezno stivo.

Nazad
Vrh Dno