Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

U suštini gde će main da bude je sve jedno.
Ako ćeš u nekom momentu uzimati diskove, pravi UK zbog DLC-ova i update-a igara.

Po meni UK. Prije je usa bila dosta jeftinija kad je dolar bio slab. Sada je to razlika u par deka. Mozes se uvjeriti, otidji na uk/usa stranicu i vidi zadnji deals za igre. Posjeti 3-4 stranice i vidi cijene gift kartica.

Poslednja izmena:
Evo kako sam ja odradio, skoro sam ušao u PS priču. Ne kazem da je najbolja kombinacija, ali radi posao.

Prvo napravio US i to mi je main. Tu planiram da kupujem igre koje planiram da imam, nebitno koji razlog. Onda jedan TR nalog za PS+ (godinu dana) i jos jedan TR nalog za EA Play (3 godine). Da sam uspeo da napakujem povoljne 3 godine PS+, onda bih sigurno na isti stavio i EA, ovako odlucio da razdvojim. Iskreno ne vidim potrebu za više naloga od ovoga sem ako UK zaista vredi uz US zbog akcija i slicno.

Ako je ukrajina toliko povoljna sad je 3 U naloga tamam. USA, UK, UKR
Samo da sutra provalim ono o cemu vi pricate kako se vezuje i sta se gde skida sta se gde drzi haha
Evo kako sam ja odradio, skoro sam ušao u PS priču. Ne kazem da je najbolja kombinacija, ali radi posao.

Prvo napravio US i to mi je main. Tu planiram da kupujem igre koje planiram da imam, nebitno koji razlog. Onda jedan TR nalog za PS+ (godinu dana) i jos jedan TR nalog za EA Play (3 godine). Da sam uspeo da napakujem povoljne 3 godine PS+, onda bih sigurno na isti stavio i EA, ovako odlucio da razdvojim. Iskreno ne vidim potrebu za više naloga od ovoga sem ako UK zaista vredi uz US zbog akcija i slicno.
I ja bi tu dodao turke da mogu ali ni nord vpn ne pomaze oko pravljenka naloga

Nisam ni ja mogao. Na kraju su mi pravili ljudi kod kojih sam kupovao ove pretplate.

Šta dobijaš kad uzmeš EA Play na Sony-ju? Koje su prednosti?

Od mene preporuka da main nalog na koji ces igrati sve bude UK. Pojedine igre imaju multiplayer zakljucan na region naloga, UK spada u nas evropski region tako da je bolji ping, i igrac sa ljudima iz okruzenja. Ja sam pogresio pa mi je main US, tako da par igara igram na drugom UK nalogu (GT7 na primer)

ok ukrajna vec uzeo delux
Samo da proverim da li sam dobro razumeo: napravio si ukrajinski PSN nalog (sa/bez VPN-a), dodao našu platnu karticu na njega i bez problema kupio PS+ Deluxe po ukrajinskoj ceni (oko 63 € za godinu dana)?

Ako je tako, ne vidim nikakav razlog da se cimaš oko drugih naloga, staviš taj na kojem ti je PS+ i teraš :)

Ako neko još uveže našu karticu sa UKR nalogom nek javi. Mislim da nema potrebe za cimanjem sa dopunama za US nalog ako kartice rade na nalogu koji ima relativno dobre cene.

Bacih oko na cene, Phantom Liberty :

UKR 25 EUR
CRO 30 EUR
US 30 USD
UK 25 GBP

Pravim nalog sutra da vidim da li ce povezati karticu.

Poslednja izmena:
Samo da proverim da li sam dobro razumeo: napravio si ukrajinski PSN nalog (sa/bez VPN-a), dodao našu platnu karticu na njega i bez problema kupio PS+ Deluxe po ukrajinskoj ceni (oko 63 € za godinu dana)?

Ako je tako, ne vidim nikakav razlog da se cimaš oko drugih naloga, staviš taj na kojem ti je PS+ i teraš :)
Da sluzbeno sam u EU trenutno Slovenija i bez vpn uzeo 66€ mi naplatili sa nasom karticom UniCredit banke ( kreditna devizna kartica ) na kojoj mi slovenci uplacuju platu.
Juce mi stigao ps5 i jos ga nisam otvorio. Ovde citam a i na drugim forumima 2-3 naloga i jedan glavni .. kako ce biti pole kad se vratim u bgd za mesec dana ne znam pa reko da odradim sve potrebno kao vi jer sam neupucen i nestrucan u vezi ps naloga i pretplata

Ako neko još uveže našu karticu sa UKR nalogom nek javi. Mislim da nema potrebe za cimanjem sa dopunama za US nalog ako kartice rade na nalogu koji ima relativno dobre cene.

Bacih oko na cene, Phantom Liberty :

UKR 25 EUR
CRO 30 EUR
US 30 USD
UK 25 GBP

Pravim nalog sutra da vidim da li ce povezati karticu.
Intesa Visa debit, Mobi banka MC debit ne prolaze. 😏

Imas li preporuku neku za turke ? Daj na PM
Pa imam za tog gde sam uzeo EA play. Nije najjeftiniji, ali je jedan od retkih, a mozda i jedini, koji je u opisu nudio 36 meseci, pa sam se odlučio za njega. Mrzelo me da postavljam ostalima pitanja i cekam sta ce mi odgovoriti.

Meni prihvatila visa card naj normalnije.

Jesu ali su i 20-30% skuplji od prodavnice .. u marketu sam nasao najjeftiniju 88€
Pozdrav upravo veceras sam usao na ps5 i imao sta da vidim.. ukrainski nalog blokiran i poruka od suporta da ce mi se r fundirati troskovi plus naloga. Tako da mi ostaje samo englezi. Taman sam se obradovao

Neka, neka tako i treba. Mislim na to sto blokiraju te pokusaje Nisu ni oni bas budale.😎
Samo UK.

Eto malo boljih naslova da zamazu oci za poskupljenje

Calisto nije los, ja ga uzeo bio jer sam fan Dead Spacea, smori nakon nekog vremena, stigao do kraja, barem mislim da je to kraj, neki boss level je fazon, nisam bio u stanju da to predjem, mislim da je bedak sa igrom sto snima na checkpointima samo, ne moze manuelno, i onda je snimio pred tog bossa kad sam bio sa healthom na minimumu, mozes da vratis checkpoint pre toga ali mora ponovo da se prelazi onda to parce pre tog bossa a pred kraj ti checkpointi nisu bas tako laki a i generalno su dugacki, tako da je to bio smor pa sam batalio, svakako je dobra za dz.

Jedino sto ja znam je ova farmin simulacija i slovenci su ludi za tim igrica €79 za ps5 i uvek skoro rasprodana

Pozdrav
Da li moze neko da mi objasni kako da umzem ovu subskripciju na ea play sad je kao neka akcija 0.7 funti mesec dana.
Uzeo sam sa g2a dopunu za wallet 5 funti i redemovao kod i pisalo mi je da je uspesno ali kad kliknem tamo u storeu na subscribe ea play odvede me na chose method of payment i nema wallet. Nije mi jasno kako da mi skine te pare sa walleta direktno.

Pozdrav
Da li moze neko da mi objasni kako da umzem ovu subskripciju na ea play sad je kao neka akcija 0.7 funti mesec dana.
Uzeo sam sa g2a dopunu za wallet 5 funti i redemovao kod i pisalo mi je da je uspesno ali kad kliknem tamo u storeu na subscribe ea play odvede me na chose method of payment i nema wallet. Nije mi jasno kako da mi skine te pare sa walleta direktno.
Ne moze nikako bez kartice

Ja sam plaćao EA Play pretplatu iz walleta, ali na US nalogu. I ako se dobro sećam, može samo da se plati jednomesečna pretplata, duže ne prolaze.

Nazad
Vrh Dno