Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja procitao sve zive spojlere zadnje dve strane jer me je serija smorila za medalju... polako gubim interesovanje za nju,ubedljivo najgora sezona sem osme epizode.

Ja lepo kazah ranije - ko god kapira zadnju epizodu prve sez TD-a kao holivudsku limunadu, uopste, UOPSTE nije skapirao seriju, niti tok sezone kojim je isla. CELA poenta serije se svela u Mekonahijev govor na kraju, i nikako drugacije ne bi valjala da nije bilo te scene, koju vi tumacite "kao limunadu", iz nerazumevanja
+1

Mora se sagledati sira slika. Po meni kraj fenomenalan.

Vi sto raspravljate o velicini zmaja.
Ima u prvoj sezoni kad Arja sidje u podrum lobanja zmaja koja je 3 puta veca od Drogona.
Ako je ovo zmaj uopste.
ab02292963565a933126c4d9a323cf1d.jpg

Poslednja izmena:
8_bit_breaking_bad-31723.gif

Ja procitao sve zive spojlere zadnje dve strane jer me je serija smorila za medalju... polako gubim interesovanje za nju,ubedljivo najgora sezona sem osme epizode.

Upravo to, ubedljivo najgora sezona. Ne bih joj dao ni 6/10 zbirnu ocenu. Prvo sam mislio da mi neće smetati što su osakatili sadržaj iz knjiga jer je to ipak TV... ali sa ovim glupostima iz 9. epizode su me potpuno razočarali.

Odlična je Orphan Black, u zadnje dve nedelje pogledah prve 2 sezone, malo su je pokvarili u drugoj sezoni, ali vade se u trećoj. Alison i gej-brat najkomičniji likovi.

Odgledao poslednju epizodu supernaturala. Koje su dronfulje. Mesto da polako zavrsavaju seriju sad su dodali materijal za jos dve sezone. Pitam se sta ce da iyvuku posle ovog negativca koji se pojavio. One crve iy Dine? Ocena im pada kao sekira n vrat. Da ne pisem o tome sto su u seriji svi umrli bar 3x i vratili se u zivot.
Th walking dead slicna pricha. Samo su pocei da odugovlace, da bi uzeli lovu. Trebali su da zavrse do treceg serijala. Mislim uvek ce biti neko novo utochiste u koje ce ovi da dodju i uniste ga svojom mudroscu. Sve u svemu dvojka kako vreme odmice.
Arrow to ne gledam to je za do 12 godina i te slicne serije.
Od ranijih bile su zapazene breaking bad do drugog serijala. Posle pocinje da smara jel lik se vrti u krug i objashnjava saradnicima koji su budale da treba da uzmu milione a ne da drkaju paju.
Nije losa serija one brace prison break al isto do samo dve sezone. Posle su poceli da vrte u krug.
Firefly ko nije odgledao preporuchujem 13 epizoda i film na kraju koji pojasnjava sve.
Galactica i star track za ljubitelje koji imaju dve godine vremena da odlegaju preko hiljadu epizoda. Sve u svemu, jedino je true detective serija koja je u poslednje vreme iskocila u odnosu na sve ostalo. Toliko od mene.

Odgledah trecu sezona Sherlock-a. 🙂
Opasno kasnim ali nema veze, odlicna serija bila i ostala i sa ovom trecom sezonom. 😀

Umart, nije komedija - evo da se citiram od prosle godine:
Manje-vise klasicna prica o klonovima. Samo sto ovde svi imaju razlicite licnosti, sto je Tatiana odlicno prikazala.
Cool, napeta i brza radnja sa preokretima, cak i komicna ponekad (Alison 😀).

Inace, dolazi jos jedna
sestra:

fJeFKQG.gif

:d

Poslednja izmena:
The Wire http://www.imdb.com/title/tt0306414/

ovo je najbolja serija koju sam u zivotu gledao. jednostavno se izdize od svih ostalih po kompleksnosti likova i cele price, toliko uvlaci u taj svet da ne mozes da ostanes ravnodusan oko sudbine i nekih sporednih likova, a kamoli nekih glavnih. bukvalno mi je srce ubrzano lupalo na nekim scenama 🙂

jedino sto mi se nije svidelo je uvlacenje politike u kasnijim sezonama, razumem da je bilo neophodno, ali po mom misljenju je moglo da se prikaze u manjoj meri.

a raspodela uloga je jednostavno genijalna, ne mogu da verujem da su je tako dobro uradili, bukvalno svakom glumcu je tako dobro legao lik, da ne mogu da zamislim nekog drugog u toj ulozi. to nisam doziveo ni u jednoj seriji ili filmu koji sam gledao.

ocena naravno 10/10

najbolja jeste, ali i dalje ne bih menjao BB i Hajzenberga ni za koga, cak ni za Omara 🙂

eto, za Wire izgleda vazi pravilo: il ti je najbolja ikad, ili je nisi ni pogledo do kraja kolko te smorila. Ja sam u ovoj drugoj grupi. Razumem odusevljenje, ali ne smatram da je takav stil, rezija, i koncept nesto najbolje.

Meni je The Wire bolja od BB. Jesam odgledao i BB u jednom dahu, ali su me određeni karakteri i neke provale u seriji izbacivale iz takta. Jedna od glavnih stvari između ostalog i to kako je Volter provaljen... Znači izneverovao sam. The Wire ima svojih smor razdoblja, ali generalno je vrhunska serija, a neki karakteri su mnogo dobri, Omar prvi, a brat Mouzon odmah za njim. Mada me je i način kako je Omar skončao iznervirala poprilično, mada kada bolje razmisliš, takva smrt je i jedina razumna, jer je Omar bio skroz nadrealan lik.

2:20 best part :d
https://www.youtube.com/watch?v=MZ9PaGeXyfY

Sense8 - Bukvalno sam odgledao cele prve dve epizode bez da se je prica milimetar maknula od starta, tek u trecoj pocinje nesto da se desava. Ideja odlicna ali se presporo razvija.

Poslednja izmena od urednika:
Ovde je Omar blistao 😉

Ja sam Omara gotivio i u Bordwalk Empire... strašan lik.

That nigga got more bodies on him than a Chinese cemetery.

BB porediti sa wire, sheeeeiit

^ bas sam radio radio screen shot na tu recenicu, jedna od najjacih :d
gtr.jpg

@MaxXx
mene je recimo u Wire iznervirao kraj, to sto je Kima drukala Meknoltija i Frimona, sto joj je to kao odjednom dunulo. to mi se nije svidelo. i previse price u poslednje dve sezone o politici, nekako je 100 puta prezvakana prica. doduse ovde je najvernije i najbolje prikazana. i smrt Omara me je iznervirala jer sam ocekivao neki zesci obracun, ali mi se sa druge strane svidelo kako je zavrsio, jer je to i realno i morbidno u isto vreme. (kad sam video klinca kako stoji i jedini nece da se skloni kad ovaj prolazi i jos kad sam se setio kako nije mogao da veruje da je "taj copavi" Omar, odmah sam pomislio da ce on da ga rokne, ali sam to ocekivao na ulici, dok je ovaj isao ka prodavnici i bio okrenut ledjima. stvarno sam to pomislio, da ne ispadne da kenyam 😀)

kad poredim sa BB, ipak mi Wire deluje ozbiljnije, tj likovi su mnogo realni, kao da gledas neki dokumentarac. i toliko je sve kompleksno i povezano, na trenutke sam imao osecaj kao da nije serija.

ali BB... ipak je na posebnom mestu 🙂 planiram da je gledam ponovo uskoro, ali nesto se plasim sad kad sam odgledao Wire da mi ne deluje "mlako" naspram nje 🙂 i da bude tako necu hteti da priznam! :d

Poslednja izmena:
Odgledao poslednju epizodu supernaturala. Koje su dronfulje. Mesto da polako zavrsavaju seriju sad su dodali materijal za jos dve sezone. Pitam se sta ce da iyvuku posle ovog negativca koji se pojavio. One crve iy Dine? Ocena im pada kao sekira n vrat. Da ne pisem o tome sto su u seriji svi umrli bar 3x i vratili se u zivot.
Th walking dead slicna pricha. Samo su pocei da odugovlace, da bi uzeli lovu. Trebali su da zavrse do treceg serijala. Mislim uvek ce biti neko novo utochiste u koje ce ovi da dodju i uniste ga svojom mudroscu. Sve u svemu dvojka kako vreme odmice.
Arrow to ne gledam to je za do 12 godina i te slicne serije.
Od ranijih bile su zapazene breaking bad do drugog serijala. Posle pocinje da smara jel lik se vrti u krug i objashnjava saradnicima koji su budale da treba da uzmu milione a ne da drkaju paju.
Nije losa serija one brace prison break al isto do samo dve sezone. Posle su poceli da vrte u krug.
Firefly ko nije odgledao preporuchujem 13 epizoda i film na kraju koji pojasnjava sve.
Galactica i star track za ljubitelje koji imaju dve godine vremena da odlegaju preko hiljadu epizoda. Sve u svemu, jedino je true detective serija koja je u poslednje vreme iskocila u odnosu na sve ostalo. Toliko od mene.
Supernatural me je smorio žešće, mislio sam da će u 10. sezoni lepo da zaokruze sve i da tu bude kraj ali ovo je skroz bzvz... Novi neprijatelji koji se ponavljaju kroz epizode umesto rešavanja pojedinacnih slučajeva itd. Sve si u pravu sto si rekao. Ali neko izgleda ne zna kad je dosta.

Kao neko kome je Hyperion cantos među omiljenih pet knjiga, imam podeljena osećanja povodom te najave.
Sa jedne strane se plašim da će napraviti neku papazjaniju i da ću se samo nervirati, dok me sa druge strane interesuje da vidim kako bi to izgledalo ekranizovano, pogotovo što znam koliki potencijal ima. U svakom slučaju, dobro je što je u pitanju serija i nisu pokušali da natrpaju sve u neki film, plus, ako mi se ne dopadne, niko me ne primorava da je odgledam 😀

giphy.gif

Ova ep wayward pines me jos vise bacila u rebus..

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno