Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslednja izmena:
tako kratka knjiga? pff onda necu ni da citam 🙂

Spojler Spoiler

funny-car-spoilers-18.jpg

tako kratka knjiga? pff onda necu ni da citam 🙂

Serija je površna pa ti se zato čini da je kratka kniga. Knjiga je normalne dužine, nego su izbacili mnoge zanimljive stvari pa je glavna radnja stala u samo par tih epizoda.
Više me brine ako su druge dve knjige sabili u ovih preostalih par epizoda... na šta će tek to da liči...

Poslednja izmena:
Wayward Pines

AKo je ovo budućnost,gde se onda nalazila ona field office Tajne Službe u Sijetlu, gde su žena i sin stigli pre WPa? Zatim onaj njegov šef koga pokušava da dobije na telefon,što je pričao sa njegovom ženom i rekao joj da je bila nesreća.

Kada su se onda ti događaji odigrali? Ili su to samo neke projekcije ili šta već,ne znam ni kako da ih nazovem...

@NightCrawler
Godinu dana posle njegovog nestanka žena pravi oproštaj. To veče, posle oproštaja, dolazi onaj naučnik kod nje u kuću i govori joj da će biti ponovo sa mužem ako mu dozvoli da je uspava i odvede kod njega. Ona to odbija, ali je ipak ošamute nekim gasom. To se dešavalo 2012.

Wayward Pines

AKo je ovo budućnost,gde se onda nalazila ona field office Tajne Službe u Sijetlu, gde su žena i sin stigli pre WPa? Zatim onaj njegov šef koga pokušava da dobije na telefon,što je pričao sa njegovom ženom i rekao joj da je bila nesreća.

Kada su se onda ti događaji odigrali? Ili su to samo neke projekcije ili šta već,ne znam ni kako da ih nazovem...

Radnja se desava posle 4000god a sve sto vidimo iz prethodnog perioda je daleka proslost ali za odmrznute to deluje ko da je sadasnjost jer nemaju predstavu da su bili zamrznuti. Odlican primer je su sudbine Beverli i Kejt. Beverli misli da je godina 2000 jer je oteta 1999 i tek je godinu dana bila odmrznuta dok je za Kejt godina 2024 jer je oteta 2014 a deset godina je odmrznuta (mozda sam omasio koju godinu).

Poslednja izmena:
Jaoooo koliko spoilera ste ispisali jedva cekam vcrs da pogledam epizodu i da po otvaram spoilere 😀

Koja epizoda Wayward Pines-a ***... Samo mi je klinac iritantan u p.m.

Sloboda interpretacije, nema sta 😛

Ljudi koji su radili na SG1 izbacili su novu sci-fi seriju Dark Matter... Ne deluje bas revolucionarno, mozda je bolje sacekati par epizoda i videti da li uopste vredi gledati ili je gubljenje vremena...

Ideja je zanimljiva, paranoicno zvuci. Pogledacu pilot, juce je izasla, valjda

Procurele slike iz 10 epizode GoT,prilicno se naslućuje šta ce se desiti,ne otvarajte spojler ako ćete se posle žaliti!!!!

1a249370c92cfaab561d57cd148e89d0.jpg

733b7d5b3d4910944cd2f550fb3eb1c1.jpg

Pocela treca sezona Defiance-a. Pogledacu kad mogu, ali deluje OK, kao i obicno.

Penny Dreadful pocinje prilicno interesantan da bude, sesta epizoda me prilicno drzi, a retko sta sem komedija meni drzi paznju poduze 🙂 (prvu sezonu GoT-a sam prosao "u pozadini" i nisam shvatio razliku izmedju Rob Starka i Jon Snow-a 😀)

I prvi put se nisam uspavao pri pomenu poezije u necemu, cak me i zainteresovalo 🙂

Ja sam se pitao kada ce, a ne da li ce ovo 😀 (ne, nisam citao, niti mi je iko rekao, ali je Martin ocigledan 🙂)

У вези Вејвард Пајнса,

смислиш или барем искористиш метод чувања живих људи 2.000 година. Направиш ону оазу да би очувао човечанство и онда кољеш људе за глупост!? Мислим ајде што их убија али нека инекција, пилула... али клање поред целим градом!?

У вези Вејвард Пајнса,

смислиш или барем искористиш метод чувања живих људи 2.000 година. Направиш ону оазу да би очувао човечанство и онда кољеш људе за глупост!? Мислим ајде што их убија али нека инекција, пилула... али клање поред целим градом!?
+1 По мени серија је пуна таквих рупа нелогичности и наивности а и глума је испод просека.

mnogo veci problem od tih rupa koje se uz neki minimalan napor maste mogu pokrpiti je ovo o cemu ultra prica.ono sto mene nervira je da provereni glumci kao reed diamond za kojeg znamo sta i koliko moze deluje kao da ga puskom teraju da glumi tu.mene licno jos vise vredja navlacenje sa jacim imenima u prvih par epizoda pa ostatak nam posluze tamo neke anonimuse.i pored svega,nestasica je iole dobrih serija pa mora da se gleda. 🙂

Procurele slike iz 10 epizode GoT,prilicno se naslućuje šta ce se desiti,ne otvarajte spojler ako ćete se posle žaliti!!!!

1a249370c92cfaab561d57cd148e89d0.jpg

733b7d5b3d4910944cd2f550fb3eb1c1.jpg

Da, očekivano... Džon se varguje u Duha, teško ranjen ali nije mrtav 🙂 I to će naravno ostati da visi do sledeće sezone šta se dešava sa njim. Ne razaznajem samo sliku sa Selisom, šta je tu fora? Jel se obesila ili...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno