Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odlicna epizoda GoT,zadnih 15 minuta odlicni,ali nisu epski ko zadnih 15 min prosle epizode!!!!

odlicna bitka u areni,prvo gladijatorska,a posle i ples Drogona,premda su efekti mogli da budu i bolji.
Stanis ******* lik spali ćerku živu [emoji33]
Prica sa Dornom,malo smara.Mislio sam da će biti bolja!!!!

Ko nece da zna sta je u sledecoj epizodi i radnju kniga nek ne čita spoiler.Interesuje me teorija koja kruži
da ce Sansa da preuzme ulogu Lady Stonehart,a iz promoa za sledecu epizodu se donekle to naslućuje.Mislite li da ce izbaciti atentat na John Snow ili ce dečak da ga izbode!!!!

kao sto sam i predpostavio,hannibal mnogo bolji,sad kad je pobio manje vise svakog ko nije valjao u seriji. 🙂

Hannibal
Ko kaze da ih je pobio 🙂 ?

GoT epizoda 9!!! :exploder::exploder::exploder::exploder:
Dodje mi da uradim isto sto i Cartman dok ne izadje sezona 6. 😀

^ Nemoj, propustićeš epizodu 10 pete sezone 😀

Deveta epizoda GoT-a, moji utisci. Slede spojleri koji mogu imati veze sa materijalom iz knjiga, tako da... 🙂
Pre svega, veliko razočarenje sa scenom žrtvovanja princeze Širin... potpuno van karaktera Stanisa, bez ikakvog smisla. Kažu u epizodi sa snimanja koja je danas objavljena u fazonu: kad nam je Martin rekao za ovo bili smo šokirani... ne znam šta im je Martin rekao ali sam siguran da to nije bilo žrtvovanje uz Stanisovu saglasnost. U petoj knjizi Širin, Selisa i Mel su na zidu... Stanis ni pod kojim uslovima neće ni da čuje za ideju da rođenu kćerku spali. Kada pri kraju pete knjige šalje svog čoveka po najamnike on mu kaže da to uradi makar čuo da je kralj mrtav i da sa tim najamnicima osvoji tron za njegovu JEDINU naslednicu Širin. Jedino što može da se desi je da Selisa i Mel žrtvuju dete na svoju ruku... i to nikako ne isključujem. Čini mi se da prave atmosferu da Stanisa ubije, recimo, Brijena, a kako imaju diletante koji im pišu scenario nisu mogli da smisle ništa pametnije da Stanisa ogade publici. Dakle, još jednom prave zaplet sa nelogičnim i van karaktera stvarima... to nije ništa drugo do loše i aljkavo pisanje.
Pod dva: sama uvodna scena gde nevidljiva Boltonova slia pali gomilu šatora i zaliha ne samo po obodu već i u sred Stanisovog kampa... blago rečeno je za plakanje i još jedan primer prethodno pomenutog 🙂
Treća stvar: Dorna, čemu taj zaplet uopšte zaista 🙂 Sve sam čekao, imaju nešto u planu sigurno... naravno da ne, samo filer-kao da im fali materijala da popune epizode.
I četiri, sinovi Harpije koji kreću da ubijaju visokorođene Mirinjane i samog Hizdara! WTF, pa sama ideja koju je Martin toliko razradio je da su oni sami i najverovatnije Hizdar lično, finansijeri i vođe tog pokreta! Potpuno besmisleno na osnovu svega viđenog u prethodnim epizodama... pa čak i sa stanovišta nekog ko nije čitao knjige. Što su uopšte ubacivali lik Hizdara, nije mi jasno uopšte.

Kad saberem utiske, možda najlošija epizoda u celom serijalu... vadi je samo scena borbe u areni i kad Drogon sleće da se načestita mile nove godine 😀 Samo je falilo da ubiju Drogona pa da bude kompletna katastrofa.

Prognoza za sledeću epizodu, pola stvari će ostaviti nerešene jer će da izgube po 15 minuta na nesuvisle scene... i naravno, ubiće Džona Snežnog iako sam mislio da se to neće desiti s obzirom na razvoj stvari u osmoj epizodi... međutim, imamo posla sa gomilom diletanata na čelu sa D&D 🙂

ne znam stvarno kako na osnovu trejlera ili cak prve 2-3 epizode zakljucujete da li ce ili nece biti bolje od prethodnih sezona, ma o kojoj seriji da se radi. a pogotovo kad se radi o TD.

Em to em niko ne moze da izvuce glumu kao sto ju je izvukao MM.. Farel ? [emoji23]

Inace odgledao sam ponovo td pre 7 dana.. Opaka stvar 🙂

TD je bio odlican ali zadnje dve ep klasicna holivud limunada upropasti sve. Nadam se da u S2 nece biti takvih gluposti.

moze i Farel da odglumi kvalitetno, samo da mu legne uloga 🙂

nadam se dobroj prici i kvalitetnoj glumi, ako bude i blizu nivoa prve sezone bice super.

Ovo ce da ispadne bolje od prve sezone.
Rejcel lutka 🙂
Ali sumnjam da ce da zaseni Alexandru is prve sezone

Daddario imala 20min u prvoj, Rachel u drugoj celu sezonu. :d

Inace odgledao sam ponovo td pre 7 dana.. Opaka stvar 🙂

Takodje, pre 10ak dana. Na drugo gledanje jos bolja... Kakvi su ono majstori.

moze i Farel da odglumi kvalitetno, samo da mu legne uloga 🙂

Imam osecaj da ce mu ova uloga biti odlicna. Alkos + bad cop + Rust Cohle wannabe fazon, cini mi se.

Poslednja izmena:
TD je odlicna, samo ne kapiram ovo menjanje ekipe.

odgledah i ovu GoT epizodu odlicna kao i predhodna
iako sam navijao za stanisa jako sam se smorio kad je dao da se spali devojcica,bas sam je gotivio
i da previse soft su mi napravili ove zmajeve,aegon je sa jednim osvojio kraljevstvo ,ovi sa cobani sa maskama umalo ne ubise drogon-a u areni

Poslednja izmena:
TD je bio odlican ali zadnje dve ep klasicna holivud limunada upropasti sve. Nadam se da u S2 nece biti takvih gluposti.

Ja lepo kazah ranije - ko god kapira zadnju epizodu prve sez TD-a kao holivudsku limunadu, uopste, UOPSTE nije skapirao seriju, niti tok sezone kojim je isla. CELA poenta serije se svela u Mekonahijev govor na kraju, i nikako drugacije ne bi valjala da nije bilo te scene, koju vi tumacite "kao limunadu", iz nerazumevanja

iako sam navijao za stanisa jako sam se smorio kad je dao da se spali devojcica,bas sam je gotivio
i da previse soft su mi napravili ove zmajeve,aegon je sa jednim osvojio kraljevstvo ,ovi sa cobani sa maskama umalo ne ubise drogon-a u areni

Egonov zmaj je bio mnogo veći, ima opis lobanje da je mogao celog mamuta da proguta ili tako nesto. Ne mogu ovi drogon i ova dva da se porede sa njim

Sense8 uzas kakva promocija trans i lgbt populacije.
Totalno mogu da progutam na trenutke kad se servira kao recimo u GoTu, ali ovo forsiranje kao da je serija zbog toga samo snimljena.

Egonov zmaj je bio mnogo veći, ima opis lobanje da je mogao celog mamuta da proguta ili tako nesto. Ne mogu ovi drogon i ova dva da se porede sa njim

Jos su mali njeni zmajevi. Ima vremena 😀
Imam utisak da je cela sezona slabija od prethodnih.
Vecina scena koje su dodali kao filler (i kojih nema u knjigama) su vidno losije odradjene od ostatka serijala. Tipa ceo storyline u dorni atm...

Vecina scena koje su dodali kao filler (i kojih nema u knjigama) su vidno losije odradjene od ostatka serijala. Tipa ceo storyline u dorni atm...
Pa 4 i 5(ova sezona je iz 5 knjige) knjige su dosta losije od prve tri knjige,makar meni!!!
Da tako je.Drogo je najveci od zmajeva,jer je mogao slobodno da se krece,imao neograniceno hrane i prostora da raste.Vidis da je porastao taman toliko da moze Deneris da ga jaše,ostala dva su znatno manji!!!!
Inače moraće oni jos da rastu da bi mogli da se suprostave The Night king-u i White wokerima!!!!

Takođe. Kao da su morali da razvuku i da se nadaju da će čiča privršiti sledeću knjigu tj. da će i biti dostupno više materjala koji ne bi sami morali da izmišljaju.

Što se tiče Aegona i zmajeva:
Dornu nikad nije osvojio, a njegov Balerion je bio mnogo veći nego Drogon, navodno su mu zubi bili veliki kao mačevi, mogao je da proguta mamuta, a njegova senka dok leti je pokrivala cele gradove. Njegove žene/sestre su takođe imale zmajeve, pa su mu i one pomogle da ujedini kraljevstva.

Ja lepo kazah ranije - ko god kapira zadnju epizodu prve sez TD-a kao holivudsku limunadu, uopste, UOPSTE nije skapirao seriju, niti tok sezone kojim je isla. CELA poenta serije se svela u Mekonahijev govor na kraju, i nikako drugacije ne bi valjala da nije bilo te scene, koju vi tumacite "kao limunadu", iz nerazumevanja
Ne filozofiraj, cela serija mracna
i onda onaj happy end, kao dizni da je radio zadnje 2ep

Nego zar nije čika Džora sada zarazio kraljicu?

a72ece2c21ce8d483441eb7d51d8d31b.jpg

Ice & Fire

9c6cd38c3727ca29021c158e8b44ec1c.jpg

Poslednja izmena:
Sooo, hoće li se pojaviti prva epizoda supergirl sapunice 🙂 ili mr.robot e02?
Opet usporilo...

Al ste ispojlerisali ovima GoT

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno