Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

@pinocio pročitaj temu o prvom uključivanju konzole (prvi post).

Na pitanja u vezi pretplata i mnogo više od toga ćeš tamo naći odgovore.

@pinocio pročitaj temu o prvom uključivanju konzole (prvi post).

Na pitanja u vezi pretplata i mnogo više od toga ćeš tamo naći odgovore.
Ma samo sam hteo da mi neko na brzinu pomogne, jer sam u frci sa vremenom, evo i ovo kuckam u letu, nemam bas vremena sad da preorem teme od starta, kupio bih mu vaucer na cdkeys (to sam naucio :D) al ne znam kolike su vrednosti pretplata. Nista, guglacu veceras 🙃

Cisto da bacim info da sam danas kupio 3 godine EA Play pretplate preko plati.market.
Ne znam koliko me je tacno ispalo, mrzi me da trazim detalje oko svega sto sam morao da uradim kako bih mogao da kupim, ali da kazemo oko 55e (sa kreiranjem novog turskog naloga).

Glavna muka mi je bila kako da platim, jer mi nije prihvatalo moju karticu. Malo sam se izmucio, jer sam morao da se igram sa kriptom, a to mi je bilo prvi put u zivotu. Uglavnom, resio sam sve preko Binance, platio u USDT (vola sam rodio dok sam sve podesio).

Uglavnom, prodavac mi poslao novi email i kreiran PS nalog (napravio outlook, da sam znao napravio bih ja gmail i poslao mu, ali u sustini nebitno).
Nakon sto sam se ulogovao na taj nalog na PS5 i podesio 2FA, javio prodavcu, on kupio EA Play 3 puta (ja mu poslao SMS kod da bi mogao da se uloguje na nalog, zbog aktiviranog 2FA).
Nakon toga, izmenjao sve lozinke, podesio backup-ove i sta god je trebalo, tako da sam sad miran.

Da sam malo ranije krenuo u celu ovu pricu, mogao sam da imam i 3 godine PS+ po smesnoj ceni, ali sta je tu je.

Sta igras na EA play pa si uzeo?

Gledam bas sad malo sta ima, dosta toga su vec dali na PS+, jedino bih probao malo hokej i HFL ali kapiram da bih se zasitio posle nedelju dana max.

Prva tri dali na PS+ besplatno kao mesecne igre u zadnjih godinu i po dana. E sad ako nisi imao onda ok. Cisto onako pitam, nikad nisam gledao sta sve daju, sad prvi put bacio pogled.

Skoro sam uzeo PS+ Extra tako da nemam nista od toga. Ispalo me 1.5e mesečno, prezivecu i da ponovo daju sve u nekom momentu, a do tada se izigrati za sve pare.

Koja je najjeftinija WWE igra za PS4/5? Asking for a friend al doslovno :D

Pozdrav svima
Nov sam korisnik ps5 jutros sam kupio ps5 limited edition i cekam da mi stigne sutra.. ali ovde sam citao da ste pisali da su cene plus otisle u nebesa preko 100€ da su i turke zeznuli sa cenama.. obisao sam te neke markete koje ste pisali video cene i odlucio sam malopre da odvojim vreme i sam testiram gde je jeftiniji 12 meseci delux/premium i da nema zezanja sa otvaranjem psn acc kao sa turcima i nasao sam nesto mozda nekog zanima

KOD ZELENSKOG ( UKRAJNA ) JE JEFTINO 63 EVRA 12 MESECI DELUX

Evo i 2 slikice za 1/3/12 meseci delux

Ps:
Philippines su isto jeftiniji ali nisam probao kupovati

Prilozi

• Screenshot_2023-09-18-19-06-10-715_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-09-18-19-06-10-715_com.android.chrome.jpg
    84.2 KB · Pregleda: 63
  • Screenshot_2023-09-18-19-17-43-570_com.mi.globalbrowser.jpg
    Screenshot_2023-09-18-19-17-43-570_com.mi.globalbrowser.jpg
    69.8 KB · Pregleda: 39
Imaju ukrajinski nalozi na plati.market, mozda su 20-30% jeftiniji od turskih.

Samo ovo sto je preračunao 63e, to nema sanse u realnosti toliko da ispadne. Mislim da na plati nisam video ispod 80e. Naravno, bice ~60 ko ima karticu, ali to cenim da je nerealno sem ako je neko kod nas udomio neku izbeglicu odande.

Meni prihvatila visa card naj normalnije.

Jesu ali su i 20-30% skuplji od prodavnice .. u marketu sam nasao najjeftiniju 88€

UniCredit banka visa credit
Nema nista posebno otvorio nalog opcija samo 2 jezika ruski i ukranjaki ( ne vidim razliku) odabrao u meniu kijevsku regiju kucao grad kijev zip code 01001 next i to je to
Moja pretpostavka je sledeca
1. Sony pustio nize cene zbog specijalne akcije rusije
2. Mnogo izbeglica ima po evropi i srbiji pa nisu zakljucali psn i visa kartice
Jedino sto jos ne mogu da proverim da li su igre na ruskom i ukrajnskom jeziku ( mada neverujem ) ili je standard 10 jezika da biras prilikom instalacije

Poslednja izmena:
Nasao sam upravo i ovo ako nekog zanima psn account sa sve igricama plusem aktivnim korisceni

Nasao sam upravo i ovo ako nekog zanima psn account sa sve igricama plusem aktivnim korisceni

Turski PSN

Da li se nekome desilo da CDKeys otkaze porudzbinu: We couldn't process your order - placala sam sa Masterom Mobi banke i normalno mi je skinuo sredstva? Imam US nalog, htela sam za test da uzmem PlayStation Network (PSN) Card - 25 USD (region US).

Jesi li verifikovala broj ili sta je vec trebalo prilikom prve kupovine? Ja sam samo prilikom prvog placanja prije par godina imao bas problema, dok nisam verifikovao broj ili sta su vec bili trazili. Poslije toga cim kupim i platim karticom za 5 sec stize mail sa kodom.

Nisu mi trazili nikakvu verifikaciju osim one za email. Poslala sam mejl podrsci, mozda me oni iscimaju za verifikaciju, samo da me upute gde i kako jer ne nalazim nigde u pdesavanjima

Ja sam morao verifikovati broj telefona, a BiH nije bila podržana. Pa sam pisao support-u pa su ručno odobrili, ali to prije 5 godina. Jesi li provjerila da nije do banke, da ne trebaš aktivirati karticu za online plaćanje ili slično? Da nisu prepoznali transakciju kao sumnjivu pa blokirali? Zna se svašta desiti, par poznanika je isto tako imalo problem sa plaćanjem na internetu.

Karticom placam na domacim i inostranim sajtovima vec godinama, nisam imala nigde problema. Jedino sto kazes, da im je nesto bilo sumnjivo pa su blokirali. Dobro je sto sam odmah pisala podrsci, nadam se da ce biti predusetljivi.

Karticom placam na domacim i inostranim sajtovima vec godinama, nisam imala nigde problema. Jedino sto kazes, da im je nesto bilo sumnjivo pa su blokirali. Dobro je sto sam odmah pisala podrsci, nadam se da ce biti predusetljivi.
Ma placamo svi pa se zna desiti da nekad banka blokira transakciju iz njima znanog razloga.

Nije ni prvi ni poslednji put - zapravo nemaju na stanju to sto si porucila, iako na sajtu pise da imaju.

Momci stigla masina danas ali imam toliko veliku dilemu gde napraviti racun .. ok ukrajna vec uzeo delux. Ali ovde citam da imate po 2-5-20 naloga svuda. A ja ne znam nista oko toga gde mi predlazete da uzmem UK - SAD - TURCI DA BUDE MAIN glavni nalog ili imate i bolje opcije.. ocekujem za 11.11.2023 da budu akcije pa da se i spremim za to

Hvala unapred

Prilozi

• IMG_20230919_211138.jpg
    IMG_20230919_211138.jpg
    113.1 KB · Pregleda: 38
Nazad
Vrh Dno