Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Hogwarts ne verujem. Iz nepoznatog razloga odluxili su da ne prave nove DLC, a po pravimu su igre sa ekspanzijana u pitanju.

Mada, ne znam kome bi se HL svideo ako nije Hari Poter fan.

Horizon Forbidden West se pojavio relativno brzo u pretplati, tako da nista nije nemoguce.

Atomic Heart je izasao u februaru 2023 (oko 7m)
Hogwarts Legacy je isto izasao u februaru 2023
Evil West je izasao u novembru 2022 (oko 10m)
Elden Ring februar 2022

Ako i ne daju prvi mesec, ako opadne broj pretplatnika - a opasce, dace bolje igre svakako.
Treba značajno da opadne broj pretplatnika da oni ne bi bili na istom, jer su ovima koji ostaju u pretplati značajno korigovali cene...

Ne sumnjam da su Sony lihvari o svemu dobro promislili i izvagali, neće ti biti u minusu...

Moze i meni. Sinoc sam bas dosta gledao tih prodavaca. Mahom svi prave naloge do godinu dana, samo par je stavilo info da prave do 2 godine. Medju njima ima i tih sto kupuju kredit.

Ma ima ih koliko hoćeš na plati, ali ispadne i to skupo. Google kaže da je 400TRY = 13.9 eur. Razlika je taman tolika da se ne kaže duplo.
Zapravo, za samu godišnju pretplatu je i dalje ok opcija, ali za kupovinu igara nema nikakvog smisla.

Da se razumemo, ja sam na TR i ostaću i plaćaću preko preprodavaca, samo da ljudi znaju da ni to nije rudnik zlata.

Pa ne možemo da se ponašamo kao da smo stanovnici turske, pa da pricamo da je skupo jer eto našom turskom karticom može to i jeftinije. Moras da poredis sa ostalim opcijama koje su nam dostupne i u tom smislu je ovo medju najjeftinijim opcijama.

Ma ima ih koliko hoćeš na plati, ali ispadne i to skupo. Google kaže da je 400TRY = 13.9 eur. Razlika je taman tolika da se ne kaže duplo.
Zapravo, za samu godišnju pretplatu je i dalje ok opcija, ali za kupovinu igara nema nikakvog smisla.

Da se razumemo, ja sam na TR i ostaću i plaćaću preko preprodavaca, samo da ljudi znaju da ni to nije rudnik zlata.
Ne znam baš. Ja sam našao lika. Baldurs Gate 3 je 700 TL, on mi traži 38$. Vidjeću da li će sve proći ok, pa koga bude zanimalo proslijediću mu kontakt. Napravio svoj nalog preko VPN u Turskoj, poslao mu mail i pw. Onda ću promijeniti sve i gas. UK/USA cijena je nenormalna. Vidim da uzima i PSN pretplate. Deluxe je 460 TL, ne vjerujem da uzme više od 10-11 eura "provizije".

Znao sam da se ovo sprema pa sam pre 2 nedelje produzio turski Deluxe (premium) do januara 2026.
Sad mi je malo krivo sto nisam jos par godina..

Inace, ne samo da su nenormalno podigli cene, vec su blokirali kupovinu na duze od 1 godine u Turskoj.

Bas su gadni, nadam se da ce im se drasticno smanjiti broj pretplatnika.

Čika Kure produžio do septembra 2025. pre povećanja... ;)

Jedino je dobro što će to inflacija u Turkistanu stući dok si reko keks...

EDIT: Kod mene i dalje piše da je produženje za još jednu godinu 400TL. Šta piše kod vas?

EDIT2: Kako vinovo kontate: Those with an existing subscription will only have to pay the increased price after their next renewal date – so if you’re looking to refresh your subscription, you can still purchase more time at the original cost of PlayStation Plus, until the official change in September 2023.

Da je prvo produženje pretplate nakon poskupljenja i dalje po starim cenama?

Poslednja izmena:
Ne bih rekao, prvi deo recenice kaze da neces morati da doplatis razliku ako si trenutni pretplatnik, a drugi da mozes da stackujes sad do dana poskupljenja po starim cenama.

A jeste 600% bas mnogo cak i za Tursku i njihovu inflaciju, vrv se i po zapadu prosirilo uzimanje TK naloga.

Bukvalno su izjednacili sa US.
Nisu. Iako je poskupljenje ogromno, Deluxe preko TR sada izađe 2740 TL (95 €) za godinu dana, a Premium je od danas preko SAD 160 USD za godinu dana.
Gde su nam sad turci, da se hvale kako jeftino prolaze
Naslagana Deluxe pretplata do aprila 2026. pre neki dan :)

Nadam se samo da će sad nakon ovog enormnog poskupljenja olabaviti malo restrikcije za mogućnost kupovine izvan Turske :)
Da je prvo produženje pretplate nakon poskupljenja i dalje po starim cenama?
Iako bih voleo da je ovo tačno, mislim da će sledeća naplata ipak biti po ovim većim cenama. Ko je hteo, imao je fore do danas da naslaže pretplatu što duže.
A jeste 600% bas mnogo cak i za Tursku i njihovu inflaciju, vrv se i po zapadu prosirilo uzimanje TK naloga.
Mislim da iznos ovog poskupljenja odlično pokazuje koliko se proširila kupovina PS+ pretplate preko Turske :)

Poslednja izmena:
Nisu. Iako je poskupljenje ogromno, Deluxe preko TR sada izađe 2740 TL (95 €) za godinu dana, a Premium je od danas preko SAD 160 USD za godinu dana.
Dada, provalio sam to malo kasnije, nego jedan od prvih likova na plati.market koji je azurirao cene je stavio 150e, pa sam se povukao time. Posle sam video da je Extra ~80e, a Deluxe ~95e, kao sto si i ti rekao.

Ja odlagao da produzim tursku, sve danas sutra, i sad cu da zvacem j*ja.
Imam jos 5-6 meseci pa cemo da vidimo tada sta i kako. I dalje ce da bude najjeftinija opcija ako sve ostane kako je sada.

Dada, provalio sam to malo kasnije, nego jedan od prvih likova na plati.market koji je azurirao cene je stavio 150e, pa sam se povukao time. Posle sam video da je Extra ~80e, a Deluxe ~95e, kao sto si i ti rekao.
U pravu si, 95 € jeste osnovna cena za Deluxe, ali ako ne olabave mogućnost kupovine lično izvan Turske, cena kod prodavaca će biti slična ceni u SAD.

Slicno je Disney uradio. Samo su oni ponistili pretplate i vratilo pare. Častili nas tih nekih 9 meseci i rekli doviđenja prijatno.

Ako Sony nije pripremio neko iznenadjenje za naredni period koje se krije iza ovih poskupljenja definitivno voze u kontra smeru zavezanih očiju.

Gledam sad kod mene na nalogu.
Piše da će se u aprilu sledeće godine produžiti za 120usd, ali kad kliknem na Buy Again onda ispiše ovu novu cenu. :(
Pitanje je da li još nisu sve ažurirali ili će , ako ostavim automatsko obnavljanje, imati još jednu godinu po staroj ceni.

Doduše, daleko je april. Do tada će se valjda ugrabiti neki popust za manje od $120 ili već neka alternativa.

1694073788723.jpeg1694073818858.jpeg

Piše da će se u aprilu sledeće godine produžiti za 120usd, ali kad kliknem na Buy Again onda ispiše ovu novu cenu. :(
Pitanje je da li još nisu sve ažurirali ili će , ako ostavim automatsko obnavljanje, imati još jednu godinu po staroj ceni.

Doduše, daleko je april. Do tada će se valjda ugrabiti neki popust za manje od $120 ili već neka alternativa.

Pogledajte prilog 403794Pogledajte prilog 403795
Tako je i kod mene stara cena samo u TL... Zato sam i pitao u prošlom postu kako je ostalima.

U onom originalnom tekstu postavljenom ovde u temi u vezi sa poskupljenjem pretplate kaže da će svako obnavljanje postojeće pretplate koje bude pre 6. novembra biti po staroj ceni.

Sa druge strane, sve nove pretplate i promene pretplata (promena paketa itd) nakon 6. spetembra idu po novim cenama.
1694082022984.png

Pa evo ja kao korisnik Extra naloga kupljenog po staroj ceni, ako hoću da nadogradim na Deluxe, košta me oko 2300 TL (kao jos jedan extra), a nov Deluxe je oko 2700. Nidje veze.

Pogledajte prilog 403794Pogledajte prilog 403795

To i meni nije jasno...isto i kod mene

Dopunicu wallet na 120$ pa cu da vidim, sutra mi istice pretplata (tako su me zjbali lopovi iz ENEBE..prodali su mi koriscene kodove... I sad ce da vrate pare, ali prosao voz..poskuplea mi pretplata)

Ako ne moze za 119$, kupicu za 3 meseca pa da se nadam popustu za Bozic...

Nazad
Vrh Dno