Šta je novo?

Popusti tokom 2022.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I na mom iz Kragujevca piše surge, takođe 2022.

Ako neko stvarno ima iskustva u igrama tipa cs quake isl, nek napise moze li se porediti sa zicanim misevima.. Kupio buh ga samo ako je zero delay...

Meni je isto taj Games pre par godina poslao hyperx pulse fire fps pro umesto pulsefire core,na deklaraciji piše pulsefire core a poslali fps pro.Nisam se bunio 😃

Ma moze mis da bude 100x odlican ali ako mu je gramaza stvaro 150 grama onda ni dzabe mi nije potreban. Ne volim teske miseve.

Ako neko stvarno ima iskustva u igrama tipa cs quake isl, nek napise moze li se porediti sa zicanim misevima.. Kupio buh ga samo ako je zero delay...
Ako te zanima ozbiljnije igranje FPS-ova, samo gledaj Razer i Logi. Oni imaju najbolji wireless. Najbolja budget varijanta ti je Razer Viper Mini.

Ako te zanima ozbiljnije igranje FPS-ova, samo gledaj Razer i Logi. Oni imaju najbolji wireless. Najbolja budget varijanta ti je Razer Viper Mini.
Batalio sam ozbiljno igranje odavno, nego i dalje volim kad zasednem sa to bude sve kako treba. Dakle ostajem na kablu. Jos ako ima kao sto Kovac kaze 150g, to je 70g vise od moje tolerancije za tezinu misa..

Povodom Spigen popusta, sada sam pogledao i klasična navlakuša. Podigli su cene svim futrolama i odobrili popust 35%. Zadnja dva meseca pratim za 13PM i odgovorno tvrdim da Liquid Air nikada nije bio 25$ (već 13-17$), Mag Armor nije nikada bio 45$ (već 27-32$) itd. Neke futrole čak i kada obračunate 35% popusta budu skuplje nego do pre koji dan po pravim cenama. Moj vam je savet da ne nasedate. Uostalom imate poljski sajt (Spigen.pl) gde su cene neuporedivo povoljnije a poštarina je čini mi se 5-6$.

Batalio sam ozbiljno igranje odavno, nego i dalje volim kad zasednem sa to bude sve kako treba. Dakle ostajem na kablu. Jos ako ima kao sto Kovac kaze 150g, to je 70g vise od moje tolerancije za tezinu misa..
***, ovde neko pusti buvu i ljudi se prosto zalepe i ne puštaju 😂 Zar je teško proveriti ⬇️

D4412AEA-0BAA-403B-B453-0C4F3D12478E.jpeg

oko duplo tezi, ali i vise nego duplo jeftiniji od ovih laganih :)

Valja li? Vidim da je svuda 100 evrica.
Na forumu kažu da je dobar. Ima i recenzija

Opet ti… Inače dart je u pitanju, nisam toliko mudar da kupim pogrešno.
Pogledajte prilog 364951Pogledajte prilog 364952

Misliš?
postavi još neku sliku da vidimo šta ide od kablova

Poslednja izmena:
Evo i poređenja par black friday ponuda za lifetime cloud storage...

Pogledajte prilog 364939
Ovo se ne isplati, iCloud i OneDrive su daleko renomiraniji a jeftiniji, a cena ce storageu samo padati kako godine odmicu, i plus nece zakatanciti radnju posle par godina.

Evo čisto da prijavim dve duhovite ponude dva bitna pronuđača telefona za crni petak:
  • Xiaomi nudi "ekstra popust" (a popust je u odnosu na najnižu cenu na eponudi oko 0 dinara), a ovi telefoni su bili i jeftiniji na nekim od "Happy Hour" popusta. Ruku na srce, Xiaomi često gura neke popuste u prodavnici, pa im se da i oprostiti.
xiaomi-black-friday-telefoni-srb-slide-06.jpg

• Gigatron "samo prijavljenima na newsletter" nudi popust od 20% na "neke" samsung telefone i to na osnovnu cenu, a popust je u odnosu na najnižu cenu na eponudi oko 0 dinara (bar za A53).

U n-sportu solidan popust, kod njih se doduse brzo razgrabi a ne azuriraju sajt redovno.
Bude kod njih i boljih popusta, ali i sada ima za 2-3K da se bira patika, pogotovo kome treba za sport
Hvala na ovome, taman primetih da su vratili Puma Pacer WTR zimski model u ponudu koji je ovde na forumu hvaljen, i cena je oko 5200din što je pristojan popust uzevši u obzir ludilo sa cenama.

samsung qled otisao

ima xiaomi mop 2 pro na ananasu za 35k ja nisam u srbiji vidjao za manje.

U mediamrkt ako neko ima nekoga...
galaxy watch 4-111e
Z flip 3- 530e
Vidim da imaju bas dobre popuste na neke televizore, pretpostavljam da oni ne dizu cene pre akcije?
Na sajtu samsunga korisnici pišu da mnoge funkcionalnosti ne rade kod nas za gw4. Ima li leka za to pošto je cena baš primamljiva?

Hvala na ovome, taman primetih da su vratili Puma Pacer WTR zimski model u ponudu koji je ovde na forumu hvaljen, i cena je oko 5200din što je pristojan popust uzevši u obzir ludilo sa cenama.
Imaj na umu da su prosle godine u n-sportu i n-selection-u izbacili popust kada je krenula sedmica black friday-a i dodatni popust mozda dan ranije, kada su cene obuce bile bez preterivanja po 1500-2000 dinara za premium i polupremium modele. Moguce da ce i ovaj put jos sniziti

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno