CTR99
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.11.2015
- Poena
- 315
Pa 3600. Znao sam da je neki *****. Bolje da je baterija bajata na Dart modelu. 😁Mi pricamo od HyperX Pulsefire Dart Wireless, koliko vidim ti si uzeo Pulsefire Surge. Koliko je kostao taj?
Pa 3600. Znao sam da je neki *****. Bolje da je baterija bajata na Dart modelu. 😁Mi pricamo od HyperX Pulsefire Dart Wireless, koliko vidim ti si uzeo Pulsefire Surge. Koliko je kostao taj?
Javi se sa pm ako hoces da podelimo troskove slanja mislim da su isti za dveI mene ovo zanima uzeo bih Galaxy S22 Ultra 5G Case AirSkin
Nisi jedini i ja sam upravo porucio onlineAko nšta drugo i mene ste nagovorili![]()
Ako te zanima ozbiljnije igranje FPS-ova, samo gledaj Razer i Logi. Oni imaju najbolji wireless. Najbolja budget varijanta ti je Razer Viper Mini.Ako neko stvarno ima iskustva u igrama tipa cs quake isl, nek napise moze li se porediti sa zicanim misevima.. Kupio buh ga samo ako je zero delay...
Batalio sam ozbiljno igranje odavno, nego i dalje volim kad zasednem sa to bude sve kako treba. Dakle ostajem na kablu. Jos ako ima kao sto Kovac kaze 150g, to je 70g vise od moje tolerancije za tezinu misa..Ako te zanima ozbiljnije igranje FPS-ova, samo gledaj Razer i Logi. Oni imaju najbolji wireless. Najbolja budget varijanta ti je Razer Viper Mini.
Ovo me svaki put iznenadi kada koristim neki iMac, njihovi miševi su teški kao olovo.teske miseve
amazon.de , amazon.co uk ima bas povoljan 980 pro za 200e cirka.Ima li negde u ponudi za BF neki SSD 2TB ili veci?
***, ovde neko pusti buvu i ljudi se prosto zalepe i ne puštaju 😂 Zar je teško proveriti ⬇️Batalio sam ozbiljno igranje odavno, nego i dalje volim kad zasednem sa to bude sve kako treba. Dakle ostajem na kablu. Jos ako ima kao sto Kovac kaze 150g, to je 70g vise od moje tolerancije za tezinu misa..

Na forumu kažu da je dobar. Ima i recenzijaValja li? Vidim da je svuda 100 evrica.
postavi još neku sliku da vidimo šta ide od kablovaOpet ti… Inače dart je u pitanju, nisam toliko mudar da kupim pogrešno.
Pogledajte prilog 364951Pogledajte prilog 364952
Misliš?
Ovo se ne isplati, iCloud i OneDrive su daleko renomiraniji a jeftiniji, a cena ce storageu samo padati kako godine odmicu, i plus nece zakatanciti radnju posle par godina.Evo i poređenja par black friday ponuda za lifetime cloud storage...
pCloud - Best Cloud Storage Pricing & Cost Plans
Secure Swiss cloud storage plans with all kinds of variations. You can go with the monthly, yearly and even lifetime option! You can add encryption too!www.pcloud.com
Pogledajte prilog 364939
Ako mislis na eksterni imas na amazon.de, samsung t7 za ~160e,Ima li negde u ponudi za BF neki SSD 2TB ili veci?
Hvala na ovome, taman primetih da su vratili Puma Pacer WTR zimski model u ponudu koji je ovde na forumu hvaljen, i cena je oko 5200din što je pristojan popust uzevši u obzir ludilo sa cenama.U n-sportu solidan popust, kod njih se doduse brzo razgrabi a ne azuriraju sajt redovno.
Bude kod njih i boljih popusta, ali i sada ima za 2-3K da se bira patika, pogotovo kome treba za sport
Na sajtu samsunga korisnici pišu da mnoge funkcionalnosti ne rade kod nas za gw4. Ima li leka za to pošto je cena baš primamljiva?U mediamrkt ako neko ima nekoga...
galaxy watch 4-111e
Z flip 3- 530e
Vidim da imaju bas dobre popuste na neke televizore, pretpostavljam da oni ne dizu cene pre akcije?
Imaj na umu da su prosle godine u n-sportu i n-selection-u izbacili popust kada je krenula sedmica black friday-a i dodatni popust mozda dan ranije, kada su cene obuce bile bez preterivanja po 1500-2000 dinara za premium i polupremium modele. Moguce da ce i ovaj put jos snizitiHvala na ovome, taman primetih da su vratili Puma Pacer WTR zimski model u ponudu koji je ovde na forumu hvaljen, i cena je oko 5200din što je pristojan popust uzevši u obzir ludilo sa cenama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari