Aleksandar@1389
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.12.2010
- Poena
- 275
Где и како да купим сестрићу 5000 VBacks за Фортнајт?
eneba, k4g, cdkeys itd
Šta ćeš tek reći za decembarske igre za koje su novembarske Jokara.Jel ubacujete uvek sve mesecne (essential) igre u library?
Ja ubacujem samo one koje planiram da igram a ovaj mesec necu ubaciti nijednu igru (Mafiju imam na disku a one dve me uopste ne zanimaju).
Decembarske su toliko bedne da bednije ne mogu bitiŠta ćeš tek reći za decembarske igre za koje su novembarske Jokara.
Šta ćeš tek reći za decembarske igre za koje su novembarske Jokara.
Allkeyshop pogledaj, od prilike eponuda za dopune plus imaju i popuste za pojedine sajtove (eneba, kingiun i sl.).Gde najjeftinije uzeti dopunu za 100£ ?Uzimam drugu pa nisam bas u toku ..da li je g2a najpovoljniji ?Na cd keys ne vidim da ima 50 ili 100£
Eneba meni obicno za AT bude povoljna 80-82e ukupno izadje dopuna od 100 sa svim onim dazbinama za... Ili pak ~56e za 75e dopune.Gde najjeftinije uzeti dopunu za 100£ ?Uzimam drugu pa nisam bas u toku ..da li je g2a najpovoljniji ?Na cd keys ne vidim da ima 50 ili 100£
Svake godine je samo gubljenje vremena...Jel neko ima iskustva?![]()
Der PlayStation Adventskalender 2024
Täglich neue Preise zu gewinnen! Melde dich gleich an, verdiene Credits und sichere dir bis Heiligabend täglich eine Chance auf großartige Preise.advent.playstation.com
Zanimljivo, nisam ni znao da ima to na Binance, probacu sledeci put!10$ za 9 usdt ima na binance marketplace ali imaju samo za US region, bez ikakvih fees, tu ja uvek uzimam
Ne ubacujem jedino ako su igre koje nikad ne bih igrao jer imaju priču/lore/setting koji ne podnosim.Jel ubac⅝ujete uvek sve mesecne (essential) igre u library?
Ja ubacujem samo one koje planiram da igram a ovaj mesec necu ubaciti nijednu igru (Mafiju imam na disku a one dve me uopste ne zanimaju).
How to upgrade
Players who purchased The Last of Us Part II have the option to pay an additional fee to upgrade to The Last of Us Part II Remastered. The upgrade, along with local upgrade pricing, will be available on the PlayStation Store starting at launch on January 19, 2024.
Upgrades for disc copies of the PS4 version of The Last of Us Part II are only available if you have a PlayStation®5 console with a disc drive. Owners of PS4 disc copies must insert them into the PS5 every time they want to download or play the PS5 digital version.
Pazario sam tamo koji put, doduše davno to beše ... našom karticom i nisam nikad imao problema. Transakcija 1/1 ...Pokušao da preko CDkeys kupim dopunu od 10 dolara za PSN, skinuli pare, al koda nema.
Ganjam se sa njima preko mejlova, prvo su se javljali sad ni da se jave.
Zna li neko kako je kupovati preko PC game supply? Primaju li naše kartice?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari