Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

nisam do sada kupovao ove kodove, imam US nalog za PS5, i zeleo bih npr da kupim dopunu za PS store, posetio sam sajt driffle ali mi nije jasno sta od onih ponuda tj stavki treba da kupim da bi mogao da dopunim nalog? takodje, ako kupim pogresnu stavku, da li postoji mogucnost povrata? Mislio sam iskreno da platim direktno svojom karticom, ali sad vidim u postu #2 ove teme da to nije moguce jer kartica nije izdata u zemlji odakle je nalog.

nisam do sada kupovao ove kodove, imam US nalog za PS5, i zeleo bih npr da kupim dopunu za PS store, posetio sam sajt driffle ali mi nije jasno sta od onih ponuda tj stavki treba da kupim da bi mogao da dopunim nalog? takodje, ako kupim pogresnu stavku, da li postoji mogucnost povrata? Mislio sam iskreno da platim direktno svojom karticom, ali sad vidim u postu #2 ove teme da to nije moguce jer kartica nije izdata u zemlji odakle je nalog.
Kupujes dopune za US region.
Ako imaš Apple Pay možeš i tako plaćati.

Verujem da mozes da nadjes mnogo bolje mesto da potrosis te pare 😄
Ako kupis, javi utiske i da li vredi tih para :)
Коју другу игру препоручујеш за 35$? Баш ме занима.
А купио сам још јуче. Графика вреди за фул цену. Видећемо осрало.

Veilguard 😄

Salu na stranu, ali nisam isključivo mislio da mora jedna igra od 35. Za te pare možeš 2, 3, naravno zavisi šta si igrao, tj šta nisi.

Kad pomislim novija, rpg, open world igra, prvi mi na pamet pada Cyberpunk. Ne znam tacno koja je cena, ali valjda za te neke pare moze ultimate verzija.

Veilguard 😄

Salu na stranu, ali nisam isključivo mislio da mora jedna igra od 35. Za te pare možeš 2, 3, naravno zavisi šta si igrao, tj šta nisi.

Kad pomislim novija, rpg, open world igra, prvi mi na pamet pada Cyberpunk. Ne znam tacno koja je cena, ali valjda za te neke pare moze ultimate verzija.

Cyberpunk je od pre 5 godina.
A Ultimate je oko 40$ , kod Turaka jeftiniji ali velike provizije.
Koji open world RPG bi kupio sad za 35$? Ili koja 3 za po 10$?

U Indiji je Cyberpunk Ultimate 30$ trenutno dok traje Days of Play. Kartice za dopunu na Amazonu 1:1. Base game bez DLC-a je 18$, DLC je 16$ ako nećeš Ulitmate od jednom, već posebno kad ti odgovara.

U Indiji je Cyberpunk Ultimate 30$ trenutno dok traje Days of Play. Kartice za dopunu na Amazonu 1:1. Base game bez DLC-a je 18$, DLC je 16$ ako nećeš Ulitmate od jednom, već posebno kad ti odgovara.
Hvala.
Odigrao sam Cyberpunk odavno. Uzeo deljeni nalog...koji je skoro misteriozno nestao a prodavci ugasili Viber 🤷‍♂️
Uzeo sam sada osnovnu verziju za 25$ na USA pa cu Phantom Liberty kad bude 10-ak $
Kakve su inače indijske cene? Jel' vredi otvarati nalog (i je li komplikovano?)?

Vredi, meni je PS Plus od novembra na indijskom nalogu. Igrice kupujem i na USA i na India nalogu, zavisi od cene. Ispratiš na PSDeals ili PSPrices cene u oba regiona pa odlučiš. Sećam se da sam baš dobro prošao sa Resident Evil kolekcijama na Inida nalogu u odnosu na USA, ali sam Arken Age uzeo na USA jer je cena bila ista pa je isplativije dopunom na USA nalogu.

Хоћу да купим игрицу, видим да се урачунава и Tax, да ли је то порез? Аљаска је у питању.

Prilozi

• Screenshot_2025-06-01-15-13-23-879_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-06-01-15-13-23-879_com.android.chrome.jpg
    64 KB · Pregleda: 122
Хвала. Купио тону игрица на Аљаска али са тим порезом.

Meni Apple Pay (NLB master) ne radi ni u jednoj opciji, nit aplikacija, nt logovanje nit Sony

Uzeo upravo dopunu od 100 USD na Kinguin-u, platio 99.37 USD. Bome sve skuplje i skuplje :)

89.64 usd sa svim taksama i placa se karticom, najjeftinija ponuda trenutno, skocile su dopune pred state of play, sto je logicno.

Prilozi

• Screenshot_20250610_071908_Chrome.jpg
    Screenshot_20250610_071908_Chrome.jpg
    72.4 KB · Pregleda: 79
Kada su proradile uplate preko PayPal-a na Sony UK sajtu iz Srbije? Ranije je stalno sajt izbacivao gresku, a sada se PayPal nalog uvezao bez problema i izvrsio transakciju.

Pozdrav ljudi. Registrovao sam PS4 na hrvatska region. Ako kupim Gift card za HR na cdkey hoću li moći da ubacim kod nas u Srbiji reedeem kod, pošto mi izlazi upozorenje:
Warning: PLAYSTATION STORE GIFT CARD - 20 EUR (Croatia) cannot be activated in Serbia. Na Youtube ima puno tutorijala gde je to moguće pa me ovo zbunilo.

To te CDKeys upozorava jer vidi da kupuješ iz Srbije. Tako to radi i za US i nema problema, pa ne vidim zašto bi pravilo problem za hrvatsku. Doduse, ne znam koliko je Hrvatska dobra opcija, jer za glavni nalog ljudi mahom preporučuju US ili UK.

Ne znam, bilo mi je logično da napravim nalog na neku zemlju iz regiona. Šokiran sam bio saznanjem da ne može iz Srbije u Sony play Store- u da se kupuje. Voleo bih da mi neko potvrdi samo da li mogu da aktiviram ovaj kod. A vidim da sa zvaničnog PS sajta ima opcija da se kupe gift kartice u hrvatskim online radnjama, da li one mogu da se aktiviraju iz Srbije. Tzv PSN bonovi. Ima neke 4 prodavnice, big bang, svijet medija, zelda i gameshop. Ne znam je li moguće platiti našim karticama u ovim online prodavnicama i da li te kodove možemo da reedeemujemo.

Voleo bih da mi neko potvrdi samo da li mogu da aktiviram ovaj kod
Već ti je odgovrio kolega iznad. Radi bez problema sve, region kod-a mora da se poklopi sa regionom naloga. To što CDKeys upozorava je normalno, zato što kupuješ kod u SRB za drugu državu. Redeem radi normalno.

Hrvatska je bas bezveze opcija osim ako nemas neki njihov nacin placanja.

Ako ti se kupuju fizicki vauceri imas ih kod nas po radnjama, ali su za UK region.

Hvala! Kad kažeš bezveze opcija misliš zato što se ponuda igara nešto razlikuje, cene su više ili nešto drugo?

Ponuda igara bi trebalo da je svuda ista, osim za stvari koje su eksplicitno region locked ali mislim da je to vise fora za Azijske zemlje.

Ako vec moras da juris vaucere mislim da ces dosta skuplje placati Hrvatske vaucere nego za USA ili UK, pitanje je i gde mozes da ih nadjes osim u regularnim Hrvatskim prodavnicama - gde je opet sigurno skuplje nego na cdkeys ili tako tim platformama.
Same cene igara bi trebalo da su nize u nekoj od USA zemalja bez poreza nego u Hrvatskoj..

Cak i da sutra postoji Srbija, uvek bih pre drzao nalog na USA zbog cena... Pogotovu sto sad za USA i ne mora vaucer ako imas Apple uredjaje jer moze da se placa ApplePay-om..

Ponuda igara bi trebalo da je svuda ista, osim za stvari koje su eksplicitno region locked ali mislim da je to vise fora za Azijske zemlje.

Ako vec moras da juris vaucere mislim da ces dosta skuplje placati Hrvatske vaucere nego za USA ili UK, pitanje je i gde mozes da ih nadjes osim u regularnim Hrvatskim prodavnicama - gde je opet sigurno skuplje nego na cdkeys ili tako tim platformama.
Same cene igara bi trebalo da su nize u nekoj od USA zemalja bez poreza nego u Hrvatskoj..

Cak i da sutra postoji Srbija, uvek bih pre drzao nalog na USA zbog cena... Pogotovu sto sad za USA i ne mora vaucer ako imas Apple uredjaje jer moze da se placa ApplePay-om..
Bukvalno su cene kao i vrednost vaučera u tim hrvatskim online prodavnicama, čak i niže na CDkeys i ostalim stranim.

Dva puta pokušo da platim vaučer karticom na CDkeys i dobijem kod za banku, na kraju me vrati u korpu i poruka

Something went wrong, please try again later. Možda treba da se ulogujem na CDkeys ne kapiram u čemu je fora. Ima i drugih ponuda na Gamivo, G2A , ali mi je CDkeys bio preporučen. Koji je od ovih ostalih pouzdan?

Na svim sam kupovao i bilo je ok.
Proveri enebu. Ne znam dal imaju vaučere, ali oni su mi nekako najsigurniji od tih platformi kao što su gamivo, kinguin i slični.

Nazad
Vrh Dno