Cisto da bacim info da sam danas kupio 3 godine EA Play pretplate preko plati.market.
Ne znam koliko me je tacno ispalo, mrzi me da trazim detalje oko svega sto sam morao da uradim kako bih mogao da kupim, ali da kazemo oko 55e (sa kreiranjem novog turskog naloga).
Glavna muka mi je bila kako da platim, jer mi nije prihvatalo moju karticu. Malo sam se izmucio, jer sam morao da se igram sa kriptom, a to mi je bilo prvi put u zivotu. Uglavnom, resio sam sve preko Binance, platio u USDT (vola sam rodio dok sam sve podesio).
Uglavnom, prodavac mi poslao novi email i kreiran PS nalog (napravio outlook, da sam znao napravio bih ja gmail i poslao mu, ali u sustini nebitno).
Nakon sto sam se ulogovao na taj nalog na PS5 i podesio 2FA, javio prodavcu, on kupio EA Play 3 puta (ja mu poslao SMS kod da bi mogao da se uloguje na nalog, zbog aktiviranog 2FA).
Nakon toga, izmenjao sve lozinke, podesio backup-ove i sta god je trebalo, tako da sam sad miran.
Da sam malo ranije krenuo u celu ovu pricu, mogao sam da imam i 3 godine PS+ po smesnoj ceni, ali sta je tu je.