Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Hvala
Znaci u sustini ea play ne moze da se kupi...ako nemas njihovu kraticu
Ja sam plaćao EA Play pretplatu iz walleta, ali na US nalogu. I ako se dobro sećam, može samo da se plati jednomesečna pretplata, duže ne prolaze.
Pa jedno mesecnu sam i hteo ali nece iz walleta da se kupi ili ja to ne umem 😂 kada idem na order and pay samo trazi karticom paypalom i jos nekim glupostima samo nema iz walleta
Ja sam plaćao EA Play pretplatu iz walleta, ali na US nalogu. I ako se dobro sećam, može samo da se plati jednomesečna pretplata, duže ne prolaze.
Jedno mesecnu sam i hteo ali izgleda to ne moze ili ja to be umem 😂 kada idem na subscribe trazi samo paypal karticom i jos sa par stavi ali nema iz walleta

Sad proverih na telefonu, ja imam opciju da koristim sredstva iz walleta. Napominjem, nalog je US.

Prilozi

• IMG_2542.PNG
    IMG_2542.PNG
    198.4 KB · Pregleda: 43
Ja sajtu preko telefona imam ovo i onda napise something went wrong 😂

A lreko sonija me odvede na tu stranicu da ubacim payment method i nema wallet... Ludo

Prilozi

• Screenshot_2023-09-27-23-32-22-602_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-09-27-23-32-22-602_com.android.chrome.jpg
    64.6 KB · Pregleda: 40
  • Screenshot_2023-09-27-23-32-15-475_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-09-27-23-32-15-475_com.android.chrome.jpg
    66.7 KB · Pregleda: 40
Istekao mi je ps+ i sad trebam novu dopunu, uzeo bih essential kao i do sad. Vezivao sam pretplatu na moj glavni nalog i vidim da je cd key za USA region oko 70$ ne nalazim ništa povoljnije pa me interesuje dali imate neki bolji predlog?

Takođe. Prošle godine sam napravio pauzu od par meseci da hvatam crni petak.
Mislim da je 30 % bio popust.
Moraš tada da budeš u režimu istekle pretplate.

Ako sad pazarim ps5 i ubacim us nalog na njega (koji imam godinama), mogu li da ocekujem free igru?

Aha ok, mora i skroz novi nalog, ima smisla kao
Mislim da ne mora. Ja sam dobio invite.

Get a game with your PS5® console There’s still time to take advantage of your invite-only offer. Buy a PlayStation®5 console directly from PlayStation® or any retailer and you’ll be eligible to choose one free exclusive game from the list below. Buy direct from PlayStation® and enjoy free standard delivery, free 30 days returns, and various payment methods including Klarna

Ako sad pazarim ps5 i ubacim us nalog na njega (koji imam godinama), mogu li da ocekujem free igru?
Trebalo bi. Ako su ti poslali email na adresu vezanu za nalog.

Ovo su igre:

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Marvel’s Spider-Man: Remastered God of War Ragnarök Horizon Forbidden West Ghost of Tsushima Director’s Cut Ratchet & Clank: Rift Apart Demon’s Souls The Last of Us Part I Sackboy: A Big Adventure Returnal Uncharted: Legacy of Thieves Collection Death Stranding: Director’s Cut

Pa to je ključno, igru dobijaju samo oni kojima su poslali email...

A ko će to biti ne znaju ni u Sony.

@Hermess da li si nedavno uze konzolu, ili...

P.S. ja ne bih ni znao da sam dobio invite sve njihove mailove sam preusmerio u spam. :giggle:;)

Pojavio se leak sa igrama za PS Extra/Premium za Oktobar:
  • Gotham Knights
  • The Dark Pictures Anthology: House of Ashes
  • Disco Elysium The Final Cut
  • Gungrave G.O.R.E
  • Elite Dangerous
  • Dead Island Definitive Edition
  • Alien Isolation
  • Far Changing Tides

Pozdrav drustvo
Posto sam kupio ps5 prr par dana zanima me gde kupujete ps plus kartice? Prvi put imam konzolu pa nzm kako ide
Pitao sam u games radnji i kazuxda vise nema koja je fora i kako se kupuje i gde 😁😁

Pozdrav drustvo
Posto sam kupio ps5 prr par dana zanima me gde kupujete ps plus kartice? Prvi put imam konzolu pa nzm kako ide
Pitao sam u games radnji i kazuxda vise nema koja je fora i kako se kupuje i gde 😁😁
Jedan od nacina je da vezes karticu za paypal pa direktno sa PS store. Drugi nacin da kupis dopune za novcanik "PS WALLET" i da kupujes sa PS STORE-a preko novcanika.
Ja uzimam dopune za novcanik sa sledecih sajtova

Uglavnom tako biram da gledam gde ima najveci popust medju gore navedenima ali uglavnom na CD KEYS uvek ima boljih popusta

Jedan od nacina je da vezes karticu za paypal pa direktno sa PS store. Drugi nacin da kupis dopune za novcanik "PS WALLET" i da kupujes sa PS STORE-a preko novcanika.
Ja uzimam dopune za novcanik sa sledecih sajtova

Uglavnom tako biram da gledam gde ima najveci popust medju gore navedenima ali uglavnom na CD KEYS uvek ima boljih popusta

NIsam znao za ovo sa Paypal. Dozvolice mi da vezem nasu karticu za US nalog ako idem preko PayPal?

Nazad
Vrh Dno