Šta je novo?

Popusti tokom 2022.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
za seckanje kućišta ko stvoren, gde da uzmem dodatne setove za taj dremel?
Ja sam ih uzeo u Mixal Shopu, deluju mi najpovoljnije, a i blizu su mi pa mogu da prosetam iz Airport Cityja do njih kad sam na poslu. Ima bas set za secenje sa 8 diskova, koji moze da bude i sve sto ti treba. Ali i pored toga imaju dosta Dremel pribora pa vidi sta ti treba.

Ovaj sam ja uzeo

Gigatron dao na "popust" KINGSTON SSD 480GB SA400S37/480G za 6999 din a u drugim prodavnicama bez popusta košta 4300 din.
Mora da im je FTX glavni akcionar.
Sad je cena 3999 dinara. U Gigatronu se često dešava da kada počne akcija, da se cene na sajtu ne promene odmah, nego tek posle par sati.

U Games-u HyperX tastature na popustu. Narucio Alloy Origin 60% sa Aqua switch-evima, 7500 din.

Em me zeza trenutna tastatura, em me smorili plavi switch-evi. @hsv.stoned

Ja sam početkom septembra za 7500 uzeo Alloy Origins (100%). Sreća moja pa nisam čekao crni petak u isčekivanju manje cene, dobio bih TKL za iste pare :)

Poslednja izmena:
Mislim da im je ovo basic ponuda, da tek prava akcija sledi. Verovatno na sve ili neku vecu grupu proizvoda ili sa nekim kodom koji moze da se primeni.

Xiaomi obicno daje ponudu na sam crni petak, tako je bar bilo prethodnih godina.

Kako je vreme slava i praznika, vaga Xiaomi Mi Smart Scale 2 999,00 rsd u Tehnomedia.

1669283567620.png

XIAOMI Mi Body Composition Scale 2 je 1.987,20 rsd u https://itprodavnica.rs mada mislim je ovo regularna cena ( ja sam je davno uzeo za 2.500) :unsure:

1669283676154.png

Xiaomi će od sutra do ponedeljka imati do 45% na odabrani AIoT asortiman.
Xiaomi-Black-Friday-AIOT-4-(SRB)-slide.jpg

Odakle izvuce ovo? :D Neka inside informacija? Treba mi ceo asortiman proizvoda.

Tehnomedia naplacuje "isporuku" i kad se narucuje da preuzmes u radnji. Neka hvala.
WTF? Baš se razmišljam da uzmem od njih štampač koji jurim, ali za njega je besplatna poštarina..

Ovaj "crni petak" je pokazao snagu uvoznika i manipulaciju cenama. Taman da kupiš nešto na popustu sa amazona, dok platiš poštarinu i carinu izađe te isto ili skuplje nego ovde. Tačno kao da su svaku cenu tri puta proverili pre spuštanja!

U Tehnomediji nikad nisam nista kupio, a izgleda da ce tako i ostati, inace mi je na 20 metara od zgrade. :)

Uzeo sam i ja HyperX misa u games, OK je na prvi pogled, videcemo kako ce se pokazati, malo su klikovi glasniji nego na Logi misu koji sam do sada koristio.
Lepo lezi u ruci i kvalitet izrade deluje OK. Citao sam na nekom review da mu gumene stope ne traju dugo...
Inace moj komsija je narucio kad i ja preko rezervacije ali mu ga nisu sacuvali u radnji.

U Tehnomediji nikad nisam nista kupio, a izgleda da ce tako i ostati, inace mi je na 20 metara od zgrade. :)

Uzeo sam i ja HyperX misa u games, OK je na prvi pogled, videcemo kako ce se pokazati, malo su klikovi glasniji nego na Logi misu koji sam do sada koristio.
Lepo lezi u ruci i kvalitet izrade deluje OK. Citao sam na nekom review da mu gumene stope ne traju dugo...
Inace moj komsija je narucio kad i ja preko rezervacije ali mu ga nisu sacuvali u radnji.
Hahaha, pa sto bi. Ja narucio Sonic Frontiers da preuzmem u Gigatronu, ali evo danima vec ne dolazi.

Nema miša, "greškom se pojavio na sajtu", nisu u mogućnosti da ga isporuče.

@nidzesi Ako si iz Bg ili NS, obiđi njihove prodavnice. Rekao bih da ga imaju na stanju u većini prodavnica, barem po dostupnosti sa stranice proizvoda od jutros.

Ovaj "crni petak" je pokazao snagu uvoznika i manipulaciju cenama. Taman da kupiš nešto na popustu sa amazona, dok platiš poštarinu i carinu izađe te isto ili skuplje nego ovde. Tačno kao da su svaku cenu tri puta proverili pre spuštanja!
Razlog vise da se kupi preko amazona, bolje Jeff da zaradi nego domaci prevaranti

Kako je vreme slava i praznika, vaga Xiaomi Mi Smart Scale 2 999,00 rsd u Tehnomedia.

Pogledajte prilog 365210

XIAOMI Mi Body Composition Scale 2 je 1.987,20 rsd u https://itprodavnica.rs mada mislim je ovo regularna cena ( ja sam je davno uzeo za 2.500) :unsure:

Pogledajte prilog 365211
Dobra je vaga, uzeo ja neki dan iz Deska, dostavili odmah sutradan...
Doduše bila je cena 1049 din, ali je kod njih cena dostave regularna cena PE, a ne neka izmišljenja (od 500-600din) kao kod većine ostalih prodavnica...

Izvinjavam se, morao sam :D Dominacija Gigatrona VS MediaMarkt :D :D :D
Ruku na srce, ovo deluje kao da doticni mis jednostavno nije ni na kakvom BF popustu... nikakve oznake o popustu nema kraj te cene, a i ako uporedis cifre u RSD/€, prakticno ispadne taman tih 85€ koliko regularno kosta u MM :ROFLMAO:

P.S. Izgleda da su te culi bogovi marketinga & prodaje iz Gigatrona, u ovom trenutku je cena 7500 za taj mis :ROFLMAO:

Ne znam šta de dešava sa GT, gledao sam neki dan komponente za komp i sad pola toga nema. Evo, imaju samo dve gigabyte matične za 1700 podnožje. Odjednom ostadoše ljudi bez lagera, izgleda da im ide prodaja..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno