Šta je novo?

Popusti tokom 2022.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Verovatno ih imaju 3 na stanju + taj 3H je "zastareo" model posto je izasla 4ta generacija. U svakom slucaju fina akcija

Ako neko naleti na neki kvalitetan volan za PS nek ostavi link, naravno snizen koliko toliko da se utesim jer cu verovatno baciti pare, zbog vremena 😀

mislim da ne bi želeo da kupiš (nov) laptop za te pare, osim ako nije namenjeno da mučiš nekoga sa njim.
U tom slučaju bolje uzmi nešto polovno što valja, nego novo što ne valja, buvalno bačen novac.
Figurativno sam spomenuo laptop. Tablet im je potreban ali do 25000.

Windscribe pro za 2.42$ mesečno za godišnji plan.

Ja gledao i nisam video nista ispod 40k...

Kako svi menjaju cene iz minuta u minut. Planirao sam da uzmem štampač Kyocera P5026CDW za 41150 na bazaru koliko je bio jutros, i sad kad sam krenuo da naručim digli cenu na 44300. Izgleda da dižu cene pred "crni petak".

I da, uzeo sam i ja onaj miš iz games, evo radi ko sat. Može da se puni i wireless i preko kabla koji dolazi uz njega (a može i da se koristi kao žičani miš sa istim tim kablom).

Kako svi menjaju cene iz minuta u minut. Planirao sam da uzmem štampač Kyocera P5026CDW za 41150 na bazaru koliko je bio jutros, i sad kad sam krenuo da naručim digli cenu na 44300. Izgleda da dižu cene pred "crni petak".

I da, uzeo sam i ja onaj miš iz games, evo radi ko sat. Može da se puni i wireless i preko kabla koji dolazi uz njega (a može i da se koristi kao žičani miš sa istim tim kablom).
Kabal koji dolazi uz njega? Ja to nisam dobio

Ja tek sad videh temu.
Zvao radnju u NS, kazu prodali su 30 komada od jutros.

AMSS popust za pomoć na putu:

Iskoristi BLACK FRIDAY PONUDU i uclani se uz 30% popusta do 27.11. na webshop.amss.org.rs! Tvoj #DrugNaDrumu #AMSS

Edit:
Nadjoh ga drugoj radnji, druga radnja u mrtvom Bazaru gde nema zive duse. Zato je valjda i ostao :)
20221123_173552.jpg

I ja uzeh dva HyperX-a iz ove teme, i to mi je prvi wireless koji nameravam da koristim za posao... skroz je ispunio ocekivanja.

Lepo lezi u ruci, precizan, i tezina mi odgovara. 🍺🙏

I ja uzeh dva HyperX-a iz ove teme, i to mi je prvi wireless koji nameravam da koristim za posao... skroz je ispunio ocekivanja.

Lepo lezi u ruci, precizan, i tezina mi odgovara. 🍺🙏

e zato druge kolege ne mogu da kupe ni jedan :D

Što da zajedno popijemo po flašu piva, kada ti možeš dve (y)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno