Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2025)

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,365
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Odgledah sa klincem

Ako želite da gledate nešto ozbiljno a da ne tražite dlaku u jajetu zaobiđite ovaj film, što ste sigurno već znali...

Ako sa druge strane želite da se opustite tokom prazničog dana i pustite mozak na otavu ne razmišljajući stalno kako je nešto nerealno ili glupo i da tražite rupe u scenariju možete slobodno da ga pogledate.

Flow 2024 predivan animirani crtani

La grande belleza 2013 ostao mi je u sećanju kao odličan film. Uhvatio sad nekih pola sata na TV i sam tok filma, sklop muzike i kadriranje savršeno. Takve filmove mogu da gledam kakva god da je tema.

Odgledah sa klincem

Ako želite da gledate nešto ozbiljno a da ne tražite dlaku u jajetu zaobiđite ovaj film, što ste sigurno već znali...

Ako sa druge strane želite da se opustite tokom prazničog dana i pustite mozak na otavu ne razmišljajući stalno kako je nešto nerealno ili glupo i da tražite rupe u scenariju možete slobodno da ga pogledate.
Overili ga večeras i mnogo je bolji nego što sam očekivao.

^
Jel to isti princip kao i kad se kupus kiseli?
Znaci da ostavim Gladijatora dvojku jos koji mesec, bice bolji sigurno... :)

Gladijator 2.
Meh...Nema onaj smek ko prvi deo uopste. Vidi se da su pokusali ali nije to to uopste. Nekako mi suvise patetike ima u fimu. Ne znam sta bih rekao da mi se svidelo u filmu. Mozda Denzelova gluma. Mada nije ni nista posebno ali u odnosu na ostatak glumaca...Po meni ko ne pogleda film nista nece propustiti.

Beetlejuice Beetljuice (2024) Korektan film da se popuni vreme. Original je ipak original.

Odgledah ga ponovo posle nekog vremena ali sve mi je teže da gledam u cugu filmove koji traju oko tri sata pa makar bili i fenomenalni kao što je ovaj.
Gledaj neki kraći poput Gone with the Wind.;)
Meni je među prvima na listi Kostnerov Wyatt Earp, ne verujem da će biti većih poteškoća u gledanju.
Ono što će me žešće namučiti u potrazi i istrajnosti u gledanju je Bondarčukov Vojna i mir. Ima ih nekoliko verzija, spominje se verzija preko 400m a navodno ima i jedna fantomska preko 500m.

"We live in time"

Ne znam sta bih napisao. Zbog preporuka ovde sam ga pogledao, a bolje da nisam. Zbog čega? Zbog toga sto su ovakvi filmovi postali kliše (pre svega mislim na kraj filma) i od početka znaš kako ce da se završi, a od svega, pored lepote odnosa, glume, priče, ipak dominira knedla u grlu sve vreme.
A film je na imdb označen kao Feel good romance najpre. Ne ide ***. Nema feel gooda ovde, osim na momente.

Baš bi bila fora da je preživela na kraju, da se izlečila. Jer gotovo nijedan film sa slicnom temom nemam takav kraj i uvek je smrt neizbežna. Ovo je tužan film dominantno.

Da je preživela, izlečila se, e onda bi bila feel good romansa.

Gledao RED one i Beetlejuice Beetljuice,
Red zasmetalo mi sto su irvasis ve zenke ali mora tako da bude jer girl power, ostatak potpuno ocekivano mozak na ispasu
Beele sta znam, nista me nije previse odusevio, ne secam se originala uopste mozda ga pa cak nisam ni gledao ko zna

Beetlejuice kec je isto onako 7/10,ponovio ga prosle godine.
Ono sto ga vadi fenomenalan performans Kitona u ulozi (uz uvrnut Bartonov humor i setting), trebao je mozda da dobije vise vremena na platnu samo zbog toga.

Odgledah sinoć The Princess Bride. Baš nekako opušten film, pitak, bez obzira što ima scena borbi i ostalo što prati filmove iz ovakvog settinga. Kasting dobar, Robin OMG. Sve je nekako po meri, bez komplikovanja. Ovakvi filmovi se više ne snimaju.

PS gledam film, pojavljuje se lik Inigo i ja kao, čekaj bre, poznat mi ovaj lik, ali se ne secam odakle i onda se posle nekog vremena samo setim, da bre, pa to je Uriel 😅

Who's the puppet and who's the puppeteer?
Nisam oduševljen, očekivao sam više.
Malo me iznenadio Volterov (Gibsonov) radikalan potez pri kraju. A opet i nije, imajući u vidu gde mu je ruka bila sve te dane.🤪

Poslednji Matrix resurections ili kako vec..
Uzaas. Ni do kolena originalnoj trilogiji.
Tacno se vidi da su mu odstranjena..khm kahonas (lana wachovski).
Moja ocena 1.34 / 10

Dzej
Šta znam, nekako sam očekivao više, ovako mi je baš mlak film. Zanimljivo je što mi deluje da je Dzej sporedn lik :)

Poslednji Matrix resurections ili kako vec..
Uzaas. Ni do kolena originalnoj trilogiji.
Tacno se vidi da su mu odstranjena..khm kahonas (lana wachovski).
Moja ocena 1.34 / 10
Da bezveze, mada nijedan Matrix sem prvog dela ne valja, cak ovaj Resurections ima smisleniju pricu od drugog i treceg dela, ali bas lose izvodjenje.

Da bezveze, mada nijedan Matrix sem prvog dela ne valja, cak ovaj Resurections ima smisleniju pricu od drugog i treceg dela, ali bas lose izvodjenje.
Ne bih se slozio. Sva 3 matrixa + animatrix cine jednu zaokruzenu celinu i svaki je dobar i ima nesto svoje.
Prvi deo - Neo postaje the one
Drugi deo - Otpor u samom matrixu, borba sa agentima za pravim putem da bi se sprecio napad na Zion
Treci deo - borba za Zion i ujedno i ljudski rod i obostrana zavisnost jednih od drugih.
Kadrovi su izuzetni u svim delovima i podsecaju na anime, muzika sjajna, vizuelni efekti revolucionarni za ono vreme i promenili nacin na koji se snimaju filmovi, i prica nije daj da napravimo prvi deo pa ako dobro prodje smandrljacemo i preostala dva. Da podsetim, na drugom i trecem delu je radjeno jos i pre prikazivanja prvog dela 1999. tako da su oba bila spremna i prikazana 2003.
U svim tim delovima ima puno filozofije koje su tada svakog sa vise od 2 grama mozga terala na razmisljanje.
I zamalo da zaboravim ono najbolje - Hugo Weawing je pokidao Agent Smitha. Sreca pa je imao dostojanstva sa Laurence Fishburne-om da se ne pojavi u poslednjoj abominaciji.

Procitao sam btw da se sprema 5. deo. Isto lana trans, Kjanu, Ann-Moss i sve boje duge...

Nazad
Vrh Dno