Šta je novo?

Popusti tokom 2022.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Glupo pitanje, da li neko zna imaju li "naši Mađari" akcije za BF? Ne bi bilo loše iskoristiti popuste iz Mađarske, verovatno ih ima..

Amazon Music daje 3 meseca gratis ali ne znam zašto na Google Storu mi piše da aplikacija nije kompatibilna sa mojim telefonom

Best IT training Black Friday - top Black Friday deals

@pinocio Može li link do tog prodavca privatnom porukom? O kojoj dijagonali je reč?

sada barem znas gde vise da ne kupujes :)

this :D

salim se, ima toga svuda....

Zlatni gral za učenje, kako hakovanja, tako i načina da klip bude pola reklama, pola korisne informacije :D
1669242718710.png

Ako neko naleti na popust za neko solidno kuciste (50-60e), neka javi 😊.

Bukvalno piše "uračunat popust 25%" za laptopove kojima je ista cena kao i pre 2-3 dana. Gledao sam nešto aktivno, pa zapamtio par cena.

Ima li old skul narkomana ? 🤣

Prilozi

• Screenshot_20221124_063811_Gmail.jpg
    Screenshot_20221124_063811_Gmail.jpg
    95.9 KB · Pregleda: 445
Ispade da je Games imao najbolje ponude kod nas, uzeo onaj HyperX Pulsefire Dart mis i to je to. Svake godine sve gora ponuda, sledece ce da bude BF cene 5-10% vece u odnosu na regularne :D

Ispade da je Games imao najbolje ponude kod nas, uzeo onaj HyperX Pulsefire Dart mis i to je to. Svake godine sve gora ponuda, sledece ce da bude BF cene 5-10% vece u odnosu na regularne :D
Sad su veće.Pratio nekoliko modela tv-a,svi imaju veću cenu u odnosu od pre 10tak dana...
Tako ti je to kad hoćeš jeftinije da prodješ🙂

Meni se jedino čini da ima nekih vazda patika na realnom popustu, ali ne top modeli. Od tehničke robe ništa vredno pomena.

Sad su veće.Pratio nekoliko modela tv-a,svi imaju veću cenu u odnosu od pre 10tak dana...
Tako ti je to kad hoćeš jeftinije da prodješ🙂
Sva sreca pa nisam planirao nista da kupim, nego rekoh da malo bacim pare na nesto sto mi verovatno ne bi ni trebalo, ali volim da eksperimentisem kada je dobar deal. Tehnicki su mi ustedeli pare :D

Koji prevaranti na sve strane, kupio dremel pre par nedelja u Okovu za 7K , sada im je sve na popustu 15%, cena dremela 9k , sa tim popustom cena 7.5k
Nemoj da se nerviras, bar je uredjaj fantastican, a nisi ga preplatio :)

Ja isto uzeo u okovu tu 3000arku. Posle uzeo par onih setova sa priborom. Toliko je dobar da mi nije jednog dinara zao :)

Taj Dremel i TS-101 lemilica su mi dve bolje kupovine u poslednje vreme.

za seckanje kućišta ko stvoren, gde da uzmem dodatne setove za taj dremel?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno