Nego ajd vi meni nesto da pomognete a tice se pocetnog menija i skrolovanja. Nasao sam u racunaru screenshotove za moj bivsi Mi 9T Pro, levo i desno od pocetnog ekrana, redosled aplikacija kada ga podesavam posle fabrickog restarta. Koliko vidim po slikama Mi 9T Pro nije imao scrollbar ili ako ga je imao mogao sam da ga iskljucim, kod Poca ne vidim takvu opciju. Sta bi voleo da resim kod ovog moba samo se ne snalazim. Kada povucem tac na gore otvori mi se glavni meni na kome ne mogu da organizujem aplikacije po mojim potrebama, za taj genijalni izum postarao se emui. Oni daju cak i opciju koju kada upalim, iz scrolla podeli ekran i aplikacije razvrsta po njihovoj svrsi ili nameni ali opet po listi prioriteta emui-a a ne mom licnoj. Mogu i da sakrijem odredjene aplikacije koje ne koristim, to je ok koristio sam kod klasicnog androida. Jedino resenje je da iskljucim taj scrollbar pa bi postavio aplikacije po mom izboru na ekranu levo ili desno kao sto su mi bile na Mi 9T Pro. Pocetni meni ili ti prva strana mora da je prazna, gore vremenska prognoza a dole u dnu 5 ikonica sa aplikacijama koje stalno koristim, pozivi, poruke, internet, Mp3 i fajl menadzer. Mozda ceo dan necu imati prilike nista drugo da radim sem da razgovaram, napisem par sms-a i slusam muziku zato mi je zbrka ikona aplikacija na pocentnom ekranu suvisna. Tako mi izgleda prednja strana od Samsunga S2 do S9+ i prosle godine na Mi 9T Pro.