Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2025)

Ovo je film o nekoj ribolovackoj prici SEAL team i totalno im verujes da im se to desilo jer se nista bitno nije desilo.
Ima nekih interesantnih momenata i nema lozenja samo cista trauma. I ceo film je u realnom vremenu koliko je i trajala njihova misija.

I dosadan je. Osim prvih par minuta.

Film je doktorat izuzev tog dela pred kraj (sam kraj je odlican) i svi treba da ga gledaju.

Radujem se komentarima kolega koji će kao preporuku uzeti Supstance da gledaju za vikend 🤣

Supstance je nada za boljitak u oreporukama na ovoj temi.

Meni je Supstance bio odličan jer volim body horore, a i gluma je vrhunska

Moram i ja da se pridruzim Supstance timu, jer ako izuzmemo preterivanje na kraju,
sto je inace i tendeciozno uradjeno, film je odlican. Narocito prvih 40-ak minuta je vrhunski,
prica, kamera, atmosfera.
Posle se prica malo razvodnjava i taj famozni kraj, ali ja sam izabrao da mi se svidi bas takav kraj
jer mozda je tako i trebalo da se zaokruzi ta tema i poentira kao odgovor na tu fanaticnu zelju
za vecnom lepotom i mladalackim izgledom

Pa bas i nije. Kod koliko ljudi sam video da kad krenu sa preterivanjem prosto ne da ne znaju da stanu, vec prosto tek krecu i udaraju i jace i vise... Malo je i to sustina, a ne cisto preterivanje jer i umereni ljudi znaju da preteraju neki put. No naravno to nije isto, i bas ovakav metod je nacin da se ljudi zapitaju i da im se ogade stvari, jer sama poruka ne pomaze.

Meni je cak i kraj dobar, ali mi smeta taj kostim ili cgi koji dodelise Demi mur u vidu onog mesa i raspada. Izgleda glupo nekako, moralo je to bolje. No mozda je ponestajalo i budzeta, pa se film krpio na kraju kako se znalo i umelo.

Nazad
Vrh Dno