Odlična epizoda odlične serije!Ova ep wayward pines me jos vise bacila u rebus..
Ja je obozavam. Od malena hocu da odem na Havaje tako da mi je serija bas bas legla.Ja sad na pola 5 sezone Hawaii 5 0 - ova serija je odlicna, cudi me da bas niko ne spominje. Em ima USA gledanost, em je dobra postava glumaca, em je budzet vise nego solidan, em je zanimljiva rezija.
Jedino gde serija fail-uje je razvoj likova, nekako mi je bas svejedno dal bi zaginuli svi komplet osim Denija i Megereta.
Ko nece da zna sta je u sledecoj epizodi i radnju kniga nek ne čita spoiler.Interesuje me teorija koja kruži
da ce Sansa da preuzme ulogu Lady Stonehart,a iz promoa za sledecu epizodu se donekle to naslućuje.Mislite li da ce izbaciti atentat na John Snow ili ce dečak da ga izbode!!!!
Jeste. Što je najbolje, ja naslutio još tamo negde u trećoj epizodi da je...
Ali priča ima baš mnogo rupa. Videćemo kako će ih krpiti, ako uopšte....budućnost i da je ostatak sveta prop'o.
A kako onda..
onaj glavni profesor ide tamo po americi i vrbuje ljude u realnom vremenu ? To znaci da matori ima 2000god ili da postoji neka masina za vreme ili teleport ?
WaywardA kako onda..
onaj glavni profesor ide tamo po americi i vrbuje ljude u realnom vremenu ? To znaci da matori ima 2000god ili da postoji neka masina za vreme ili teleport ?
A..Wayward
... mislim da je on vrbovanje mnostva ljudi odradio pred "kraja sveta" i ima ih u toj laboratoriji zamrznute te ih ne skuplja sada vise, samo ih po nekom redosledu odmrzava i uklapa u zajednicu, sta znam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari