Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
niknejm:

jel' i on baca vorsip na zicu,ili *****?da postedim sebe nerviranja ako *****,nisam nesto raspolozen. 🙂

Meni je ova epizoda bila dosta dobra,razjasnila je neke stvari.Nadam se ce nastaviti u ovom stilu,tematika je zanimljiva.

sem sto mi je blago naivna,malo me takodje nervira fora sa haj profajl glumcima u svega prvih par epizoda dok te navuku.dacu sansu i ovoj epizodi,ali kad vec trazim razloge da pbatalim,slaba vajda od sve rabote.

Ja sad na pola 5 sezone Hawaii 5 0 - ova serija je odlicna, cudi me da bas niko ne spominje. Em ima USA gledanost, em je dobra postava glumaca, em je budzet vise nego solidan, em je zanimljiva rezija.

Jedino gde serija fail-uje je razvoj likova, nekako mi je bas svejedno dal bi zaginuli svi komplet osim Denija i Megereta.

Ja sad na pola 5 sezone Hawaii 5 0 - ova serija je odlicna, cudi me da bas niko ne spominje. Em ima USA gledanost, em je dobra postava glumaca, em je budzet vise nego solidan, em je zanimljiva rezija.

Jedino gde serija fail-uje je razvoj likova, nekako mi je bas svejedno dal bi zaginuli svi komplet osim Denija i Megereta.
Ja je obozavam. Od malena hocu da odem na Havaje tako da mi je serija bas bas legla.
Ima veliku podrsku Havaja tako da izgleda kao da imaju bas ogroman budzet sto se tice lokacija za snimanje.
Uskoro cu i da ih posetim nadam se [emoji16]

Ko nece da zna sta je u sledecoj epizodi i radnju kniga nek ne čita spoiler.Interesuje me teorija koja kruži
da ce Sansa da preuzme ulogu Lady Stonehart,a iz promoa za sledecu epizodu se donekle to naslućuje.Mislite li da ce izbaciti atentat na John Snow ili ce dečak da ga izbode!!!!

Za Stoneheart ne znam ali nema sanse da izbace ovo drugo iz serije...pogotovo sto su i sami glumci na soc. mreze sami izbacivali info da ce 10ta epizoda da "slomi internet".

Pretpostavljam upravo zbog toga.

Inace sto se tice Stoneheart meni je ta scena u knjizi bila bas sokantna..ocekivao sa da ostave to u seriji ali nisu

Ako urade to sa Lady Stonehart to će biti još samo jedna u nizu gluposti dvojca B&W, jer postoji i više nego dobar razlog ko je upravo LH, kako je nastala i zbog čega radi to što radi...

Sve više mi se čini da dvojcu nije bitan smisao već samo da ostvare što veći shocking value, u čemu nažalost imaju sasvim dovoljnu pomoć debelog gmaza...

Šta ti ovde vidiš kao spoiler? Ko je čitao knjige on zna o čemu se radi, ko nije čitao njemu samo pominjanje Lady Stoneheart svakako ništa ne znači...

Ja nisam citao knjige i znam ko je Lady Stonehart, sta cemo sad?

***, tebi je onda dan nepobitno uništen a serija više nezanimljiva za gledanje pošto su ti oni spojleri sve rekli i sve upropastili...

Wayward Pines e05, bruka epizoda koji ja bacila na razmisljanje.
Kapiram da se tamo gde smo videli sva ona parkirana vozila nalazi i ta laboratorija u kojoj su kapsule sa ljudima koje ce polako da pustaju u grad i naseljavaju ga. I ispostavilo se da negativci zapravo nisu negativci.

Verovatno ce ovo sto sam napisao nekima biti smesno jer su citali knjigu ili su vise upoznati sa kasnijim desavanjima, ali sta cu, ja nisam. 😀

sta,sad treba svi da ocenjujemo sta je vama a sta ne spojler,i to samo zato sto vam je tesko dva klika vise.ako se direktno prica o kontentu ili o povezanom kontentu,red je da se stavi u spojler a ne da se metodom odokativno ocenjuje sta je' a sta nije spojler.osnovni red na forumima,majka mu stara.

Wayward pines odlican. Ne znam zasto se gleda popreko na seriju.
Nisam pretpostavljao da ce ovako brzo da objasne. Odlicno.

Jeste. Što je najbolje, ja naslutio još tamo negde u trećoj epizodi da je...
...budućnost i da je ostatak sveta prop'o.
Ali priča ima baš mnogo rupa. Videćemo kako će ih krpiti, ako uopšte.
Recimo, logistika oko celo tog zatvorenog sela, da funkcioniše tako kako funkcioniše, mora biti veća od samog sela.

Poslednja izmena:
Jeste. Što je najbolje, ja naslutio još tamo negde u trećoj epizodi da je...
...budućnost i da je ostatak sveta prop'o.
Ali priča ima baš mnogo rupa. Videćemo kako će ih krpiti, ako uopšte.

A kako onda..
onaj glavni profesor ide tamo po americi i vrbuje ljude u realnom vremenu ? To znaci da matori ima 2000god ili da postoji neka masina za vreme ili teleport ?

A kako onda..
onaj glavni profesor ide tamo po americi i vrbuje ljude u realnom vremenu ? To znaci da matori ima 2000god ili da postoji neka masina za vreme ili teleport ?

Predpostavljam da je on na početku projekta vrbovao ljude, živeo i radio u naše vreme, te kada je projekat vrbovanja završen (a to je sam početak projekta očuvanja ljudske rase), svi zajedno su strpani u frižider, te čuvani 2 kYear. On je samo odmrznut nešto ranije no naši glavni akteri. K'o i pokojni šerif i ona spooky medicinska sestra.

Poslednja izmena:
A kako onda..
Wayward
... mislim da je on vrbovanje mnostva ljudi odradio pred "kraja sveta" i ima ih u toj laboratoriji zamrznute te ih ne skuplja sada vise, samo ih po nekom redosledu odmrzava i uklapa u zajednicu, sta znam...

Wayward
... mislim da je on vrbovanje mnostva ljudi odradio pred "kraja sveta" i ima ih u toj laboratoriji zamrznute te ih ne skuplja sada vise, samo ih po nekom redosledu odmrzava i uklapa u zajednicu, sta znam...
A..

a sta je sa onim automobilima u hangaru ? i one slike njegove porodice u njima ?
2000god stoje tamo a samo malo prasine na njima.. 🙂

Poslednja izmena:
@fkloznica
... ma to je eto "rupa" u seriji 😀 salim se... Pa ne znam, sad si me bacio na razmisljanje 🙂

Da, i meni je to najveća rupa u WP. 2000 godina je jako mnogo za te automobile u hangarima, očuvane fotografije, na kraju krajeva, i za celu logistiku oko WP-a. Helikopter, teško da bi preživeo 2kY, a da ga tada proizvode, 4028. ozbiljna industrija je potrebna za njega, kamere, struju, hranu, sve potrepštine...

U stvari, otvoreno je pitanje kada je spoljašnjost prevagnula sa onog pre, na ove sada, mutante...

Poslednja izmena:
WP
ja sve nesto mislim....
da je u pitanju neka fora sa sferom i projekcijom urusenog sveta... ali to ne bi objasnilo mutante... ne znam... nisam citao knjigu.
bilo kako bilo, serija je odlicna i jedva cekam sledecu epizodu 🙂

Samo kratko ko voli avanture Outlander je meni cista 10ka. Cak pomisljam da se upustim u knjige 😀

Nisu se pominjali njihovi automobili, ali...
hangari u okolnim planinama su puni svega i svačega, pa i novih automobila iz 20. i 21. veka i nekih futurističkih... sve konzervisano.... I nisu ženu i sina pokupili kao u seriji nego su im upali u kuću. Njega već treći put odmrzavaju i pokušavaju da 'ukrote', dok žena i sin žive odmrznuti već nekoliko godina i ostarili su u odnosu na njega...

Poslednja izmena:
Tvoj spoiler ne smem da citam jer si procitao knjigu 🙂 previse stvari mi mozes otkriti

ispada da kogod je citao knjigu ne bi trebao seriju da gleda uopste ?🙂)

ja sam se nosio mislju da je uzmem, mozda ipak hocu, samo ja to sazvacem za par dana, a serija ce jos da traje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno