+1Ja lepo kazah ranije - ko god kapira zadnju epizodu prve sez TD-a kao holivudsku limunadu, uopste, UOPSTE nije skapirao seriju, niti tok sezone kojim je isla. CELA poenta serije se svela u Mekonahijev govor na kraju, i nikako drugacije ne bi valjala da nije bilo te scene, koju vi tumacite "kao limunadu", iz nerazumevanja
Ja procitao sve zive spojlere zadnje dve strane jer me je serija smorila za medalju... polako gubim interesovanje za nju,ubedljivo najgora sezona sem osme epizode.
Supernatural me je smorio žešće, mislio sam da će u 10. sezoni lepo da zaokruze sve i da tu bude kraj ali ovo je skroz bzvz... Novi neprijatelji koji se ponavljaju kroz epizode umesto rešavanja pojedinacnih slučajeva itd. Sve si u pravu sto si rekao. Ali neko izgleda ne zna kad je dosta.Odgledao poslednju epizodu supernaturala. Koje su dronfulje. Mesto da polako zavrsavaju seriju sad su dodali materijal za jos dve sezone. Pitam se sta ce da iyvuku posle ovog negativca koji se pojavio. One crve iy Dine? Ocena im pada kao sekira n vrat. Da ne pisem o tome sto su u seriji svi umrli bar 3x i vratili se u zivot.
Th walking dead slicna pricha. Samo su pocei da odugovlace, da bi uzeli lovu. Trebali su da zavrse do treceg serijala. Mislim uvek ce biti neko novo utochiste u koje ce ovi da dodju i uniste ga svojom mudroscu. Sve u svemu dvojka kako vreme odmice.
Arrow to ne gledam to je za do 12 godina i te slicne serije.
Od ranijih bile su zapazene breaking bad do drugog serijala. Posle pocinje da smara jel lik se vrti u krug i objashnjava saradnicima koji su budale da treba da uzmu milione a ne da drkaju paju.
Nije losa serija one brace prison break al isto do samo dve sezone. Posle su poceli da vrte u krug.
Firefly ko nije odgledao preporuchujem 13 epizoda i film na kraju koji pojasnjava sve.
Galactica i star track za ljubitelje koji imaju dve godine vremena da odlegaju preko hiljadu epizoda. Sve u svemu, jedino je true detective serija koja je u poslednje vreme iskocila u odnosu na sve ostalo. Toliko od mene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari