Kingiun?Da li moze da se aktivira na PS5, stoji da je platforma PS4. Da li to ima veze?
Pogledajte prilog 493859
Pa kad na to dodaš "fee" ...Da, Kinguin. Danas mi samo stizu popusti na telefon pa da se pazari nesto![]()
?CD Keys Com posle godina koriscenja ne prihvata mi kartice vise…
Alan Wake 2 ce sigurno biti na PS Plus, ima 2 DLC koja niko ziv odigrao nije
?
Пре буквално 3 сата сам купио допуну на Цд Киз. Виза Рајфајзен банке.
Кренули попусти па да узмем Стар ворз Аутлоз 😄 35$
И код турака су попусти (тј. свуда су) а лира пала на 2,6 рсд. Али та најјаче наслове држе и Турци цену.
Na Enebi je slična cena, ja sam tamo uzimao.Kakav je HRK games što se pouzdanosti tiče? Vidim da je Astro Bot oko 24 EUR.
Ne ulazim u tuđe ukuse, igra ko sta želi, ali htedoh da iskomentarisem da za outlaws ne bih dao ni 35 dinara 😄Кренули попусти па да узмем Стар ворз Аутлоз 😄 35$
Ggdeals i allkeyshop pa uporedi, plus imaš i kodove za popust.Где је сад најповољније узети допуну, било ону од 100, или 20, 2х10..
100 је била за 80ак $.
Кад хоћу да купим додаје се нека такса па испадне 90$?
Kucaj samo kod za discount dodatni - GG8MAY.
Na Driffle ti je trenutno najjeftinije 88.02$. Na Kingu je 90.10$. Imas na prethodnim stranama vec od gg deals gde lepo sve pise.Кад хоћу да купим додаје се нека такса па испадне 90$?
Ne ulazim u tuđe ukuse, igra ko sta želi, ali htedoh da iskomentarisem da za outlaws ne bih dao ni 35 dinara 😄
Nisi razumeo poentu mog posta, mada lako je i da se pogrešno razume.Ne ulazim u tuđe ukuse ...ali ipak da prokomentarišem...ne mogu da izdržim...ali inače nisam takav... 😂
Biće da ipak ulaziš u tuđe ukuse
Mslm, ko si kako voli...ja volim open world RPG...ja npr za Souls igre ne bi dao 3 dinara..tako da...🤷♀️
Nisi razumeo poentu mog posta, mada lako je i da se pogrešno razume.
Nisam hteo da ti lupim kontru, da tebi ili bilo kome pričam igra je ovakva, onakva, loš ti je ukus, kako možeš to da igraš, gledaš itd, kao sto se milion puta desilo na ovom forumu za video igre, filmove, serije...
Samo sam podelio svoje mišljenje o toj igri koje se očigledno ne poklapa sa tvojim, a naglasio sam da ne ulazim u tuđe ukuse baš da ne bi shvatio pogrešno, ali je to izgleda dalo kontra efekat 😄 Možda bi bilo bolje da sam počeo sa "poštujem tvoj izbor, ali..." 😁
Svakako ništa nije bilo lično niti je ideja da produbljujem priču oko igre i kupovine iste.
Inace, volim i ja open world RPG, ali me ova nekako na keca odbila.
Zapravo, kad bolje razmislim, meni je samo bilo čudno da ta igra na popustu košta toliko, pošto je pokupila lose kritike, ako sam dobro upućen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari