pinocio
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.01.2009
- Poena
- 455
Jel to bese moze kod njega na Sonyu da se vidi?135$, moguće je al cene porasle
Jel to bese moze kod njega na Sonyu da se vidi?135$, moguće je al cene porasle
Ma samo sam hteo da mi neko na brzinu pomogne, jer sam u frci sa vremenom, evo i ovo kuckam u letu, nemam bas vremena sad da preorem teme od starta, kupio bih mu vaucer na cdkeys (to sam naucio@pinocio pročitaj temu o prvom uključivanju konzole (prvi post).
Na pitanja u vezi pretplata i mnogo više od toga ćeš tamo naći odgovore.
Adresa? Daj više detalja 😅Meni prihvatila visa card naj normalnije.
Jesu ali su i 20-30% skuplji od prodavnice .. u marketu sam nasao najjeftiniju 88€
Na telefonu sve iz krevetaJel si sve direktno pravio na konzoli?
Turski PSNNasao sam upravo i ovo ako nekog zanima psn account sa sve igricama plusem aktivnim korisceni
![]()
PlayStation 5 Accounts for Sale (PS5 / PS4) | PlayerAuctions
Got an PlayStation? Wanna get your hands on as many great games as possible, and with a cheap price? Visit and get a genuine PS account. Check Now!www.playerauctions.com
Ma placamo svi pa se zna desiti da nekad banka blokira transakciju iz njima znanog razloga.Karticom placam na domacim i inostranim sajtovima vec godinama, nisam imala nigde problema. Jedino sto kazes, da im je nesto bilo sumnjivo pa su blokirali. Dobro je sto sam odmah pisala podrsci, nadam se da ce biti predusetljivi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari